Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μέσα στον Ιούνιο η απόφαση για την εγκληματική οργάνωση


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μέσα στον Ιούνιο αναμένεται η απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» το αίτημα αυτοεξαίρεσης της εφέτη Αριστέας Ρουσέα, η οποία είναι η εισηγήτρια της υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, απορρίφθηκε. Έτσι παραμένουν στις θέσεις τους τόσο ο πρόεδρος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος, όσο και η κ.Ρουσέα.

Αντίθετα η εφέτης Χριστίνα Ρωμέση πέτυχε την αυτοεξαίρεσή της, ενώ η απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου για την υπόθεση της εγκληματικής αναμένεται εντός του Ιουνίου.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ