Τον Αστέρα Τρίπολης θα φιλοξενήσουν σήμερα οι Αρκάδες σε ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου για αυτούς. Στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Κομοτηνής για τη σωτηρία της δε θα συνδράμουν οι τιμωρημένοι Γκσπούρνιγκ, Παπαδημητρίου και Πόι, όπως και οι ανέτοιμοι Έλινγκτον και Σταθάκης. Ο Νίκος Κεχαγιάς, αναμένεται για μια ακόμη φορά να διαφοροποιήσει το σχήμα με τα διλήμματα να έχουν να κάνουν με τους Μαρσελίνιο ή Ζίεντσουκ για τα άκρα της μεσαίας γραμμής και τους Τζάγκι ή Τζιωρτζόπουλο για το αριστερό άκρο της άμυνας.
Με μετρημένες λύσεις στα Πηγάδια
Με πολλές και σημαντικές απουσίες ταξίδεψαν οι Αρκάδες στην Κομοτηνή. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το ότι για να συμπληρωθεί η αποστολή ο Ελληνας προπονητής συμπεριέλαβε σε αυτήν τον ανέτοιμο Νταμόντε, καθώς και τους Διονύση Γιαννούλη (γεννηθείς το 1990) και Αναστάσιο Τσουμάγκα (γεννηθείς το 1991) από την ομάδα Νέων. Μαζί με την αποστολή θα βρίσκεται ο Γιάννης Καϋμενάκης, ο οποίος αναμένεται να δώσει κίνητρο στους παίκτες με πριμ, προκειμένου να μπει ένα τέλος στο αρνητικό σερί που τρέχει η ομάδα της Τρίπολης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
