Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του EuropaLeague πήρε ο Πανιώνιος μετά το 2-0 επί της Γκόριτσα στη Νέα Σμύρνη, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να κάνει λόγο για σκορ που δίνει αισιοδοξία, αλλά να σημειώνει πως ο ίδιος ήθελε ένα γκολ ακόμα.
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου, στη συνέντευξη Τύπου:
«Το πρώτο δείγμα ήταν θετικό. Μετά από 26 ημέρες προετοιμασία και μόλις δύο φιλικά θέλαμε να πάρουμε ένα σκορ που θα μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για τη ρεβάνς. Νομίζω πως τα καταφέραμε. Θα ήθελα κάτι παραπάνω όπως εξελίχθηκε το ματς, αλλά τα παιδιά έκαναν μία υπερπροσπάθεια. Το ζητούμενο ήταν να μην δεχθούμε γκολ. Πάμε τώρα στη ρεβάνς με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση.
Η Γκόριτσα είναι πιο έτοιμη ομάδα από εμάς, αλλά εμένα μου αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση το αποτέλεσμα. Θα ήθελα ένα γκολ ακόμα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την υπερπροσπάθεια και ευχαριστώ τον κόσμο για την βοήθεια που μας έδωσε. Μας βοήθησε και πριν το ματς, αλλά και για την υποδοχή του στο πρόσωπό μου», είπε αρχικά. Μετά ρωτήθηκε πού κρίθηκε η αναμέτρηση: «Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ που απελευθέρωσε τα παιδιά και μετά κρίθηκε και στην αποβολή του αντιπάλου».
Για τα θετικά και τα αρνητικά της ομάδας του«Είδα διάθεση και αυτοπεποίθηση. Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που έχει μέταλλο και φανέλα, αλλά εκτός από λίγων παικτών δεν ξέρω πόσοι έχουν παίξει σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Για αυτό πήρα το ρίσκο να ξεκινήσει ο Μασούντ και ο Χατζισαφί που έχουν σχετική εμπειρία. Τα παιδιά έβγαλαν κομμάτι της τακτικής που έχουμε κάνει αμυντικά και επιθετικά. Αν υπάρχει κάποιο αρνητικό, είναι ότι δεν πετύχαμε ακόμη ένα γκολ, ώστε να διασφαλίσουμε από σήμερα την πρόκριση. Αν πριν από ματς, μας έλεγαν ότι θα κερδίσουμε 2-0, θα το παίρναμε. Αλλά στην εξέλιξη του παιχνιδιού μπορούσαμε περισσότερα πράγματα. Ετσι στα παιδιά βγήκε και το αίσθημα της αυτοσυντήρησης. Θέλω να αυξήσουμε την επιθετικότητά μας. Να βγάλουμε νέα πράγματα. Θέλουμε ακόμη πολύ δουλειά».
Από την άλλη ο προπονητής της Γκόριτσα, Μίραν Σρέμπρνιτς, τόνισε: «Το παιχνίδι ήταν σκληρό. Οι παίκτες μας είναι νεαροί και επηρεάστηκαν από την κόκκινη. Ελπίζουμε στην ρεβάνς να μπορέσουμε να ανατρέψουμε το 2-0. Οι αντίπαλοί μας ήταν καλύτερη ομάδα. Στην ρεβάνς δεν θα πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη. Πλέον έχουμε λίγες πιθανότητες, αλλά θα παλέψουμε. Ο Πανιώνιος έχει καλούς επιθετικούς και πλάγιους».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
