Στην τελική ευθεία έχει μπει για την Ρίβερ Πλέιτ η απόκτηση του Νάτσο Σκόκο. Ο ποδοσφαιριστής, μάλιστα, αναμένεται να βρίσκεται τις επόμενες ώρες στο Μπουένος Αϊρες και αύριο να περάσει από τα ιατρικά και να υπογράψει. Τις αποκαλύψεις έκανε ο γενικός διευθυντής των μιγιονάριος, Έντσο Φραντσέσκολι που τόνισε: ''Το απόγευμα ο Σκόκο έρχεται στο Μπουένος Άιρες και αύριο περνάει ιατρικά. Η διαπραγμάτευση με τη Νίουελς δεν συμπεριλάμβανε παίκτες''.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Να δω άμα δεν πάρουμε και τον Αραούχο τι θα λέτε, και πόσος κόσμος θα πατάει στο γήπεδο.
Ξενερώσες το κόσμο πάλι Πρόεδρε.
Κάναμε θεό & το Σκόκο!!Καλός παίχτης αλλά όχι & τόσο που να σκάσουμε επειδή στα 32 του δεν ήρθε στην ΑΕΚΑΡΑ μας!!Όταν έχω δει Μαύρο Εστερχάζι Οκόνσκι Μπατίστα Ντέμη Τσιάρτα Ίβιτς ο Σκόκο μοιάζει "μικρός".......Ας πάρουμε παίχτες που "γουστάρουν" ΑΕΚ & στο καλό όποιος δεν θέλει !!!Τίγρη πάρε Αραούχο, έναν στόπερ έναν αριστερό εχτρέμ & ένα αριστερό μπακ ενδεκαδάτους & κλείσαμε!!!
Ποσό χρόνων είσαι φίλαρακι?
Αν ρωτάς εμένα αγαπητέ φίλε είμαι 49!! Ο Σκόκο μπορεί να είναι ένας καλός παίκτης αλλά μπροστά στα ονόματα που ανέφερα δεν τον βάζω.....
Πάντως το να βγαίνουν άτομα και να δικαιολογούν τα πάντα στην διοίκηση με ξεπερνάει. Σήμερα θυμηθήκαμε ότι ο Σκόκο συμμετείχε στην ομάδα τον Αργεντινων που έστησαν αγώνες, ότι επέλεγε αγώνες, ότι είναι 32 χρονών. Άλλος αναφέρει ότι ουδέποτε ασχολήθηκε η διοίκηση και ότι το θέμα το συντηρούσαν οι δημοσιογραφοι, δηλαδή όλοι οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ τυχαία προωθούσαν τον Σκόκο.
esy oti xazomara akouseis thn pisteueis pou lene oti o scocco exei stisei agwna ... ti koufa tha akousw themou eleos eleos ton xereis kai apo xtes ton socco kai les tetoia pragmata eeee .ante mpravo ...
Οι άλλοι συμμετείχαν. Ο Σκόκκο όχι.
Φίλε καλά ήταν να έρθει. Αν καη εγώ προσωπικά δεν τον ήθελα. Αλλά σε αυτό που κολλάνε όλοι είναι ότι δεν μπορούμε να παρακαλάμε τον σκοκο και τον κάθε σκοκο να έρθει. Έδειξε ότι δεν θέλει να γυρίσει και αυτό νευρίασε πολλούς. Ο αραουχο κάνει αμάν να έρθει και θα είναι πολύ πιο χρήσιμος.
ενας ειναι ο scoco και να μην ερθει θα τον αγαπαμε για αυτα που μας εχει προσφερει τον καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να αλλαξει το σχολειο ο γιος του και να ερθει με την γυναικα του να αλλαξουν σπιτι . αυτος ο λογος ειναι που τον κραταει στην αργεντινη ,οχι οτι δεν θελει να ερθει στην αεκ του και την αεκ μας. αλλα δεν τον δινει και η new ells old boys ... . I LOVE YOU SUPER MAGIC AMAZING ARGENTINE DANCER SCOCCO
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΕΛΟΔΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ, ΜΙΑ Ο ΣΚΟΚΟ ΜΙΑ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ..ΚΛΠ
ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ....
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ....
Άμα δε θέλει ο παίχτης ρε παιδιά τι να κάνει η διοίκηση? Με το σπάνιο δε γίνεται δουλειά.
Αλλο ενα καλοκαιρι ο σκοκο στην Α.Ε.Κ. του χρονου παλι το πρωταπριλιατικο ψεμα
Φέρτε Οκόνσκι!
Κι αυτός ενέχεται στο στημένο ματς με τη Μαρσέιγ.
ενταξει μαγκες ,τωρα δεν μας κανει...οσα δε φτανει η αλεπου.....εγω τον ηθελα και στενοχωρηθηκα.απλα ειναι κριμα γιατι καθε μεταγραφικη περιοδο μας τον αναφερουν και μετα μας ξενερωνουν.ας μην μας παραμυθιαζουν.ημαρτον.ελπιζω να μηνγινει το ιδιο με τον αραουχο.γιατι οταν λες θελω σκοκο αραουχο και τελικα παιρνεις κλωναριδη καποιος δουλευει καποιον.
Κανονιστε να μη φέρετε Αραουχο με αυτα και με αυτα.
Τα έσκασες πάλι άρχοντα, το μάτωσες το παντελόνι..
Παίχτες σαν το Νατσο κάνουν το ποδόσφαιρο πιο ωραιο και μεγαλύτερη την αναμονή για την Κυριακή...
Τι ήθελες, να δώσει 3 εκατ. για τον Σκόκο;
Ναι ρε φίλε μου ήθελα να τα δώσει..
Και κάπου εδώ τελειώνει η όποια ελπίδα για επιστροφή του καθώς στο μέλλον θα είναι αρκετά μεγάλος για να βοηθήσει.. Κρίμα 6 χρόνια περιμέναμε τον παιχταρα να γυρίσει και να κατακτήσει ότι δεν κατέκτησε. Θα μείνουμε πλέον με τις όμορφες αναμνήσεις της τριετίας που τον απολαύσαμε. Καλή συνέχεια στην καριέρα σου νατσο θα σε θυμόμαστε για πάντα.
Ωραια σταματαει το πρήξιμο κάθε μέρα τι ώρα έφαγε έφαγε Σκόκο
Στην αρχή είπαν για Σκόκο αραουχο ο Σκόκο απ ότι φενεται κλείνει στη Ρίβερ δν μπορέσαμε να τον παρουμε Ε τουλάχιστον ρε τίγρη Κάνε ένα δώρο στον Αεκτζη φέρε ρε τον αραουχο κ σε συνδυασμό με γήπεδο θα τα βγαλεις τα λεφτά από διάρκειας και φανέλες...
Τουλαχιστον θα σταματησουν τα σχεδον καθημερινα αρθρα εδω μεσα για το ποσα γκολ εβαλε,τι εφαγε χθες βραδυ,τι ωρα επεσε για υπνο και ποτε ρευτηκε...Καλο τελος καριερας κι απο δω παν κι οι αλλοι.Παμε για καλυτερους
Ποιος Σκοκο;;; ;Φερτε Αραούχο και ξεχνάμε και το όνομα μας!!!!!!!!
απλά, ΕΥΤΥΧΩΣ!!!! πού δεν γυρνάει είναι σίγουρο ότι έπαιζε παιχνίδια σε βάρος της ομάδας και αυτός όπως και ο Σάχα
γεια σε ολους τους φίλους.εχω καιρό να γράψω.περιμένω καποια σημαντική εξέλιξη.κακά τα ψέματα όλοι θα χαιρόμασταν αν ερχόταν ο σκόκο στην ομάδα μας.είναι ο παιχτης που θα μπορούσε να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του.παρόλαυτά δεν στεναχωριέμαι προτιμώ ένα συνολο καλύτερο παρά μια ομάδα να στηρίζεται πανω σε 1 παιχτη.δεν πειράζει όνειρο ήταν και πάει όταν εχεις περάσει και εχεις δει τη σαπίλα δεν γυρνάς εύκολα πίσω....πάρτε αραούχο να ρεφάρουμε και να γουστάρουμε
Η προσωπολατρεια ειναι κακο πραγμα.ΜΟΝΟ ΑΕΚ
Πειράζει που ποτέ δεν ήθελα επιστροφή κάποιου από τους 5 Αργεντίνους που ήταν στην ομάδα το 10-11 (σκόκο,Αραούχο,Σάχα,Νασούτι,Μπλάνκο) και που όλως τυχαίως έφυγαν το καλοκαίρι μετά το 6-0 κ το 4-0 με τους 2 gay?
Για αυτό ακριβώς δεν θέλω κανέναν από αυτούς!
Για όσους κάνετε dislike υπενθυμίζω ότι ο προπονητής της ομάδας πριν 1 μήνα είπε ότι αυτά τα δύο παιχνίδια ψιλοβρωμάνε.......Εκτός αν πιστεύετε ότι η ομάδα που είχαμε τότε άξιζε 6 γκολ και 4 από τους gay
Ευτυχώς. Δεν τον ήθελα γιατί φαινόταν ότι δεν ψήνεται να γυρίσει. Οποίος θέλει να γυρίσει το δείχνει. Όπως ο αραουχο. Ή με κάποια δημόσια ανοιχτή πόρτα όπως ο κλωναριδης. Σκοκο σε ευχαριστούμε για ότι είχες κάνει. Ευτυχώς μετά από αυτήν την μεταγραφή δεν θα σε ξανά ακούσουμε για επιστροφή στην ΑΕΚ.
Και αλλάζει λέει η Ριβερ προπονητή του χρόνου και δεν υπολογίζει Σκόκο...
Αν ξανά γραφτεί μετά από αυτό που λες το ο ομάδα του ενώ θα είναι 33 εεε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Συμφωνω απολυτα αδελφε ας δωσουν για τον αραουχο και αυτα που θα διναν για το σκοκο για να τον φερουν.....ο αραουχο ειναι ερωτευμενος με την αεκαρα και το δειχνει.....
σωστος
Ετσι εχουν τα πράγματα και ας το χωνεψουμε το Ελληνικό Πρωτάθλημα εχει παρει χρόνια τώρα την κατηφορα. Διαφθορά, βία, έλλειψη χοριγων και χρημάτων, άδεια γήπεδα και κακο θέαμα σε λιγο δεν θα έχουμε πρωτάθλημα γιατί δεν θα εχει τηλεοπτική κάλυψη.
Είμαστε γ επιλογή για παίχτες κάποιας αξίας δυστυχώς ποιος βάζει τα λεφτά του σε αυτο το χαλι μονο οσοι ξεπλεναν την βρομα τους.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η σταση της ομάδας ειναι απολύτως σωστή αυτονομία στα οικονομικά, γήπεδο και υπομονή για να μας βρει η ανάκαμψη με το καλύτερο Ελληνικό εμψυχο δυναμικό και ξένους με καλη μεταπολητικη αξια!
Ποτέ δεν ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Φως φανάρι είναι. Μπορεί να μην ήθελε να εγκαταλείψει την Αργεντινή. Μπορεί να μη τα βρήκε με ΑΕΚ στο οικονομικό του συμβολαίου.
Το αποτέλεσμα είναι ακόμα μια επικοινωνιακή ήττα για την ομάδα(οφείλεται και στους δημοσιογράφους περισσότερο) και το χειρότερο ότι εμείς ακόμα ψαχνόμαστε για έναν παίκτη με δυναμική. Κάτι μεταγραφικό που να μας δώσει ένα όραμα ότι έχουμε κάτι καλύτερο από τους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υπόλοιπους. Αυτό μέχρι τώρα δεν το έχω νιώσει με τις ως τώρα κινήσεις. Θα συμβεί κάτι καλό? Αραούχο ή κάτι παρόμοιο?
epikinoniaki hta tis AEK? sovarepsou otan grafis, eipe oti exei klisi o skoko i pae? eipe oti eine konta i pae? eipe i pae oti 8eli ton skoko? eipane dimosiografi oti o diakaeis po8os tou melisanidi eine o skoko kai oxi i pae kai gia tous polous edo mesa pou grafoume kai agonioume eine o araouxo kai oxi o skoko i kapsoura eine o protos oxi oti den 8a8elame kai ton skoko
Η ΑΕΚ δεν διέψευσε ποτέ ότι ήρθε σε επαφή με τον Σκόκο όπως π.χ. έκανε με τον Λέτο που ήταν απλά φήμη ή με άλλους παίκτες. Θα μπορούσε να το κάνει. Όντως είχε στόχο τον Σκόκο. Οι μεταγραφές έτσι λειτουργούν μας αρέσει δεν μας αρέσει. Και εγώ προσωπικά αν ήξερα ότι η ΑΕΚ δεν είχε πλησιάσει τον Σκόκο ή αν είχε κάνει διάψευση ούτε που θα με απασχολούσε αυτός ο παίκτης. Από τη στιγμή όμως που μετά από χρόνια που ακούγεται το όνομά του, ήρθε η ομάδα τόσο κοντά, όπως και και να το κάνουμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είναι επικοινωνιακή ήττα. Θες από τους δημοσιογράφους που έδωσαν μεγαλύτερη βαρύτητα? Ναι. Από τη στιγμή όμως που η ΑΕΚ το άφησε να αιωρείται είναι ήττα. Τέλος.
Δηλαδή όποιος παίκτης θέλουμε και δεν καταλήγει σε εμάς, είναι επικοινωνιακή ήττα; Εδώ Μπαρτσελόνα να είσαι και τον παίκτη μπορεί να μην τον κλείσεις.
Εγώ λέω καλύτερα να μην πλησιάζουμε κανέναν, γιατί όλο και κάποιο όχι θα εισπράξουμε ρε αδερφέ. Μην ήμαστε και κορόιδα και ρισκάρουμε.
Έχεις δίκιο ρε φίλε και κοίτα πόσα λαικ μάζεψε. Απίστευτα πράγματα
Αδερφέ αν θυμάσαι σε παλαιότερο άρθρο του αεκ365 η ΑΕΚ κάλυπτε οικονομικά τα θέλω του Νάτσο και το μονο που απόμενε ήταν ο μάνατζερ να βρει μια φόρμουλα με την ομάδα του αλλα όπως καταλαβαίνεις λόγω χρεών και επειδή ο Σκόκο αγαπάει την Νιούελς πήγε River μιας και αυτοί πληρώνουν και τους Άγγλους.
Δεν νομίζω ότι υπήρξε κάποια επικοινωνιακή ήττα. Η ομάδα δεν έκανε ποτέ επίσημη δήλωση ότι τον έκλεισε. Μόνο το ότι έκανε προσφορά. Και μεταξύ μας αφού βρεθήκαν κορόϊδα να πληρώσουν τη Σάντερλαντ και ότι του χρωστάνε για 1 χρόνο....με το καλό. Εμείς πάντα θα τον θυμόμαστε.
Μα αφού είχε συμφωνήσει η Αεκ με το παίκτη
Μα αφού θα ερχόταν ο Μάνατζερ του Αθήνα
Μα αφού.....
είχε ανακοινώσει η ΠΑΕ κάποια συμφωνία? Όχι. Μην δημιουργείς ψεύτικες εντυπώσεις.
Δεν γράφανε ότι ο Σκόκκο είναι η μεγάλη καψούρα του Τίγρη;
Έχω κάνει Like σε όλους γιατί συμφωνώ σε όσα λέτε εκτός απο τα σχόλια που δεν μίλησα άσχημα για κανέναν απλα δεν καταλάβατε πως το εννοώ δεν τα χώνω σε διοίκηση και Αεκ φυσικά γιατί όπως λέτε δεν έχει ανακοίνωσει τίποτα το ίδιο λεω και εγώ.. τα χώνω με αυτό το τρόπο στα ΜΜΕ που όλοι λέγανε το ίδιο ενώ δεν φάνηκε να ισχύει τίποτα κάποιος θα το άρχισε και ξεκίνησε σαν όχλος παντού... ΑΕΚ ΜΟΝΟ.. Συνεχίζουμε φέρτε Αραουχο να πάνε τα διαρκείας στο Θεό.
Μα αφού η ηλιθιότητα είναι ανίκητη δεν μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο απ το να μην ασχολείσαι με την ομαδα
και τα γαυροτρολ στο φβ τα ιδια λενε.
Στο καλοβκαι να μας γραφει..ποτε δεν πιστςψα οτι υπαρχει ενδιαφερον να τον παρουμε και να ερθει απο την πλευρα του
Αντε γιατι μας εγιναν τσουρεκια. Κι αν δεν εχουμε τα κοτσια για τετοιες δουλειες,
καλο ειναι να μη λεμε και πολλα.
Καλύτερα που δεν τον πήραμε γιατί θα έπρεπε να πάρουμε και τον Μπλάνκο ώστε να δέσει το γλυκό...
Και για να σοβαρευτώ έχω να πω ότι αν η ομάδα θέλει να φέρει καλό παίχτη μπορεί να βρει στην παγκόσμια αγορά πολλούς λεφτά να έχεις
Πάντως νιώθω δικαιωμένος, ήμουν κατά Σκοκο,Ρομερο και δεν προχώρησε κανένας από τους δύο. Αν θέλει η ΠΑΕ να μην περιμένει να σχολιάσω στο 365 μπορεί να με καλέσει στο 697.....
Περιπατιτης
Σωστος.οταν ηθελε επαιζε.διαλεγε παιχνιδια.
kala na einai......
kaneis panw apo thn aek!!!8a broume allon!!
Εντάξει πρώτα είμαι ΑΕΚτζής και μετά προσωπολάτρης ή οτιδήποτε άλλο .. Όμως μια πίκρα που δεν έρχεται φέτος ο Νάτσο μένει στην καρδιά .. Θα μείνω με τις μαγικές στιγμές που μου/μας χάρισε στο πέρασμα του από την ΑΕΚΑΡΑ και πόσο αυτές μας έλειψαν τα τελευταία χρόνια ...
Έλα παιδιά,οκ μπράβο Νάτσο,καλή συνέχεια κτλ κτλ....πάμε παρακάτω....! Χαίρομαι τουλάχιστον που θα σταματήσουμε να διαβάζουμε συνέχεια τι καλά που έπαιξε κ τι γκολ που έβαλε...Ας επίκεντρο του με στο τώρα κ σιγά σιγά κ στο αύριο κ να αφήσουμε λίγο πίσω το χθες.
επιτελους να σταματησει το σηριαλ εδω και 10 χρονια τα ιδια αλλα δεν πειραζει βρηκαν αλλο τωρα τον αραουχο και για δεκα χρονια θα μας δουλευουν κανονικα διοικηση και δημοσιογραφοι
το θεμα ειναι να ερθει καποιος αναλογης αξιας η και μεγαλητερης (μεσα στο γηπεδο) και οχι απλα αφου δεν ηρθε να μην κινηθουμε για αλλον παιχτη αναλογης ποδοσφαιρικης αξιας!!!
Θα το χαρακτηρίσω επικοινωνιακή ήττα...και αυτό γιατι η ΑΕΚ τεχνηέντως άφησε τον κόσμο να ελπισει σε μια μεταγραφή ενός παίκτη 32 χρόνων που ήθελε ένα αρκετά σεβαστό ποσό (για τον ιδιο και την ομάδα του)για το τελευταίο πιθανών συμβόλαιο του...
..)
Αυτός ο παίκτης είναι αλήθεια πως έκανε πολύ καλά παιχνίδια (και ήξερε πολύ μπάλα)όταν έπαιζε ΣΤΗΝ ΑΕΚ ,ήταν τέτοια η δίψα του ΑΕΚτζη να δει κάτι τέτοιο που τον αγάπησε!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Όμως μετά από χρόνια δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα βλέπαμε κάτι ανάλογο(2009-2017.
Η ομάδα πρέπει να χτυπήσει παίκτες που θα τρέξουν θα βάλουν τα πόδια τους ,θα είναι σε μια καλή ποδοσφαιρική ηλικία (αν είναι και Έλληνες καλύτερα!)για να μπορέσει να χτίσει κάτι αντίστοιχο με την ομάδα του 90.
Κακά τα ψέματα τρέλα ποσά για μεταγραφές δεν θα δούμε (από κανέναν πιστεύω)προώθηση νέων παικτών, ανίχνευση, παιδομάζωμα κάποιες καλές πινελιές με ξένους ελπιδοφόρους παίκτες και μια υπέρβαση το πολύ σε κάθε σεζόν(μηδέν ρίσκα όμως!)
Υ.γ να πω πως το μισό κείμενο για Σκόκο το ΧΑ ανεβάσει και πέρσι(και θα πω πως δεν στεναχωρήθηκα που δεν ήρθε)
Υ.γ2ΑΕΚ πάνω από πρόσωπα
Mια ένσταση μόνο για το σημείο που λες τρελά ποσά για μεταγραφές δεν θα δούμε από κανέναν.
Ο Ολυμπιακός παίρνει Τσοπ και Καρσέλα με 2.5 μύρια τον καθένα. Ένα σέντερ φορ και ένα εξτρέμ που προτάθηκαν και σε εμάς αλλά δεν τους κυνηγήσαμε λόγω μεγάλου κόστους.
Με την καβαντζα που εχει απο διορισμο του σαν πρωταθλητη , και την απευθειας συμμετοχη στους ομιλους του Champions League , τωρα που δεν εχει απευθειας συμμετοχη ζοριζεται και αυτος
Κάτσε να τους δεις πρώτα στα ερυθρόλευκα και μετά μπορούμε να το συζητήσουμε αν θες
Μιλάω για εμάς βασικα,κάνεις επενδυτής δεν μπορεί να ρίξει τρέλα λεφτά στον οργανισμό ΑΕΚ αυτήν την περίοδο.
Να το κάνω πενηνταρακια,ένα συμβόλαιο της τάξης των 400χαρτιων αυτομάτως διπλασιάζεται με την εφορία,η ομάδα αυτή την στιγμή δεν είναι ανταποδοτική, προφανώς με το νέο γήπεδο θα μιλάμε σε νέα βάση αλλά όποιος έχει την εντύπωση πως θα δει αυτά τα ποσά τα επόμενα κοντινά χρόνια πλανάται...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Υ.γ αυτοί μπορούν να το κάνουν έχουν ξέφυγει χρόνια τωρα,από τότε που δικαια η άδικα έπαιρναν το πολυπόθητο εισητήριο του ch.l
Δεν υπαρχει καμμια επικοινωνιακη ηττα για εναν παικτη που ουτε αυτος ουτε ο μανατζερ του εκαναν καμμια δγκωση ενδιαφεροντος να ερθουν.μονο απο τα μμε και ουτε καν απο καποιον μεσα απο την ΑΕΚ.Επιβτης ουσιας δεν ασχοληθηκε κανεις επισημα απι την ομαδα.
Αν μιλάγαμε για τα προηγούμενα χρόνια θα συμφωνούσα 100%,φέτος η ομάδα δεν διέψευσε και πηγές της ανέφεραν ραντεβού με μάνατζερ Σκόκο και επιβεβαιωμένο πλέον ενδιαφερον με πρόταση ολοκληρωμένη.
Το ότι δεν βγήκε κάνεις επίσημα να το πει είναι το πιο λογικό(πάντα περιμένεις)αλλά δυστυχώς είναι επικοινωνιακή ήττα
Επιτέλους!!! Έκλεισε! Να τελειώνει και αυτό το σίριαλ. Να ηρεμήσει και ο Σκοκο να ηρεμήσουμε και εμείς! Σορρυ που είμαι κυνικός αλλά......κουραστήκαμε.
Ευχαριστουμε το Σκοκο για οτι μας προσφερε αλλα ηρθε η στιγμη να τελειωσει πλεον το σηριαλ Σκοκο. Τερμα οι προσωπολατρειες μονο ΑΕΚ!
Εκανες αυτο που για σενα ηταν σωστο...ισως να ηταν το σωστο για ολους...οπως και να εχει Νατσο καλη συνεχεια...η ΑΕΚ θα βρει αυτους που πρεπει....και ο Τσινο ειναι μια πολυ καλη αρχη!!!
....και ζησαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα!!!!!!!
....και ζησαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα!!!!!!!
Ολα τα ΜΜΕ δε γραφατε οτι έρχεται ο ατζέντης του;;; Εχασε μηπως το αεροπλανο;;
Μάτωσε!
Μπορεί κάποτε να αγαπήθηκες απο εμάς όσο λίγοι αλλά αυτή τη στιγμή πίστεψε με μόνο ένας Αργεντίνος είναι η μεγάλη μας καψούρα και το όνομα αυτού είναι ΑΡΑΟΥΧΟ. Μπορεί προσωπικά να σε ήθελα κ εσένα στην ομάδα μας αλλά δεν στεναχωρέθηκα που έκλεισες αλλού. Αυτόν που ο κάθε ΑΕΚΤΖΗΣ θέλει πίσω στην ομάδα ειναι ο Σέρχιο. Καλή συνέχεια στην καριέρα σου Νάτσο.
επιτελους..........
δεν τον κακίζω. Κάποτε σε εμάς ενώ μπορούσε να φύγει ελεύθερος, υπέγραψε νέο συμβόλαιο για να πάρει η ομάδα λεφτά από τους Άραβες.
Τώρα θεώρησε ότι η προοπτική της Ρίβερ βοηθάει και την ομάδα που μεγάλωσε μαζί της να ξεπληρώσει το χρέος της κι έκανε νομίζω το σωστό, άσχετα αν μας πειράζει...
Μάγκας είναι...
Επιτέλους δεν θα ξανά ακούσουμε σε μεταγραφική περίοδο για τον Σκόκο...
ΥΓ1 Η μαγκιά είναι να βρίσκεις νέους και όχι να περιμένουμε τον Σκόκο 10 χρόνια μεγαλύτερο....αν δώσεις λεφτά και ψάξεις θα βρεις...απλά τα πράγματα....... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΥΓ2 Ελπίζω σε ποιοτική μεταγραφή στα εξτρέμ...επίπεδο Καρτάμπια και πάνω...
εντάξει απ την μία λογικό μου φαίνεται να μη θέλει να γυρίσει Ευρώπη.. είναι το τελευταίο του συμβόλαιο προφανώς και θέλει να παραμείνει στην χώρα του. Εκτός αυτού πάντα κοιτάει το συμφέρων της προηγούμενης ομάδας του ειδικά οταν λέμε για την αγαπημένη του οπότε θα επιδιώξει να πάρει λεφτά η ομάδα του και καλά κάνει.. και με μας το ίδιο έκανε!!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Να σε καλά Νάτσο.. κρίμα που δεν θα σε ξαναδούμε στα κιτρινόμαυρά!!!
αντε να τελειωνει επιτελους αυτη η αηδια ....
σιγα τον Ριβαλντο που του καναμε την τιμη να τον γνωρισουμε στην Ευρωπη μεσω της ομαδας μας και μας το παιζει και οτι μας σκεφτεται κτλ κτλ ... μονο εμεις ασχοληθηκαμε αυτα τα χρονια μαζι του ,, οχι αυτος με εμας..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
το μονο που ασοληθηκε αυτος ηταν για να πετυχει καλυτερη τιμη για την νιουελς και τον ιδιο οπως πολυ σωστά σημειωνει ενας φιλος πιο πανω ...
τελος αυτη η αηδια .. ττελος επιτελους ... 32 χρονων παιχτης που καποτε επαιξε στην ομαδα μας... ελεος
Σε πήρε προσωπικά ο Σκόκο και σου είπε ότι σκέφτεται την ΑΕΚ;
Γιατί ρίχνετε το φταίξιμο στον ποδοσφαιριστή;
αν θες .. και αφου μπηκες στο κοπο να διαβασεις το μηνυμα μου αλλα και να απαντησεις επισης , ξανα διαβασε αλλες δυο φορες το μηνυμα μου να δεις σε ποιον ριχνω το φταιξιμο ...
το φταιξιμο ειναι και σε αυτον αλλα κυριως σε εμας (ΜΜΕ και φιλους της ΑΕΚ) που τοσα χρονια ζουμε με το ονειρο της επιστροφης του
ΟΚ τώρα συμφωνώ 100%.
Καλή συνέχεια στην καριέρα του, μόνο για την ΑΕΚ στενοχωριέμαι ή χαίρομαι, τους υπόλοιπους (ποδοσφαιριστές, προέδρους προπονητές) τους ευχαριστώ -όσους από αυτούς -βοηθάνε τον δικέφαλο να μεγαλώνει!!!
Αφου γλυτωσαμε και απο τον νεο Λετο ειμαστε πλεον ετοιμοι να συνεχισουμε τον μεταγραφικο μας σχεδιασμο απερισπαστοι και ελπιζω το ανεκδοτο Σκοκο που καθε χρονο ερχεται να τελειωσε φετος το καλοκαιρι οριστικα !!!
Άστο φίλε νέος Λέτο ο Σκόκο δεν θα ήταν και το ξέρεις καλά κι εσύ και όλοι οι υπόλοιποι που απαξιώνατε την πιθανή μεταγραφή του.
Ο τύπος είναι άλλου επιπέδου και το απέδειξε και φέτος στην Αργεντινή για αυτό και κλείνει σε μεγάλη ομάδα.
Πραγματικά κρίμα γιατί φέτος νομίζω ότι φτάσαμε πολύ πιο κοντά στην επιστροφή του από κάθε άλλη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φορά.
Δυστυχώς λέμε αντίο σε δύο ποδοσφαιριστές (βάζω και Αραούχο) που θα βοηθούσαν, θα χάριζαν μαγικές στιγμές, θα εκτόξευαν τα διαρκείας και τις πωλήσεις φανελών στα ύψη και πιο σημαντικό από όλα θα μας έκαναν όλους πιο αισιόδοξους για την φετινή χρονιά...
Επιτέλους μας ξεπέρασε και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του , συγνώμη Νατσο αλλά έχουμε ανεβάσει πολύ το ταβάνι και όσο και να σε αγαπάμε δεν μπορούσαμε να σε κάνουμε δικό μας ελπίζω να μας συγχωρέσεις
Το καλό είναι ότι δεν θα ασχοληθούμε ξανά σε επόμενη μεταγραφική περίοδο..
Οτι τον ηθελα ..τον ηθελα..ψεμματα δεν λεω..απο την αλλη καλο ειναι να φαμε και αυτο το χαστουκι και να μας τελειωσουν οι παρελθολαγνειες που μας ακολουθουν χρονια..μια ο νατσο..μια ο μπλανκο..κλπ κλπ κλπ..
Ωραία σημαία έχουν εκεί στην Newells..... Σαν να πήγαινε ο Ντέμης στον Ολυμπιακό.... Ρε μακριά και αγαπημένοι. ΜΌΝΟ ΑΡΑΟΥΧΟ
ΑΜΕΣΑ ΑΡΑΟΥΧΟ, ΛΙΒΑΓΙΑ, ΚΑΛΟ ΕΞΤΡΕΜ (ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΔΑΡΟ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ), ΣΤΟΠΕΡ ΙΣΑΞΙΟ ΜΕ ΒΡΑΝΙΕΣ! Και αφήστε για το τέλος μήπως βρεθεί καλό 8άρι και αριστερό μπακ, εφόσον Ντίντακ γιοκ.
ΑΡΑΟΥΧΟ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΡΑΟΥΧΟ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ ΑΡΑΟΥΧΟ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ.
adios amigo.
Σε συγχωρούμε που μας χρησιμοποίησες για να πετύχεις καλύτερη τιμή.
Θα πάρουμε άλλον και θα βγει καλύτερος (λέμε τώρα...)
Ωραια, αν ευσταθουν ολα αυτα Κε Μελισσανιδη, ειναι καιρος τωρα να κανεις οτι μπορεις με την δικη μας καψουρα τον ΑΡΑΟΥΧΟ, εσυ εκανες οτι μπορουσες και μπραβο σου για την δικη σου καψουρα τον Σκοκο, τωρα η σειρα μας.
Ευχαριστουμε Νατσο για τις στιγμες που μας χαρισες καποτε..!! Η ΑΕΚΑΡΑ ειναι πανω απο προσωπα...