Πληρώνει για τη συμπεριφορά των οπαδών του ο ΠΑΟΚ, στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ στα πλέι-οφ. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, τιμώρησε τους Θεσσαλονικείς με πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ για όσα συνέβησαν στο ματς της Τούμπας.
Η ανακοίνωση
Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/5/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 14/5/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 3592/17/974296 από 15/5/2017 έκθεση της αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD)»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
