Το δικό του μήνυμα στον Ατρόμητο και τους φίλους της ομάδας έστειλε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο Ρικάρντο Σα Πίντο, χαρακτηρίζοντας τιμή για τον ίδιο που εργάστηκε στην ομάδα και επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με τη Σταντάρ Λιέγης.
Αναλυτικά το μήνυμα του Πορτογάλου τεχνικού:
«Φεύγω για να προπονήσω άλλη ομάδα. Ήταν τιμή μου να προπονώ στον Ατρόμητο. Είχα μια ομάδα από αφοσιωμένους παίκτες και οπαδούς, που πάντα με υποστήριζαν και με ενθάρρυναν. Ευχαριστώ την ομάδα και τη διοίκηση. Ελπίζω να συνεχίσετε την καλή σας πορεία, κάνοντας περήφανους τους οπαδούς. Πολλά ευχαριστώ και στους Έλληνες, που πάντα με στήριζαν και μου έδειξαν τη φιλία τους και τη φιλοξενία τους. Ώρα για νέα επαγγελματική πρόκληση. Θα προπονώ τη Σταντάρ Λιέγης».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
