Τις προηγούμενες ημέρες ο Βλάνταν Ίβιτς δεν είχε αποφασίσει αν, κόντρα στην ΑΕΚ, θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ με τρία χαφ ή δύο χαφ και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.
Τελικά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα δώσει φανέλα βασικού στον Ολλανδό μεσοεπιθετικό και αυτό σημαίνει πως στον τελικό του Σαββάτου ένας εκ των Κάνιας, Τσίμιροτ και Σάκχοφ θα μείνει εκτός ενδεκάδας με τον Κάνιας να έχει τις περισσότερες πιθανότητες.
Οπότε, ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα και Μάτος η τετράδα στην άμυνα. Τσίμιροτ και Σάκοχφ στον άξονα, δεξιά ο Κάμπος, αριστερά ο Ουάρντα, σε ελεύθερο ρόλο ο Μπίσεσβαρ και στην κορυφή ο Πρίγιοβιτς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ
Για μένα είναι θετικό που ξεκινάει βασικός ..είναι από τους παίχτες που κάνουν την διαφορά και αλλάζουν την ροή του παιχνιδιού όταν έρχονται από τον πάγκο,ενώ όταν ξεκινάει βασικός αν δεν του πάει το παιχνίδι εξαφανίζεται και επίσης είναι μισοπνευμονος με το ζόρι βγάζει 50-60 λεπτά
Αυτο ακριβως σκεφτηκα και γω αδερφε
ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ !!!!!
Πολύ επιθετικό σχήμα από ΠΑΟΚ. Με την είσοδο του Μπίσεσβαρ από την αρχή του αγώνα ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει το γρήγορο γκόλ. Φυσικά δε αναμένεται να αντέξει 90 λεπτά. Όταν επέλθει η κόπωση στη θέση του θα έρθει ο Ουαρντά σαν εσωτερική αλλαγή και θα μπεί στο παιχνίδι και ο Ενρίκε. Πραγματικά επιθετικό σχήμα. Ας ελπίσουμε να πάρουμε τον χώρο του κέντρου με Σιμόες Γιόχανσον. Δεν θα είναι εύκολο σε κάθε Περίπτωση.
Είναι παίκτης του 1980. Ξέρει μπάλα, έχει τη μια ενέργεια, αλλά δεν τρέχει ιδιαίτερα πολύ. Μέχρι και μες στην αντίπαλη περιοχή τον πετυχαίνεις καμία φορά να περπατάει. Στο σημερινό ποδοσφαιρο πρέπει να σαι πρωτα αθλητής και μετα ποδοσφαιριστής, αυτός είναι κάτι μεταξύ freestyler και βετεράνου παλαίμαχου. Δεν σημαίνει οτι δεν είναι επικίνδυνος, και ασσίστ δίνει και εκρηκτικός είναι, αλλά με ενα καλό παίκτη να τον επιβλέπει man to man θα χάνεται πιστεύω. Ολα θα εξαρτηθουν αρα απ τον Σιμόες.
3 Έλληνες θα παίζουν δηλαδή στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας: Μάνταλος, Λάζαρος & Γλύκος. Ωραία...
Ο Ανεστης?
Σωστόοοοος!
Τον θεωρώ πολύ καλό παίχτη. Θα τον προτιμούσα στον πάγκο
Έχει πολύ καλή ασσιστ πάρε βαλε, αλλά δεν τρέχει/δεν μαρκάρει. Ας ελπίσουμε να τον σβήσει ο IronMan...
Και τρέχει σαν τρελλός και μαρκάρει και όταν πάρει φορά με μπάλα είναι πολύ δύσκολο να ανακοπεί.μακάρι να τον ειχαμε τον παιχταρα
Για το τρεχει σαν τρελος μαυριζεσαι αδερφε... Ειναι πιο αργος κι απο τον θανατο ημαρτον...
Οχι έχει δίκιο, στα πρώτα 5 μέτρα έχει έκρηξη. Αλλα σε σοβαρό πρωτάθλημα δε θα παίζε ούτε σε ομάδες που υποβιβάζονται.
ενω για το μαρκάρει όλο λαϊκ έχει χααχαχαχαχχα