LA LIGA- 35η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΘΕΛΤΑ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 0-3
Γήπεδο: Μπαλαΐδος
Μεγάλο διπλό με 3-0 πέτυχε η Μπιλμπάο επί της Θέλτα και κλειδώνει την Ευρωπαϊκή έξοδο.
Στο 7ο λεπτό το σουτ του Μπονγκοντά πέρασε μόλις έξω ενώ στο 16’ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Μπενιάτ ενώ στο 19’ ο Ρονκάλια έκοψε σωτήρια τον Μουνιαΐν. Και στο 36ο λεπτό ο Γεράι συνδυάστηκε με τον Γκαρσία κι εκείνος με σουτ έκανε το 0-1. Μάλιστα στο 41’ ο Ουίλιαμς είχε και δοκάρι για τους Βάσκους.
Η Μπιλμπάο μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και στο 50’ ο Ραούλ Γκαρθία έκανε το 0-2. Και στο 84ο λεπτό ο Ρίκο έκανε το τελικό 0-3.
ΘΕΛΤΑ: Άλβαρες, Γκόμες, Λεμός, Φοντάς, Ρονκάλια, Χοσαμπέδ (80’ Σενιέ), Βας (62’ Σεΐκ), Ντίας, Μπονγκοντά, Χιουλσάγκερ (70’ Γκουϊντετί), Μποβέ
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Κέπα, Λαπόρτ Μπαλενθιάγα, Γεράι, Ντε Μάρκος, Μπενιάτ (78’ Ρίκο), Σαν Χοσέ, Λέκουε, Γκαρθία (81’ Ιτουράσπε), Μουνιαΐν (85’ Αντούριθ), Ουίλιαμς
ΕΪΜΠΑΡ-ΛΕΓΑΝΕΣ: 2-0
Γήπεδο: Ιπουρουά
Θα το παλέψει για Ευρωπαϊκή έξοδο ως το τέλος η Εϊμπάρ που κέρδισε τη Λεγανές με 2-0.
Στο 17ο λεπτό ο Λεόν αστόχησε από κοντά και στο 43’ ο Γκερέρο έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.
Στο 4ο λεπτό ο Ματσίς με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο ενώ στο 63’ ο Χουνκά σέντραρε από αριστερά και ο Κίκε Γκαρθία ε κεφαλιά έκανε το 1-0. Και στο 67’ ο Σέρχι Ενρίχ έκανε το 2-0. Στο 68ο λεπτό ο Γκερέρο είχε και δοκάρι.
ΕΪΜΠΑΡ: Γιοέλ, Κάπα, Ραμίς, Λεζέν, Χουνκά, Γκαρθία, Ριβέρα (60’ Αρμπίγια), Λεόν, Γκονζάλες (60’ Ενρίχ), Ινούι, Κίκε Γκαρθία (82’ Πένια)
ΛΕΓΑΝΕΣ: Ερερίν, Μοράν, Ρίκο, Μαντοβάνι, Ινσούα, Μπουστίνθα, Πέρεθ, Πιρές (65’ Λουτσιάνο Νέβες), Ελ Ζαρ (76’ Μπουένο), Ματσίς (64’ Σζιμανόβσκι)), Γκερέρο.
ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ-ΑΛΑΒΕΣ: 1-4
Γήπεδο: Μπενίτο Βιγιαμαρίν
Μεγάλο διπλό με 4-1 πέτυχε η Αλαβές επί της Μπέτις.
Δυνατό ξεκίνημα για την Μπέτις που άνοιξε το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό με όμορφο σουτ του Πάρδο εκτός περιοχής. Μάλιστα στο 3’ οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Κάστρο αλλά στην επανάληψη η Αλαβές ανέβηκε πολύ.
Ισοφάρισε στο 49’ με όμορφο σουτ του Κρστίσιτς και στο 53’ ο Σομπρίνο σε κενή εστία μετά από γύρισμα του Βιγαράι, έκανε το 1-2. Μάλιστα στο 58’ ο Βιγαράι έκανε καταπληκτική ενέργεια και γύρισμα από δεξιά και ο Σάντος με προβολή από κοντά έγραψε το 1-3. Και στο 90+4’ ο Κάταϊ με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-4.
ΜΠΕΤΙΣ: Αδάν, Ναβάρο, Πετσέλα, Μαντί (63’ Ναχουέλ), Τόσκα, Ντουρμίσι, Σεμπάγιος, Χοακίν, Αλεγρία, Κάστρο, Πάρδο (83’ Μπράσανατς)
ΑΛΑΒΕΣ; Ορτολά, Γκαρθία, Φεντάλ, Έλι, Αλέξις, Βιγαράι (60’ Ερνάντες), Κρστίσιτς, Ρομέρο (62’ Έντγκαρ), Τόρες, Σομπρίνο (82’ Κάταϊ), Σάντος.
ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 2-2
ΓΗΠΕΔΟ: EL SADAR
Στην Παμπλόνα κόντρα στην ήδη υποβιβασμένη Οσασούνα, η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια είχε, θεωρητικά, εύκολο έργο για να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα της εξασφάλιζαν την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Όμως αυτό δεν συνέβη, αν και προηγήθηκε 1-2, και με το τελικό 2-2 ακόμα δεν ξεμπέρδεψε με την υπόθεση σωτηρία, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.
Μόλις στο τρίτο λεπτό, η Οσασούνα άνοιξε το σκορ όταν σε φάση διαρκείας στα καρέ της Ντέπορ, ο Μοντραγκόν βρέθηκε ξεμαρκάριστος στη μεγάλη πειροχή, σούταρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 17’ η Λα Κορούνια απάντησε με τον Γκιγιέρμο Ντος Σάντος να πιάνει τη κεφαλιά, στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από σέντρα του Αρίμπας από τα δεξιά, για το 1-1. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο, αλλά ο Χουανφράν σημάδεψε το δοκάρι. Στην επανάληψη, η Λα Κορούνια πίεσε για το γκολ και το πέτυχε στο 70ο λεπτό. Από εκτέλεση κόρνερ, ο Αλμπεντόσα με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Γκιγιέρμο Ντος Σάντος και αυτός με προβολή έκανε το 1-2 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ωστόσο, ο Χουανφράν που στο 40’ σημάδεψε το δοκάρι, αναδείχθηκε σε μοιραίο παίκτη της Ντέπορ, αφού στο 78’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 2-2.
ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Σιρίγκου, Οϊέρ, Φουέντες (22' Μπερενγκέρ), Μοντραγκόν, Κάουσιτς, Μπουνιουέλ (77' Φλάνιο), Ρομπέρτο Τόρες, Κλερκ, Φαούστο (77' Ντε Λας Κουέβας), Κόντρο, Σέρχιο Λεόν
ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Λουξ, Χουανφράν, Ναβάρο, Αλμπεντόσα, Αρίμπας, Λουϊζίνιο (88' Μορένο), Μπόρχες, Τσόλακ (81' Γιλ), Γκιγιέρμε Ντος Σάντος, Γκάμα (62' Όλα Τζον), Αντόνε
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!