Το τέλος της σεζόν 2016-17 σηματοδότησε και το τέλος εποχής για δυο εμβληματικούς παίκτες της Μπάγερν Μονάχου, -κυρίως- τον Φίλιπ Λαμ και τον Τσάμπι Αλόνσο. Με αφορμή την αποχώρηση των δυο βασικών στα πλάνα του Αντσελότι παικτών, οι Βαυαροί βρίσκονται μπροστά στην πρόκληση της ανανέωσης της ομάδας.
Το Kicker εμπλέκει στα σενάρια των αγοραπωλησιών κατά τη μεταγραφική περίοδο που ξεκινάει τον ερχόμενο Ιούνιο και τον Ντάγκλας Κόστα και τον Ρενάτο Σάντσες. Σύμφωνα με τους Γερμανούς, ο Κάρλο Αντσελότι είναι έτοιμος να ακούσει τις προσφορές που θα υπάρξουν για τους δυο και δεν αποκλείεται να συναινέσει στην παραχώρησή τους.
Εξάλλου, αναφορικά με τις μεταγραφές της ομάδας του, ο Ιταλός τεχνικός φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι τον Μάρβιν Πλάτενχαρντ, που φέτος «έλαμψε» με τη φανέλα της Χέρτα Βερολίνου (σ.σ 27 συμ, 3 γκολ, 4 ασίστ), ώστε να ενισχύσει και το γερμανικό «στοιχείο» στην Αλιάντς Αρίνα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Φερ τους Τιγρη!