Γεννημένος στο μαγευτικό Τρολχάταν της Σουηδίας (με κατοίκους που δεν ξεπερνούν τις 50.000) είναι ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Αποτελεί τιμή για την πόλη που ένα δικό τους παιδί τα κατάφερε και παίζει στην Εθνική Σουηδίας. Γι’ αυτό το γεγονός μίλησε ο μέσος της ΑΕΚ σε Μέσο της χώρας. Ο Γιόχανσον φωτογραφήθηκε μπροστά από το πατρικό του σπίτι και όπως γράφουν οι Σουηδοί «ο Γιόχανσον από τον Τρολχάταν είναι από τα πιο hotποδοσφαιρικά ονόματα στη χώρα, αφού έκανε σπουδαία εμφάνιση κόντρα στη Γαλλία πρόσφατα για τα προκριματικά του Μουντιάλ στις αρχές Ιουνίου και μάλιστα ήταν από τους MVP. Στην καθημερινή του ζωή είναι στην Αθήνα και την ΑΕΚ ο Γιόχανσον, όμως τώρα το καλοκαίρι περνάει τις ημέρες του στο σπίτι του στο Τρολχάταν». Κάπου εκεί παίρνει το λόγο ο πάντα μετρημένος Γιόχανσον λέγοντας: «Είδα ότι μου δόθηκε πολύ υψηλή βαθμολογία από μια εφημερίδα στο παιχνίδι με τη Γαλλία. Δεν είναι στο χέρι μου να εξετάσω τη δική μου απόδοση, αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ γενναιόδωροι μαζί μου». Όσο για τις στιγμές στο πατρικό του; «Είναι μεγάλη διασκέδαση για μένα όταν έρχομαι στο πατρικό μου σπίτι. Από αυτό εδώ το γρασίδι ξεκίνησαν όλα… Κάθε παιδί σκέφτεται να είναι να είναι κομμάτι της Εθνικής και να φορέσουν κάποια στιγμή τη φανέλα. Έτσι νιώθω πως είναι λίγο εξωπραγματικό αυτό που συνέβη σήμερα για μένα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Χωρίς να θέλω να κάνω καμμία σύγκριση, παίδες, είναι ο αγαπημένος μου παίχτης. Ήσυχος, σοβαρός, συγκεντρωμένος, κομπιούτερ! Ο τύπος ακούει τον προπονητή να του λέει, π.χ. "σήμερα Jacob πρέπει να παίξεις έξω αριστερά (λέμε τώρα)". Και ο παίχτης κάνει download το software και παίζει έξω αριστερά σα να είχε γεννηθεί στη γραμμή του πλαγίου!!! Η αδυναμία που του 'χω δεν περιγράφεται! Φοράει και το "18" των γενεθλίων μου... Ήταν μοιραίο. Όπως και με το άλλο "18" που λάτρεψα: Ίσμαελ Μπλάνκο. Και μου έχει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μείνει το γατί που το λέω Ισμαέλα!
Καλό,χρυσό παιδί αλλά κ η ΑΕΚ θα κοιτάξει το συμφέρον της,έχει τρόπους να πιέσει για ανανέωση,ολοι θα βγουν κερδισμένοι,ελεύθερος δε φεύγει με τίποτα,έχει αργήσει ο Μαϊστόροβιτς απελπιστικά με την ανανέωση
Κατά την γνώμη μου το πιο σοβαρό άτομο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μετρημένος, χαμηλών τόνων, ουδέποτε προκάλεσε και ουδέποτε θα προκαλέσει. Μακάρι να μείνεις για πάντα στην ΑΕΚΑΡΑ παικταρά μου!
Όνειρο του, ήταν η Εθνική και η ΑΕΚ.
Υγ. Παικταράς, άμεση ανανέωση. Σε περίπτωση, που φύγει, θα πρέπει να έχει ανανεώσει, να παίξει και λίγο Ευρώπη (στην Εθνική, ήδη πρωταγωνιστεί), ώστε να ανέβει η τιμή του και να φύγει, τότε.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Όπως κι έχει, χάρις εμάς (πέρας τις ικανότητες του), έχει φτάσει τόσο ψηλά και μπορεί ακόμα παραπάνω.
Από το Τρολχάταν είσαι ρε Γιάκομπ? Ρε, τίνος είσαι συ?
Υπόγραψε την ανανέωση Σουηδέ, γιατί αλλιώς σε τέτοια γρασίδια θα την βγάλεις φέτος να ξέρεις από Σεπτέμβρη...
ειναι η συμπαθεια μου....ας κανει οτι θελει...μου αρεσουν παικτες που δεν βγαζουν συνεχεια φωτο με σελφις και αλλα και η μονη φωτο που τον θυμαμαι στο 365 ειναι στην ακροπολη με οικογενεια....και ειναι φανταστικος στα χαφ(μονο το γκολ του λειπει)
Α γεια σου, ετσι εχουν τα πραγματα!!!! σοβαροι ανθρωποι λεγονται αυτοι, σε αντιδιαστολη με τους καραγκιοζηδες...
Τρολχάταν ;
Τρολάρουν το Μανχάταν μάλλον.
Νἄσαι καλά ρέ Γιόχανσον παικταρά... Ἐλπίζω νά ξεκουράστηκες καί νά ἔρθεις ἀνανεωμένος γιά τήν νέα σαιζόν.
ΥΓ. Ἄσχετο ἀλλά αὐτή ἡ ὀνομασία «Τρολχάταν», δέν θυμίζει κάτι ἀπό παραμυθένια ...τρόλ;;; Πῶς λέμε Μανχάταν, λέμε καί ...Τρόλχαταν, ἡ μαγική πόλη τῶν ...Τρόλ.
Κατι τετοιο σημαινει. Το καπελο του Τρολ. Το θεμα ειναι οτι δυστυχβς δεν βλεπω ακομα σοβαρη προσπαθεια ανανεωσης κ θα φυγει κ αυτος τσαμπα κ θα τον κλαιμε