ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΑΕΚ – ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ 3-1
Μια ΑΕΚ ακόμα πιο παραγωγική και «όμορφη» επιθετικά είδαμε στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας επί Πολωνικού εδάφους απέναντι στην Μπάνικ Οστράβα. Η Ένωση, με τον Πέτρο Μάνταλο να οργιάζει έχοντας μια ασίστ και ένα γκολ, επικράτησε 3-1 των Τσέχων, σε ένα ματς που θα μπορούσε να πετύχει σκορ-ρεκόρ, αν ήταν πιο αποτελεσματική και δεν έπεφτε πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ που έκανε σωτήριες επεμβάσεις. Οι παίκτες του Χιμένεθ, καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου, επέβαλαν το παιχνίδι τους, έβγαλαν αυτοματισμούς και σταμάτησαν στις 16 τελικές, έχοντας και χαμένο πέναλτι με τον Μάρκο Λιβάγια!
Ο Κροάτης σέντερ-φορ, πάντως, κατά τ’ άλλα ήταν εκ των κορυφαίων, αφού σε πολλές περιπτώσεις έδειξε την κλάση του και την τρομερή τεχνική κατάρτιση που διαθέτει. Είναι σαφές, δε, πως όσο περνά ο καιρός και μαθαίνει το παιχνίδι των συμπαικτών του, θα γίνεται όλο και καλύτερος και θα είναι παίκτης διαφοράς για την Ένωση.
Εξαιρετικό ματς έκανε και ο Λόπες που πέτυχε το 1-1 και γενικά με τα ανεβάσματα του από αριστερά και τις συνεργασίες του με τον Μάνταλο έδειξε να «δένει» με τον αρχηγό. Όσον για τις αμυντικές αδυναμίες που εμφανίστηκαν, αποτελούν κυρίως αποτέλεσμα των απουσιών Σιμόες-Βράνιες οι οποίοι είναι οι πλέον καθοριστικοί παίκτες για την σωστή ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.
«Λάμψη» Μάνταλου – Λόπες…
Για ακόμα ένα φιλικό «τεστ» ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε το αγαπημένο του 4-4-1-1, ξεκινώντας αρχικά με τον Κλωναρίδη πίσω από τον Λιβάγια και τους Μάνταλο – Τρίστασον στα άκρα. Ο αρχηγός της ΑΕΚ, που έκανε ένα τρομερό α’ μέρος, κατά την διάρκεια του πρώτου 45λεπτου, εναλλασσόταν σε πολλές περιπτώσεις με τον Κλωναρίδη και γενικά ξεκινώντας τις προσπάθειες του από τα αριστερά με ανάποδο πόδι, συγκλίνοντας προς τα μέσα, έκανε άνω-κάτω την Τσέχικη άμυνα. Οι συνεργασίες του, δε, με τον Λόπες από τα αριστερά ήταν υποδειγματικές και αποτέλεσμα μιας τέτοιας ήταν η ισοφάριση με ωραία πλαγιοκόπηση του Πορτογάλου μπακ-χαφ. Συνολικά η ΑΕΚ έβγαλε σε όλο το α’ μέρος όμορφους συνδυασμούς, αυτοματισμούς και συνεργασίες σε μεγαλύτερο βαθμό επιτυχίας από τα προηγούμενα φιλικά τεστ και επιθετικά έδειξε ότι παράγει. Μοναδικές αδυναμίες σίγουρα η μη αποτελεσματικότητα, καθώς η Ένωση δημιούργησε πάρα πολλές φάσεις, αλλά και κάποια θεματάκια που προέκυψαν αμυντικά. Επί της ουσίας μιλάμε για κάποιες αργές επιστροφές, όπως στην φάση που η Μπάνικ έκανε το 1-0 με τον Σασίνκα στο 15’, όπου ο Τζανετόπουλος δεν πρόλαβε να γυρίσει, οι Τσέχοι έβαλαν στην μέση τον κορυφαίο της άμυνας Ούρος Τσόσιτς και άνοιξαν το σκορ. Κατά τ’ άλλα, η ΑΕΚ αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα πέρα από μια-δύο φάσεις που δέχτηκε, με τον Τσόσιτς να «καθαρίζει» τα πάντα με εξαιρετικές τοποθετήσεις. Επιθετικά οι παίκτες του Χιμένεθ ήταν παραγωγικότατοι, με τις περισσότερες φάσεις να ξεκινούν από τα πόδια του Μάνταλου, ο οποίος στο 17’ βρήκε εξαιρετικά τον Λόπες και εκείνος με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1. Αυτή μάλιστα δεν ήταν η μοναδική συνεργασία του Πορτογάλου με τον αρχηγό της ΑΕΚ, καθώς οι δύο τους βρίσκονταν καλά και δημιούργησαν προβλήματα στον αντίπαλο. Προβλήματα, όμως, δημιούργησε και ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος μπορεί στο 38’ να έχασε πέναλτι, ωστόσο κατά τ’ άλλα ο Κροάτης ήταν κινητικότατος, «έσπαγε» σωστά την μπάλα και είχε συνεργασίες με τους συμπαίκτες του, δείχνοντας πως όσο περνά ο καιρός θα γίνεται όλο και καλύτερος. Το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ και η ανατροπή από… ημίχρονο ήρθε στο 41’ με τον κορυφαίο του α’ μέρους Πέτρο Μάνταλο να σκοράρει στο 41’ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.
Πολλές αλλαγές, ίδια φιλοσοφία…
Μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ να προχώρησε σε πολλές δοκιμές και αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο το σημαντικό είναι πως η φιλοσοφία στο παιχνίδι της ΑΕΚ παρέμεινε αναλλοίωτη. Πίεση ψηλά, συνεργασίες από τα πλάγια και τον άξονα και δημιουργία φάσεων με μεγάλη άνεση, ήταν τα στοιχεία που έδειξε η Ένωση, η οποία πήρε άριστα και στο «τεστ» του δευτέρου 45λεπτου. Ο Μανόλο δοκίμασε μάλιστα σύστημα με δύο επιθετικούς (Αλμέιδα-Γιακουμάκη) κάτι που έκανε και στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια, μόνο που σήμερα η ομάδα ήταν σαφέστατα πιο παραγωγική και πιο «δεμένη». Και το τρίτο γκολ μπορεί να ήλθε στο 80’ από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλμέιδα (το οποίο κέρδισε ο Γιακουμάκης), ωστόσο νωρίτερα η ΑΕΚ είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους Τσέχους. Εξαιρετικός ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που με τις κινήσεις από δεξιά άνοιξε ρήγματα, ενώ άκρως επικίνδυνος ήταν και ο Γιακουμάκης που για ακόμα ένα ματς έδειξε τις μεγάλες δυνατότητες που έχει. Η αμυντική λειτουργία, δε, της Ένωσης βελτιώθηκε μετά την είσοδο του Τσιγκίνσκι ο οποίος μάζεψε την κατάσταση, σε ένα β’ μέρος πάντως που η ΑΕΚ κινδύνευσε ελάχιστα. Αξίζει να σταθούμε και στην παρουσία του Γιαννούτσου στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον νεαρό να έχει εξαιρετικές αμυντικές παρεμβάσεις όσες φορές επιχείρησε ο αντίπαλος να τον παίξει στον ένας με έναν.
ΑΕΚ: Μπάρκας (46’ Τσιντώτας), Μπακάκης, Τσόσιτς (46’ Τσιγκρίνσκι), Τζανετόπουλος, Λόπες (58’ Γιαννούτσος), Γιόχανσον (78’ Μπάμπης), Αϊντάρεβιτς (46’ Γαλανόπουλος), Κλωναρίδης (58’ Γιακουμάκης), Μάνταλος (69’ Αντωνίου), Τρίστασον (46’ Χριστοδουλόπουλος), Λιβάγια (65’ Αλμέιδα).
ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ: Σουστρ, Μπρέντα (71’ Χέλεσιτς), Γιακούμποφ (46’ Σίντελαρ), Ζαποτότσνι (86’ Σμέκατς), Σους (86’ Πογκόρνι), Στάνια, Χλίνκα, Χρούμπι, Αζεβέδο, Σασίνκα (86’ Χίκελ), Πόζναρ
Δείτε παραλειπόμενα και το LIVE του ΑΕΚ - Μπάνικ από το aek365 πατώντας ΕΔΩ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Εμένα το μόνο μου πρόβλημα ήταν ότι για τρίτο φιλικό φάγαμε γκολ με τον ίδιο τρόπο με κακή αμυντική λειτουργία και αφήσαμε τον αντίπαλο να το βάλει πολύ εύκολα
Η ομαδα αλλαζει επιπεδο και φαινεται...!!!!
Για τη χρονικη περιοδο που διανυουμε είναι πολύ καλη η εικονα της ομαδας.
Γρηγορο παιχνιδι επιτελους, γρηγορα εξτρεμ και μπακ που φτιαχνουν φασεις.
Η πιεση σε ολο το γηπεδο και η φυσικη κατασταση θα είναι το ατου της ομαδας φετος!!
Είναι σαν να βλέπεις ΑΕΚ ξανα και επιτελους εχεις 2 παικτες ισαξιους σε κάθε θεση.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Παμε γερα και ανωμενοι θα ζησουμε παλι ωραιες στιγμες....
Το πρωτο ματς θελει παθος και καθαρο σκορ.
Θα εχει βγει και η αδεια και βλεπω 40.000 λαου να σπρωχνει την ομαδα!!!!
ΑΕΚΑΡΑ-ΣΥΡΟΣ
Θα συμφωνήσω, επιτέλους μαρκάρουν μπροστά και δεν περιμένουν την μπάλα στα δίχτυα μας για να μαρκάρουν. Βγάζουν ταχύτητα, το θέμα είναι η διάρκεια στο παιχνίδι και συνολικά στο πρωτάθλημα.
mazi sou
Μακαρι να εχεις δικιο αδελφε γιατι πέρυσι Αεκ μετα το 60 τεελος
Συμφωνώ. Επιτέλους να δούμε αθλητική ομάδα, με πρέσινγκ παντού και τρεξίματα. Όπως επίσης κάθετο παιχνίδι και σουτ έξω από την περιοχή, χωρίς φόβο.
Καλός ο Λιβαγια και ο Γιακουμακης και ο Γιανουτσος και ο Λάζαρος αλλά η ομάδα είναι μπερδεμένη και δεν έχει μπούσουλα. Πρέπει να ξεκαθαρίσει ο Μανολο τι θέλει.
kio mos
Παρόλο που πήρες αρκετά dislike έχεις και λίγο δίκαιο. Η ομάδα φαίνεται μπερδεμένη γιατί ενώ προσπαθεί δεν έχει εύκολο γκολ κι ας παίζει με αδύναμες ομάδες. Βάζεις κάποιον που με ευκολία στέλνει το τόπι στο πλεκτό και ξαφνικά η όλη προσπάθεια δεν φαίνεται σαν μπέρδεμα. Αυτό έγινε πέρσι με τον Αραούχο και ξαφνικά ξεμπερδεύτηκε η ομάδα. Μου αρέσει η προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα αλλά δεν μου άρεσε σήμερα η δυσκολία με την οποία πλησιάζουμε τα δίχτυα. Πρώτο γκολ Λόπεζ από... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καθαρή τύχη, δεύτερο γκολ offside (ήταν ήδη ο Μάνταλος πριν την πάσα από αντίπαλο, και το τρίτο μου φάνηκε έξω από την περιοχή η ανατροπή). Μέχρι στιγμής δεν διαθέτουμε το απρόβλεπτο μπροστά, εύχομαι να είναι μόνο τα βαριά πόδια και να αλλάξει η εικόνα σύντομα! Πάντως πιστεύω στην ομάδα φέτος, είναι ποιοτική απλώς θέλει λίγο να δουλευτεί μεσοεπιθετικά ακόμη ή απλώς να έρθει ο Αρααούχο.
Δεν γίνεται να παίξουμε πάλι φέτος χωρίς παίχτη πουθα καλυπτει χώρο στα μέτρα που κινούνταν ο Αραουχο. Καλοί παίχτες όλοι Αλλά μονο ο Γιακουμακηε είναι φορ φορ. Οπότε?
Mazi sou ...o livaja kanei ena poly kalo psefto eniari
Πραγματι,πολυ μπερδεμενος ειναι.Δεν του στελνεις κανενα sms φιλε μου μπας και ξεμπερδευτει?
Ναι 10... Σιγα μην ηταν και 40
Καναμε 16 συμφωνα με τα επισημα στατιστικα της νοβα και οχι του γαυρου που διαβαζεις και οι 9 πηγαν στο τερμα!!
Γαυρο διαβαζεις εσυ πονεμενε λιμανισιε! Εγω απλα λεω χαμηλα τη μπαλα και δε χρειαζονται μεγαλα λογια.
άρα μέχρι 9 γκολ θα μπορούσαμε...
Το χούι φεύγει μετά την ψυχή......
Δεν ξερω τι χουγια λες, απλα αντικειμενικα ας παταμε τα ποδια στη γη. Δεν καναμε 20 τελικες για να βαλουμε 10 γκολ. Που 1/2 δεν βαζει ουτε η μπαρτσα αλλα λεμε τωρα.. Χαμηλα τη μπαλα
Εμένα πάλι μάγκες ο Λιβάγια μ' αρέσει περισσότερο από τον Αραούχο. Δεν λέω, ευπρόσδεκτος φυσικά, αλλά μόλις αρχίσει ο Μάρκο να σκοράρει θα είναι καταιγιστικός. Ο τρόπος που παίζει με τη μία, βάζει σώμα κλπ είναι τρομερός. Μπαλιές μακρινές, σωστές τοποθετήσεις και εμπνεύσεις, είναι εξαιρετικός. Περιμένω ντισλάικ αλλά ας χαλαρώσουμε με τον Σέρχιο, παιχτάρα είναι ναι αλλά δεν είναι και ο...Μαύρος που είναι ιεροσυλία να θεωρούμε κάποιον καλύτερο του. Επίσης αν μείνει ο Ούγκο και έρθει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ο Σέρχιο βλέπω παραγκωνισμό του Γιακουμάκη κάτι που δεν το θέλω με τίποτα γιατί δείχνει να αξίζει εδώ που βρίσκεται! Αυτά! Στην πορεία τα υπόλοιπα, μόνο ΑΕΚ!
Αυριο τι ωρα παιζουμε?
Eτοιμαστειτε.....
ειδη εχω το κληρονομικο χαρισμα το ξερω ηδη!!!
Αποψε ο "αμπαλος" λοπεζ του πρωτου φιλικου εδειξε οτι μονο αμπαλος δεν ειναι........και για να το προχωρησω λιγο ακομα και να γινω υπερβολικος αυτα που εκανε σημερα ο Ντιντακ ουτε σε ονειρο!!!!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αποψε λοιπον για τους αιπειστοιμωναις ειναι η βραδια του "αμπαλου" λιβαγια.........επ
Φιλε δεν παιζει να ειδες το παιχνιδι, η μπορει να το ειδες αλλα να μην το παρακολουθησες για να πιστευεις οτι υπαρχει πιθανοτητα ανθρωπος πανω του 15iq να μιλησει για αμπαλο Λιβαγια
Φίλε μου το έκανε στην τούμπα το ίδιο οι Ντιντακ στα play offs. Μην τα ισοπεδώνουμε ολα
Γενικά μιλάω...... αμυντικά, επιθετικά, πάσα, σέντρα, αλλαγή παιχνιδιού κτλπ.
Το γκολ είναι το τελευταίο.....και φυσικά δεν αναφέρομουν στο γκολ όταν είπα ούτε στα όνειρα του ο Ντίντακ!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Γενικά για να σου δώσω να καταλάβεις δεν υπάρχει παίκτης που να έχει 20 ματς (Λόπεζ) ή 30 ματς (Λιβαγια) σε ομάδα της πρώτης 10 αδας στην Πριμέρα που να είναι αμπαλος όπως λέγανε μερικοί "αμπαλοι" τις προάλλες!!?
Είδα περίπου 60 με 65 λεπτά του αγώνα. Ξεχώρισα Μπακάκη και Λιβάγια, τους ένιωθα διαφορετικά από την υπόλοιπη ομάδα, φαίνονται σε εξαιρετική κατάσταση. Από κοντά και ο Μάνταλος, σε σούπερ φόρμα και πλέιν δείχνει να ξέρει τί θέλει μέσα στο γήπεδο, θα χρειαστούμε το Μάνταλο σε ρόλο ηγέτη. Τρίστασον Κλωναρίδης βρίσκουν πατήματα και μόλις βρουν ουσία και επικοινωνία με Λιβάγια Μάνταλο η επίθεση θα πετάει φωτιές. Κατά τα άλλα, Γαλανόπουλος βασικός φέτος.
Βιάζεστε κάποιοι. Πολύ.
σεντερ φορ με την τεχνικη του λιβαγια δεν θυμαμαι εδω και πολυ καιρο,τωρα 25 ιουλιου στο οακα με 40 βαθμους και 40 χιλιαδες κοσμο θα το βαλεις ρε παιχταρα!!!
Θεωρώ σε τόσο κρίσιμο ματς πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 50 χιλιάδες κόσμο.
Φιλε ιουλιο λιγο δυσκολο,μακαρι βεβαια
Ποτέ θα μάθουμε ακριβώς την ημερομηνία με cska στο ΟΑΚΑ ;
Τότε ΝΑΙ... επιβάλλεται!!
ΚΑΛΉ ΕΜΦΆΝΙΣΗ.. ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΉ ΒΕΛΤΊΩΣΗ ΑΠΌ ΑΓΏΝΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ!
Αν και φιλικα η ομαδα φαινεται πιο ελευθερη και λυμενη και πρεπει να παιζει παντα επιθετικα ειναι η Α.Ε.Κ. και μακαρι φετος να παμε πολυ καλα
Για τον μ@λακα τον Αραούχο θα πείτε τίποτα που πήγε και έβαλε γκολ και έδωσε και ασίστ ;; Τον έχουμε ταράξει στα μηνύματα να παίζει σαν παλαίμαχος, στον κόσμο του αυτός.
Όπως λέει και το άρθρο μπορούσε και 10 γκολ η ΑΕΚ αλλά δεν τα έβαλε. Κι αυτό γιατί της λείπει ένας Αραούχο να εκμεταλλευτεί την καλύτερη ποιότητα και την μεγαλύτερη ταχύτητα που φαίνεται ότι έχει η νέα ΑΕΚ. Αν λυθεί το θέμα με το σκοράρισμα πάμε για ωραία πράγματα φέτος.
Χάζευα στην κυριολεξία τις κινήσεις και εμπνεύσεις του Λιβάγια και εύχομαι ακόμα πιο δυνατά να τον δούμε δίδυμο μπροστά με τον Αραούχο! Αυτό το απροσδόκητο που μπορούν να προσθέσουν και οι δύο, αυτό το εγκεφαλικό παιχνίδι που κάνουν σε συνδυασμό με τις σπουδαίες τεχνικές αρετές τους, αξίζει ακόμα και sold out των διαρκείας! Σκέφτομαι τι μπορούν να κάνουν σε οποιαδήποτε άμυνα ομάδας στην Ελλάδα και... Αχ και να είχα τα λεφτά σου ρε τίγρη! Μάλλον θα χρώσταγα πάλι παντού γρήγορα...
Ο Τζανετόπουλος δεν μπορεί να σταθεί παιδιά στην ΑΕΚ
Φτάνει το παραμύθι τελείωσε
Ας πάει δανεικός πάλι
Το γκολ είναι όλο δίκη του ευθύνη, δεν μπορεί να κόψει και επιστρέφει πίσω μετά για να καλύψει πιο αργά και από το να έκανε τροχαδι στην παραλιακή... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Και σιγά την ομάδα που παίζαμε που να ήταν καμία καλύτερη
Τα υπόλοιπα 7στους ρώσους
χωρις να θελω να ειμαι πεσιμιστής προς το παρον δεν με εχει εντυπωσιασει κανενας απο τους καινουριους οσο ο αραουχο....ξερω θετω ψηλα τον πηχη αλλα δυστυχως ειναι η πραγματικοτητα.....θα ηταν μεγαλυτερες οι πιθανοτητες για προκριση με τον αραουχο.....μακαρι να γυρισει αυτος και να ερθει και ενας της ιδιας ποιοτητας στα χαφ στο κεντρο στην θεση του γιοχανσον....το ιδανικο θα ηταν να εφευγε ο πατιτο και να ερχοταν ενας καλυτερος ειδαλλως ας κρατησουμε τον πατιτο.......οσο για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τους παλιους μου αρεσει ο γαλανοπουλος δειχνει καλυτερος τωρα απο οτι στα τελευταια ματς των πλαυ οφ παροτι ειναι και στην διαρκεια προετοιμασιας....ο τζανετοπουλος μακαρι να ειναι εσωτερικη μεταγραφη γιατι δειχνει ανεβασμενος....και απο τους μικρους ο γιαννουτσος με εντυπωσιασε δειχνει δυνατο παιδι αλλα τον προτιμω ως στοπερ παρα ως αριστερο μπακ.....
Παιδιά γίνεται κάποιος να μου θυμίσει ποιοι είναι τιμωρημένοι για το πρωτάθλημα;;
ΣΙΜΟΕΣ(2 ΜΑΤΣ), ΒΡΑΝΙΕΣ(2 ΜΑΤΣ),ΛΑΖΑΡΟΣ(2 ΜΑΤΣ),ΓΑΛΑΝΟ(1 ΜΑΤΣ) ΚΑΙ Ο ΞΥΛΟΚΟΠΟΣ ΝΤΙΝΤΑΚ(2 ΜΑΤΣ)
ox
Εισαι σιγουρος;
Μονο ο Λαζαρος πρέπει να είναι..
Μεταφερονται και οι κιτρινες στο επόμενο πρωτάθλημα;
Ευχαριστώ φίλε
Ο Λαζαρος σίγουρα, μπορεί και μάνταλος
Ευχαριστώ φίλε
γιακουμακης ολα τα λεφτα θυμηθειτε το.
Όπως το πάει ο Χιμένεθ η βασική ομάδα θα παίξει πρώτη φορά μαζί στον αγώνα για το Τ.Λ. τι να πω ??
Τι βάζετε ντισλαικ? Με αυτά θα πάμε μπροστά? Η ομάδα είναι μπερδεμένη και αμονταριστη. Τα ίδια κάνατε Όταν ο
Κετσπαγια κατεστρεφε την ομάδα. Η Ευρώπη είναι σος. Ο Μανολο Πρέπει να μοιράσει ρόλους.
Άσε ρε φίλε την υψηλή κριτική να πούμε. Φιλικά, είναι...
Δηλαδή για να καταλάβω εσείς που κάνετε dislike πιστεύετε ότι η ομάδα θα είναι μονταρισμένη στον πρώτο αγώνα?? Η ο ένας παίκτης θα ψάχνει να βρει τον άλλον??…!!
Ρε φιλε ποιος ηθελες να ξεκινησει? Ο Τσιγκρινσκι που προχθες ενισε ενοχλησεις? Ή ο τραυματιας Βρανιες? Ο Χιμενεθ πιθανοτατα εχει στο μυαλο του ως βασικη 11δα την εξης: Ανεστης, Λοπες, Τσιγκρινσκι, Βρανιες, Μπακάκης ή Γκαλο(δε νομιζω οτι εχει αποφασισει), Σιμοες-Αινταρεβιτς(στα πιο δυσκολα πιθανον Γαλανοπουλος), Μανταλος, Λιβαγια και 2 απο τους Λαζαρο, Κλωναριδη, Τριστασον (με προβαδισμα μαλλον του Λαζαρου). Δεδομενου των απουσιων, εσυ που ειδες οτι δεν εβαλε τους βασικους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μαζι?
δλδ φιλε μου η προετοιμασια πρεπει να γινετε με 16 παιχτες μονο?Αν δεν τους δει ολους πως θα φτιαξει 11αδα και οχι μονο?
Σε 10 μέρες έχουμε επίσημο αγώνα και ξεκινάμε συνέχεια με Τζανετόπουλος βασικό και κάτι πιτσιρικάδες που δεν θα ξανά παίξουν στην φετινή αέκ το θεωρείς σωστό ;;;
Ο βρανιες τραυματιας ο Τσιγκρι ειχε ενοχλησεις για αυτο ειχε τον τζανετο ολο το παιχνιδι,οι μικροι θα παιξουν φετος ο Μανολο δουλευει με τους μικρους και τους βαζει οσο μπορει,Ο γαλανο επαιξε περσυ οταν ειχε ερθει την πρωτη φορα εβγαλε τον Κλωνα
Ετσι βγηκε και ο Γαλανοπουλος και τωρα τον χειροκροτης.δλδ κατ'εσαι θα επρεπε οι πιτσιρικαδες να μην παιζουν καθολου αλλα μονο τρεχουν γυρω-γυρω.Και γιατι να μην παιζουν στο πρωταθλημα οταν το σκορ θα ευνοει την συμετοχη τους?
Μην τους βάζεις δύσκολα. Ακόμα δεν έχουν καταλάβει ορισμένοι τον ρόλο των φιλικών προετοιμασίας. Το ΕΠΙΣΗΜΟ φιλικό είναι με την Γάνδη. Εκεί θα παρουσιαστεί η βασική (λογικά) 11άδα με βάση το ρόστερ.
Φίλε Όσο και να αγαπάω τον Μανολο δικαιούμαι να ανησυχώ όταν στη Νέα Σμύρνη ξεκίνησε τον Αλμειδα μαζί με τον Αραουχο. Σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Ευτυχώς τραυματίστηκε ο Ούγκο.
Αλλη ΑΕΚ τοτε και αλλη τωρα.Και στο κατω-κατω ας το καταλαβουμε.παιχνιδια χανονται η κερδιζονται απο προμονητη με παιχτες.
Ευτυχώς που ανανεώσαμε τον Μπακάκη. Μόνο αυτό και ο νοών νοείτο.
Πολύ καλός ο Μπακάκης.Αν συνεχίσει έτσι θα πάρει θέση βασικού στην Εθνική ομάδα.
προς ΑΕΚ365: εαν γινεται περαστε το φιλικο σε βιντεο να το δουμε κι εμεις που δεν μπορεσαμε λογω εργασιας και που ζουμε μακρια. Μπραβο σε ολα τα παιδια, πολυ χαιρομαι με τη φετινη ΑΕΚ, παντα ετσι.
Ὑπάρχει στό Youtube καί τό βλέπω σέ ἐπανάληψη αὐτή τήν ὥρα στό ΑΕKTV...
ρε παιδια γιατι βαλατε ντισλαικ στον αδερφο τι κακο ειπε?
Poisoner
Θεωρούν μάλλον ότι έπρεπε να ζητήσει ρεπό για να δει live τον αγώνα... :P
Γιατί υπάρχουν γαβροτρολ που πατάνε ντιςλαικ στα πάντα αδερφέ, μην ασχολείσαι.
Εγώ αυτή τη μπάλα από τους συγκεκριμένους παίκτες την περιμένω..... αυτό που δεν περίμενα να δω και με άφησε πολύ ενθουσιασμένο ήταν η μπάλα που είδα από τον ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟ....Λες και παίζει στην πρώτη ομάδα από 16 χρόνων.... άνεση, τεχνική, ταχύτητα, κάλυψη όλης της πλευράς για πλάκα,μεταβίβαση, αντίληψη του χώρου και της φάσης.....τι να πω, μπράβο στον μικρό.....με πολλή δουλειά θ'αφήσει εποχή.....
Συμφωνώ απόλυτα, μαζί σου αδελφέ,, ΓΙΑ τον ΓΙΑΝΟΥΤΣΟ. φαίνεται μεγάλο παιχτρόνι..
Εντάξει ο λιβαγια είναι παιχτρονι μαζί με αραουχο φέρτε μας τον δεύτερο,από εκεί κ πέρα μανταλος μαζί με μπακακη είναι για μένα οι καλύτεροι της προετοιμασίας κιαλλοι είναι απλός τους συγκεκριμένους τους παρακολουθώ εκτεταμένα γιατι τα προηγούμενα χρόνια με είχα ψιλό απογοητεύσει
Χαλαρωστε λιγο. Η ομαδα που παιξαμε πιο πολυ για ξεμπουκωμα ηταν. Απο κει και περα πραγματικα ο Μανταλος και ο Μπακακης ειχαν πολυ ορεξη.
Ο Τσοτσης δειχνει σοφτ στα πρωτα παιχνιδια. Κακη αντιδραση στο γκοαλ. Ο Λιβαγια καλος αλλα απλα πρεπει ναναι λιγο πιο απλος. Τελος με αινταρεβοτς ειμαστε ευαλωτοι στο κεντρο.
ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΗΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΟΡ,ΧΑΦ,ΕΞΤΡΕΜ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΑΛΜΕΙΔΑ,ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ,ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ.
* πλήρεις
Όλα καλά και ωραία. Αλλά εγώ επιμένω μήπως έπρεπε να κοιτάξουμε και για εμπειρότερο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ; μην έχουμε τα περσινά.
Ο Μπακάκης φέτος έχει ανάλογη εξέλιξη με αυτή του Λαμπρόπουλου πέρυσι ... ξαφνική , μεγάλη και με διάρκεια ( απ όσο έχει φανεί έως τώρα τουλάχιστον)
με λιβαγια και γιακουμακη θα κανουμε παπαδες φετος αν ερθει και η καψουρα θα το κουνησουμε 100% το σεντονι και φετος και του χρονου
Αδερφέ σου έβαλα like οχιμόνο για την ανάλυση που έκανες αλλα και την φωτο
Τέσσερα πράγματα με ενδιέφεραν: Όρεξη, αγωνιστικό πλάνο, ταχύτητα, φυσική κατάσταση. Όλα θετικά. Τίποτα αλλο. Vamos bien
ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΠΑΡΕ ΣΝΑΙΝΤΕΡΡΡΡΡ ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.........
Αν μας λειπει κατι ειναι ενα 6-8αρι τυπου Οφοε
Μ'άρεσε το "τύπου Οφόε".....λες κι είναι κανένας Πίρλο....μάλλον δεν ακούς τους πάντες αλλόθρηςκους εδώ και ενάμιση χρόνο που λένε "θέλουμε ένα 6άρι τύπου Σιμόες" ή "τι χαφάρα είναι αυτός ο Γιόχανσον".....που θα πάει,θα το δεις και συ κάποια στιγμή......
Αραουχο και ξερό ψωμί. Ο Αλλος θα θελει 3 εκ. συμβολαιο για να έρθει για διακοπές.
Μου αρέσει που οι άλλοι κάνανε dislike τον Σνάιντερ!!! Την παιχτούρα και αρχηγό της Ολλανδίας.
Αι να δούμε τι άλλο θα μας ξημερώσει.
Αρχηγός της εθν Ολλανδίας, αρχηγός της Γαλατά. Χιλιάδες πήγαν τώρα το απόγευμα στη Γαλατά και ζητούσαν την παραίτηση της διοίκησης που τον άφησε. Άιντε αμπαλάκια. Μείνετε με τον παιχταρά τον Αιντάρεβιτς που σας χαλάει ο Σνάιντερ. Ολα οκ, αλλά σε αυτό το σχόλιο δεν μετράω dislike, μετράω άμπαλους.
Ο Λόπες παίζοντας στη πτέρυγα με Μάνταλο ή Τρίστασον,θα έχει πολύ καλύτερη εικόνα ανασταλτικά από αριστερά η ΑΕΚ,αφού τόσο ο Πετράν όσο και ο Ισλανδός βοηθάνε ανασταλτικά.Αν παίξει με Πατίτο θα είναι η πτέρυγα καρμανιόλα.Αρκετά καλή παρουσία ο Λόπες σήμερα,όμως ξέραμε ότι επιθετικά είναι καλός.Το θέμα είναι να δούμε αμυντικά πως είναι όταν θα δέχεται πίεση.
Ο Μπακάκης πάλι ήταν εξαιρετικός και σήμερα και με πολύ καλή ισορροπία αμυντικά κι επιθετικά.Με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τον Λάζαρο δε που είναι πολύ καλός παίχτης και σε μεγάλη φόρμα,θα συνθέσουν φοβερό δίδυμο στη δεξιά πτέρυγα.Πολύ καλός κι ο αρχηγός σήμερα.Νομίζω φέτος θα είναι η χρονιά του,θα κάνει καταπληκτική σεζόν ο Πετράν αποτελώντας το βαρόμετρο αυτής της ομάδας.
Σημερα φανηκε για οσους δεν τον ξςραμε, το ποσο μπαλα ξερει ο Λιβαγια. Το πιο ενθαρρυντικό ομως ηταν η εμφάνισή του Μπακακη που δειχνει να χει αναγεννηθει. Και ο Γιακουμακης δειχνει σε καθε ματς την ποιοτητα του και το ταλεντο του.
Ωστοσο απο τα φιλικα δε βγαινουν ασφαλη συμπερασματα, ειτε οταν αντιμςτωπιζεις χαμηλου επιπεδου ομαδες σαν τη σημερινη ειτε οταν αντιμετωπιζεις μεγαλες ομαδες (θυμαστε που στη Β εθνικη ειχαμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πατησει τη Ρομα).
Συμφωνώ για Λιβάγια ...υψηλού επιπέδου η μπάλα που ξέρει ,κάνει την απρόβλεπτη μπαλιά γρήγορα ,ξέρει να κινείται σε λίγο χώρο,δίνει ασίστ ...αν φορμαριστεί κιόλας θα γράφει ... επίσης μπορούμε να βασιζόμαστε ακόμα και στον Γιαννούτσο πιστεύω θα βγει ο νέος Γαλανόπουλος ...πίσω έχουμε κάποια κενά ...τρώμε εύκολα το γκολ σε αυτοματισμούς των αντιπάλων ...πρέπει να βελτιωθούμε εκεί ...
Πραγματι εχουμε κενα πισω αλλα σημερα αυτο συνεβαινε και λογω του αργου κεντρου . Πιστευω σε επισημα ματς να αποφευγει να βαζει Γιοχανσον-Αινταρεβιτς μαζι.
Πώς την πατήσαμε τη Ρόμα ρε φίλε;1-2 είχαμε χάσει και μειώσαμε στο τέλος.
Τους παίζαμε μονοτερμα στο ξεκίνημα. Θα μπορούσε να ηταν 2-0 μέχρι το 20'!
Θα θελα να δω συστημα με 2 μπροστα φετος αφου απο οτι ειδα ο Λιβαγια μπορει να παιξει και 2ος ανετα...
Πρώτο φιλικό που βλέπω φέτος οπότε θα μιλήσω μόνο για αυτό
1.φοβερός μανταλος μακάρι να κάνει παρόμοια χρονιά και θα κάνω κωλοτουμπες καθώς ήμουν από αυτούς που τον έκραζαν ,δίκαια κατά την γνώμη μου.
2.ο λιβάνια ξέρει κοντάρια μπάλας.κατεβάζει απίστευτα την μπάλα,αποφεύγει με άνεση τον πρώτο που πάει πάνω του ,βλέπει γήπεδο και μοιράζει με ακρίβεια την μπάλα.Θα έρθουν και τα γκολ είναι καθαρά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θέμα τύχης .
3.ο τριστασον δεν μου έδειξε κάτι σήμερα αλλά έχω εμπιστοσύνη στους σκανδιναβους ,δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεν μας βγει .
4.επιτέλους ο καλός μπακακης ,άπειρα τρεξίματα και αρκετά καλές μεταβιβάσεις .
5. Πρέπει να δουλευτει το τρανζισιον ,αν και δικαιολογούνται σήμερα καθώς στο πρώτο ημίχρονο έπαιζαν οι δυο πιο αργοί μέσοι από τους 4 και δεν υπάρχουν και πολλά τρεξίματα ακόμα .
6.ο Λάζαρος άμα δεν έχει τραυματισμούς θα κάνει σούπερ χρονιά ,είναι και από τους ποδοσφαιριστές που όταν μπαίνουν αλλαγή πάντα κάνουν την διαφορά .
7.επιμένω ότι θέλαμε σίγουρα έναν έμπειρο τερματοφύλακα και πιστεύω ότι πάλι θα το πληρώσουμε αυτό μέσα στην χρονιά .
Σε γενικές γραμμές καλή μου φάνηκε η ομάδα αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα .ωστόσο την τσσκα με λίγη τύχη μπορούμε να την περάσουμε ,δεν είναι και η Ρεάλ.
ΜΠΑΚΑΚΗΣ ΤΖΑΝΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ
ΛΙΒΑΓΙΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ
ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
ΤΣΟΣΙΤΣ ΤΣΙΓΚΡΙ ΕΓΓΎΗΣΗ
ΛΟΠΕΣ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑ
περασουμε δεν περασουμε την τσσκα η δουλεια που γινεται στην προετοιμασια φαινεται κ αυτο που με κανει να χαιρομαι περισσοτερο ειναι οτι ο μανολο θα βγαλει πολλους νεους παικτες αν τον αφησουμε για μια διετια τουλαχιστον. αυτος ο γιανουτσος μου αρεσε παρα πολυ κ αν εχει αναλογη εξελιξη θα μιλαμε ισως για τον επομενο αριστερο μπακ της αεκ κ της εθνικης. ο αλμειδα μου φανηκε σε καλη κατασταση ο λαζαρος κ ο μανταλος σε πολυ καλη κατασταση κ ενας μπακακης φανταστικος κ βαζει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υποψηφιοτητα φετος να ειναι αυτος ο βασικος.....μπραβο σε ολους για την δουλεια που κανουν κ το καλο κλιμα που επικρατει.....υ.γ το μονο που με προβληματιζει ειναι κατα ποσο ο λιβαγια θα ειναι ετοιμος με τσσκα κ αν μπει στο κλιμα γενικα της ομαδας......
Η ΑΕΚ από το πρώτο φιλικό της δείχνει δυο στοιχεία.Ότι παραγωγικά είναι πολύ καλή ειδικά για τη περίοδο που διανύουμε.Θα δούμε πολύ καλύτερη ΑΕΚ στη δημιουργία και στην εκτέλεση(ειδικά όταν λυθούν κάποιοι παίχτες και με το συνεχή ρυθμό) σε σχέση και με τον δεύτερο πολύ καλό γύρο της Ένωσης επί Χιμένεθ.Με τον πρώτο γύρο δεν συγκρίνεται καν.Άρα έχουμε να περιμένουμε μια παραγωγική ΑΕΚ σε διάρκεια.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Όμως από το πρώτο φιλικό δείχνει και το ίδιο μειονέκτημα.Πόσο έχει χαλαρώσει αμυντικά η Ένωση,ειδικά σε σχέση με την σφιχτή ΑΕΚ επί Χιμένεθ την περασμένη σεζόν.Δέχεται εύκολα γκολ αν κρίνουμε κι από τη δυναμικότητα των αντιπάλων της.Ενώ είναι πάρα πολύ καλή στο πρέσινγκ και στο επιθετικό τρανζίσιον όταν κλέβει τη μπάλα,παρουσιάζει θέματα στο αμυντικό τρανζίσιον και στις επιστροφές της.Τρώει εύκολα αντεπιθέσεις όταν όλη η ομάδα ανεβαίνει ψηλά.
Νομίζω μπορεί να βελτιωθεί πολύ στο συγκεκριμένο μειονέκτημα της η ΑΕΚ.Άλλωστε έχει αρκετά καλούς παίχτες στο ανασταλτικό παιχνίδι.Πιο εύκολα διορθώνεται η συγκεκριμένη κατάσταση αμυντικά,παρά το να είχε θέμα στη δημιουργία και να έκανε φάσεις με το σταγονόμετρο.Η δε αποτελεσματικότητα στα τελειώματα των φάσεων διορθώνεται με τη δουλειά.Μια ομάδα όταν δημιουργεί μην την φοβάσει.Θα έρθουν και τα γκολ και η βελτίωση στο συγκεκριμένο τομέα.
περασουμε δεν περασουμε την τσσκα η δουλεια που γινεται στην προετοιμασια φαινεται κ αυτο που με κανει να χαιρομαι περισσοτερο ειναι οτι ο μανολο θα βγαλει πολλους νεους παικτες αν τον αφησουμε για μια διετια τουλαχιστον. αυτος ο γιανουτσος μου αρεσε παρα πολυ κ αν εχει αναλογη εξελιξη θα μιλαμε ισως για τον επομενο αριστερο μπακ της αεκ κ της εθνικης. ο αλμειδα μου φανηκε σε καλη κατασταση ο λαζαρος κ ο μανταλος σε πολυ καλη κατασταση κ ενας μπακακης φανταστικος κ βαζει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υποψηφιοτητα φετος να ειναι αυτος ο βασικος.....μπραβο σε ολους για την δουλεια που κανουν κ το καλο κλιμα που επικρατει.....υ.γ το μονο που με προβληματιζει ειναι κατα ποσο ο λιβαγια θα ειναι ετοιμος με τσσκα κ αν μπει στο κλιμα γενικα της ομαδας......
περασουμε δεν περασουμε την τσσκα η δουλεια που γινεται στην προετοιμασια φαινεται κ αυτο που με κανει να χαιρομαι περισσοτερο ειναι οτι ο μανολο θα βγαλει πολλους νεους παικτες αν τον αφησουμε για μια διετια τουλαχιστον. αυτος ο γιανουτσος μου αρεσε παρα πολυ κ αν εχει αναλογη εξελιξη θα μιλαμε ισως για τον επομενο αριστερο μπακ της αεκ κ της εθνικης. ο αλμειδα μου φανηκε σε καλη κατασταση ο λαζαρος κ ο μανταλος σε πολυ καλη κατασταση κ ενας μπακακης φανταστικος κ βαζει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υποψηφιοτητα φετος να ειναι αυτος ο βασικος.....μπραβο σε ολους για την δουλεια που κανουν κ το καλο κλιμα που επικρατει.....υ.γ το μονο που με προβληματιζει ειναι κατα ποσο ο λιβαγια θα ειναι ετοιμος με τσσκα κ αν μπει στο κλιμα γενικα της ομαδας......
Φαίνεται οτι γίνεται πολύ δουλειά στην προετοιμασία, το αν θα βγει στη σεζον θα δείξει ο χρόνος.. θυμάμαι πέρσι τέτοια εποχή και με λούζει κρύος ιδρώτας...
Λοπεζ πολυ ανεβασμενος, Μπακακης δειχνει γιατι επιλεχθηκε να μεινει, Λιβαγια πολυ μαχητικος, οι ακραιοι μας μαζι με Μανταλο κανουν παπαδες (βαζω και κλωναριδη), Κεντρο ξερουμε απο περσι οτι εχουμε καλο, λιγο το τρανζισιον στην αμυνα ηελει προσοχη
Εγώ είδα ότι παίξαμε σχεδόν σβηστά και κάναμε τις διπλάσιες ευκαιρίες από πολλά περσινά παιχνίδια, που υποτίθεται βρισκόμασταν σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς.
Προφανώς και παίξαμε με αδύναμη ομάδα, όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την διάθεση για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δημιουργία και καλό ποδόσφαιρο. Το μόνο αρνητικό που παρατήρησα είναι η αργή αντίδραση της άμυνας σε ορισμένες φάσεις, αν και μάλλον δύσκολα θα δούμε να ξαναρχίζει ως βασικό το συγκεκριμένο αμυντικό δίδυμο.
Πολύ ωραία χτίζεται η ΑΕΚΑΡΑ
Παίζει πολύ καλά σαν δεκάρι ο Λιβάγια
Eτοιμαστειτε.....
ειδη εχω το κληρονομικο χαρισμα το ξερω ηδη!!!
Αποψε ο "αμπαλος" λοπεζ του πρωτου φιλικου εδειξε οτι μονο αμπαλος δεν ειναι........και για να το προχωρησω λιγο ακομα και να γινω υπερβολικος αυτα που εκανε σημερα ο Ντιντακ ουτε σε ονειρο!!!!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αποψε λοιπον για τους αιπειστοιμωναις ειναι η βραδια του "αμπαλου" λιβαγια.........επ