Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κύπρος: Τουρκικό σκάφος παρενόχλησε Ελληνοκύπριους ψαράδες


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Να απομακρυνθούν από την περιοχή του Κάβο Γκρέκο -η οποία ελέγχεται από την Κυπριακή Δημοκρατία- κάλεσε, την Παρασκευή, δύο Ελληνοκύπριους ψαράδες τουρκικό φουσκωτό σκάφος με την ονομασία «Μπαρμπαρός», αφού προσέγγισε τη βάρκα τους.

Σύμφωνα με το ΡΙΚ, άτομο που επέβαινε στο τουρκικό φουσκωτό είπε στους Ελληνοκύπριους ψαράδες ότι στην περιοχή «γίνονται έρευνες».

Το ίδιο άτομο έδωσε στους Ελληνοκυπρίους φυλλάδια στην ελληνική, αγγλική, τουρκική και αραβική γλώσσα, προτρέποντας τους να προσέχουν.

Οι ψαράδες παρέδωσαν τα φυλλάδια στην κυπριακή αστυνομία και έδωσαν καταθέσεις για το περιστατικό.

Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε ότι ετοιμάστηκε γραπτή έκθεση για το περιστατικό και ότι ενημερώθηκε το υπουργείο Εξωτερικών.

Το ερευνητικό σκάφος «Μπαρμπαρός» με το υποστηρικτικό σκάφος «Μπράβο Σαπόρτερ», κινήθηκαν την Παρασκευή στη θαλάσσια περιοχή της Αμμοχώστου.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ