Δημοσίευμα της τσεχικής ιστοσελίδας sport.aktualne.cz αναφέρει πως ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει να φέρει στη Σπάρτα Πράγας τον Σεμπάστιαν Λέτο.
Ο Ιταλός ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία της Σπάρτα Πράγας και στο μεταγραφικό του στόχαστρο βρίσκεται ο Αργεντινός, ο οποίος δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.
Η διοίκηση της Σπάρτα Πράγας είναι πρόθυμη να καταβάλλει αρκετά χρήματα για να ενισχύσει το ρόστερ και έτσι είναι πιθανό να μπορεί να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Λέτο.
Ο ίδιος ο Λέτο δεν έχει κρύψει πως θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά για την ώρα δεν έχει λάβει πρόταση από τη διοίκηση για ανανέωση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!