Μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για διάστημα έξι εβδομάδων θα μείνει ο Χαβιέρ Μασεράνο. Ο Αργεντίνος αμυντικός αποχώρησε λόγω τραυματισμού στο 29ο λεπτό του χθεσινού τελικού του Κυπέλλου Ισπανίας με την Αλαβές, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για σοβαρή ζημιά.
Τελικά, όπως ανακοίνωσε σήμερα το ιατρικό επιτελείο των Καταλανών ο 32χρονος παίκτης έχει υποστεί κάκωση στο δεξί γόνατο η οποία θα τον κρατήσει εκτός για έξι εβδομάδες με αποτέλεσμα να χάνει τις φιλικές αναμέτρησεις της Εθνικής Αργεντινής με τις αντίστοιχες της Βραζιλίας και της Σινγκαπούρης στις 9 και 13 Ιουνίου αντίστοιχα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!