Το συμβόλαιο του Τόμας Πέκχαρτ με την ΑΕΚ τελειώνει το καλοκαίρι, ωστόσο η Ένωση έχει οψιόν ανανέωσης για άλλα δυο χρόνια και σύμφωνα με τη LiveSport προχωράει στην ενεργοποίησή του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον παίκτη για ενεργοποίηση της οψιόν του συμβολαίου του, η οποία (πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα) θα προχωρήσει από τη στιγμή που ξεκαθαρίσει και το μέλλον του Ούγκο Αλμέιδα, ο οποίος θυμίζουμε έχει συμβόλαιο και του χρόνου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Απο τους πιο "τίμιους" παίκτες που πέρασαν από την ΑΕΚ.
Και από ότι δείχνει, φανταστικός χαρακτήρας! Σίγουρα άργησε να πάρει μπρος και εγώ να πω την μαύρη μου αλήθεια δεν τον πίστεψα. Του είχαν δωθεί άπειρες ευκαιρίες χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι, υπήρχαν όμως φάσεις σε αγώνες που ΄έβλεπες οτι το έχει... αλλα δεν του είχε βγει τίποτα. Προφανώς το παιδί είχε χάσει κάθε αυτοπεποίθηση στον εαυτό του.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μόλις όμως βρήκε τα πατήματά του δείχνει ένας εξαίρετος επιθετικός για να δίνει λύσεις στο μαραθώνιο ενός πρωταθλήματος.
Κερδιζει την παραμονη του αξια και μπραβο του γτ δουλευει γι'αυτο
Ο Πεκχρτ να μείνει. Ο Ούγκο Αλμέιδα πρέπει να φύγει. Κρίμα και είχα πιστέψει ότι θα βοηθουσε…
Σωστή επιλογή να του ανανεωθεί το συμβόλαιο. Αφού πέρασε απο χίλια μύρια κύμματα δυσπιστίας απο όλους μας και κατάφερε και ανταπεξήλθε δείχνει άνθρωπο με προσωπικότητα. Το πιθανότερο είναι οτι θα τα πάει ακόμα καλύτερα στο μέλλον, τώρα που έχει κερδίσει την αποδοχή των περισσοτέρων απο μας
Εγώ θα ήθελα να μείνει ο Πέκχαρτ,θα έρθει ο Γιακουμάκης,είναι απαραίτητο είτε να μείνει ο Αραούχο είτε να έρθει κάποιος κοντά στην αξία του.Ισάξιος πολύ δύσκολα.Θέλω να μείνει κι ο Άραβας.Να έχουμε τέσσερις για την επίθεση,50 ματς θα έχει σχεδόν η ΑΕΚ του χρόνου.Αν φαίνονται πολλοί,θα θυμίσω κάποτε ο Παναθηναϊκός είχε Λύμπε,Βαζέχα,Κωνσταντίνου,Ολιζαντέμπε και Βλάοβιτς.Που ήταν πολύ πιο δύσκολο να διαχειριστεί τόσους καλούς επιθετικούς κοντά σε κλάση,παρά έναν παιχταρά η ΑΕΚ και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ξεκάθαρες εναλλακτικές τους υπόλοιπους.
Ποιος άραβας ρε φιλέ πλάκα μας κανεις;
Ουτε εξω απο τα σπάτα δεν πρέπει να ξαναπεράσει. Καλός χρυσός μας βοήθησε στην β αλλά μέχρι εκεί. Η ΑΕΚ πλεον πρεπει να πηγαίνει ακόμα και σε τρίτες λύσεις σε πιο ποιοτικούς παίκτες και όχι σε επιπόλαιους που δεν μπορούν να κανουν ουτε κοντρολ. Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα να κρατάει οπαδούς.
φίλε aek_thessaloniki είσαι άμπαλος. Φιλικά το λέω αλλά είσαι άμπαλος ρε αδερφέ μου. :)
Ο Αραβίδης απλά πληρώνει την απερισκεψία του (και είναι κρίμα πραγματικά γιατί στο χαμό των τότε μηνών είχαν χάσει όλη τη μπάλα... ).
Αν ο Χιμένεθ είχε έρθει από την αρχή στην ΑΕΚ ο Αραβίδης θα είχε και άλλη απόδοση και θα είχε βάλει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και καμια 8-9άρα γκολ ακόμη.
Αυτος ο αμπαλος για σενα φιλε που δεν μπορει να κανει ουτε κοντρολ σκοραρει συνεχεια και μαλιστα σημαντικα γκολ ....δεν μασαει τιποτα και τα δινει ολα για την ομαδα.Μαθετε καποια στιγμη να σεβεστε μερικους παιχτες που προσφερουν και τρεχουν ακαταπαυστα μεσα στο γηπεδο.
Οκ μάγκες. Ας ανανεώσουν τον αραβιδη λοιπόν για ολους αυτους τους λόγους που λετε. Ελπίζω να μπαίνει μέσα όσο γίνεται περισσότερο να μην περνάει ουτε κονο και να πανηγυρίζει λεγοντας εγωω. ( να φαινεται και η φλέβα εννοειται για την φωτογραφία στο facebook). A και όταν του γράφει κάποιος κατι αρνητικό αμέσως να το σβήνει. Μακάρι λοιπόν να τον ανανεώσουν επειδή είναι ψυχαρα και τον έχουν αναγκη κάποιοι.
Σας βρωμάει πλέον ο Αραβίδης.Δεν τον θέλω μόνο αγωνιστικά,το πάθος του Άραβα και τη συμβολή του στα αποδυτήρια δύσκολα θα τα βρεις.Αλλά τον συνηδειτοποιημένο Άραβα,που θα έχει αποδεχτεί τον ρόλο ακόμα και του 4ου στην ιεραρχία,με λίγα ματς στη σεζόν όσο κι αν θα παίξει πολλά η ΑΕΚ του χρόνου.Αν συζητούσαμε για 1η ή 2η λύση,θα ήμουν κάθετα αρνητικος στη πρώτη περίπτωση αλλά ακόμα και στη δεύτερη.
Ο Αραβας εδειξε οταν δεν επαιζε δεν εβαλε την ομαδα πανω απ ολα αλλα τον εαυτο του ... Αρα θελει να παιζει ,σαν παικτης δε κανει για την ΑΕΚ που θελουμε ολοι ,σαν τεταρτη λυση καλος ειναι,τωρα για το παθος και για το τρεξιμο που λετε εαν ειναι ρε παιδια να παρουμε μεταγραφες απο τον στιβο ,να τρεχουν σαν μηχανακια, δεν ειναι ετσι το ποδοσφαιρο,καλα στοιχεια κ αυτα αλλα παικτες χωρις τεχνικη καταρτιση ειδικα στη επιθετικη γραμμη δε κανουν για την ΑΕΚ ..
Είναι ντροπή να μιλάς έτσι για τον αρχηγό της ΑΕΚ Αραβίδη.
Πέρα του ότι τρέχει για δυο, είναι Ψυχάρα και ΑΕΚΑΡΑ.
Δεν είπα ούτε καν τρίτη λύση.Τέταρτη θα είναι ο Άραβας,πειράζει όμως;Κι εγώ μαζί σου γουστάρω σούπερ ποιοτική ΑΕΚ.Για δεύτερη λύση πίσω από τον πρωτοκλασάτο Αραούχο ή κάποιον σχεδόν ισάξιο του αν δεν μείνει,θα ήθελα τον Μπλάνκο.Όχι τον τωρινό,αλλά τον Ίσμαελ της πρώτης του σεζόν στην ΑΕΚ.Όχι για βασικό,για εναλλακτική του βασικού.Ποιος Πέκχαρτ;Καλός,χρυσός,φιλότιμος.Αλλά εφόσον δεν μπορούν να φέρουν καλύτερο από Πέκχαρτ σαν επιλογή από πάγκο,συμβιβάζομαι με τον τίμιο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Τόμας.Ο οποίος μπορεί και να είναι τρίτη λύση,αν ο Γιακουμάκης αποδείξει ότι αντέχει το βάρος της φανέλας.
Χαίρομαι που το σύνολο του ροστερ θα μείνει το ίδιο!!! Και φυσικά ο Πεκχαρτ για το Πρωτάθλημα της Ελλάδας μια χαρά είναι!! Μπράβο ρε Τόμας!
ΓΙΑ 2ΟΣ-3ΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΣΥ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ''ΠΕΤΟΥΣΕ ΑΕΤΟ''.ΡΙΞΤΕ ΟΣΑ DISLIKE ΘΕΛΕΤΕ.
Προφανώς από μπάλα μυρωδιά ε???
Άρα Γιακουμάκης, Πέκχαρτ και μακάρι ΑΡΑΟΥΧΟ. Μακάρι. Ο Πέκχαρτ πάντως ταιριάζει με διαφορά σχήματα σαν κεντρικό φορ κυρίως με δυο επιθετικούς. Χρειάζεται.
Μακάρι να μείνει κι ο Άραβας.Είναι πολύτιμος σε πολλά επίπεδα κι ας έχουμε 4 επιθετικούς.Καλό είναι,βάρος δεν είναι.
Ωραία αλλά τον Άραβα τον ρώτησες αν θέλει να σκουπίζει πάγκο?
φίλε και γω καιρό τώρα το γράφω για άραβα. ως 3-4ος μια χαρά. σιγά μη βρούμε και καλύτερο με τα λεφτά του συμβολαίου του.
εννοείται βέβαια ότι θα πρέπει να μείνει ο αραούχο ή να αποκτηθεί ισάξιός του. εκεί πρέπει να σπρωχτεί το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ.
όσο τώρα για πέτχαρτ φυσικά και να μείνει ελπίζοντας πάντα ο αλμέιδα να φερθεί ......λέσκοτ
Με την αξία του το παλικαρι κέρδισε την ανανέωση και μπραβο του.....!!! Υ.Γ Στα πολυ δυσκολα βοήθησε πολύ και οπότε χρειάζεται βοηθάει πολύ και μπραβο του.........
ο Πέκχαρτ είναι παίκτης που μπορεί να πουληθεί, οπότε πολύ σωστή κίνηση η ενεργοποίηση της οψιόν.
Πρέπει να ανανεώσει ο ψηλός. Πολύ τίμιος παίχτης, πάντα δίνει αυτό που μπορεί για την ομάδα και το κυριότερο παίζει δεν παίζει δεν δημιουργεί κάνενα πρόβλημα. Δηλαδή άψογος επαγγελματίας. Αυτός που πρέπει να χαιρετήσει είναι ο Αλμέιδα, ο οποίος δεν νομίζω πως έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω τη νέα σεζόν.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Απο εκεί και πέρα μακάρι να ανανεώσει και ο Βάργκας, διότι είναι παίκτης που μπορεί με μια ενεργειά του να σου αλλάξει τη ροή ενός αγώνα και θα είναι μεγάλη υπόθεση να τον έχουμε και του χρόνου στο ρόστερ. Πάντως ακόμη και αν μείνει ο Βάργκας, το καλοκαίρι χρειάζεται να αποκτηθεί ένα ακόμη ποιοτικό εξτρέμ.
Χαίρομαι για τον Πέκχαρτ! Αξίζει το συμβόλαιο και το σεβασμό μας για το χαρακτήρα του και την δουλειά του. Λυπάμαι όμως για την εξέλιξη με τον Βάργκας. Η ομάδα έχει κάνει τις πιο γεμάτες ποδοσφαιρικά εμφανίσεις της με αυτόν μέσα αλλά φαίνεται πως αυτό δεν είναι αρκετό για το τεχνικό team. Είμαι μπερδεμένος. Θα ήθελα να μείνει καθώς διαπιστώνω πως και ο Αραούχο δένει καλύτερα μαζί του και μαζί δίνουν ποιότητα από μεγάλα club μπροστά. Ελπίζω να κάνω λάθος και η ομάδα να θέλει να τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κρατήσει και να του το δείξει εμπράκτως.
Έχω ξαναγράψει την άποψή μου για τον Βάργκας. Αυτός, ο Τσίγκρι και ο Αραούχο, κάνουν τα λιγότερο άσκοπα χλμ στο γήπεδο κι αυτό δείχνει ποδοσφαιρική ευφυία που σπανίζει στην σούπερ λιγδ. Χαίρομαι να τους βλέπω.
ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝΕ ΤΟ ΒΑΡΓΚΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ....ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΔΥΟ ΔΥΝΑΤΑ ΕΞΤΡΕΜ...ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΕΡΤΑΣ ...
Τόσο καλός είναι αυτός ο πουερτας; εμένα δεν με τρελαίνει από τα στατιστικά του χωρίς να τον έχω δει βέβαια
Εφοσον τον Γεναρη καταλαβαν οτι χρειαζεται ενας επιθετικος στυλ και ποιοτητας Αραουχο για πρωτη επιλογη τοτε σημερα χαιρομαι 2 φορες για την ανανεωση του παρεξηγημενου Πεκχαρτ.
Πολύ καλή κίνηση...επαγγελματική....Τώρα με Βάργκας τι θα γίνει. Ακούγονται διάφορα....ας ενημερώση κάποιοος
Λένε ότι η προσφορά της ΑΕΚ στον Βάργκας είναι μείωση 35-40% στις αποδοχές δηλ. 200.000. Νομίζω ότι του λένε να φύγει και την κάνουν για τα ματια του κόσμου....
Μα ενταξει ειναι λογικο. Δεν γινεται ενας παικτης της μισης ωρας να παιρνει 400χιλιαρικα.. Τα ιδια λεφτα δινεις και σε εναν βασικο
Αν διωξουμε βαργκας ειμαστε αξιοι της μοιρας μας,ΕΚΤΟΣ...κι αν σκοπευουν να σπρωξουν λεφτα το καλοκαιρι(πραγμα που θεωρω αδυνατον γιατι υποτιθετε οτι θα παλεψουμε και για αραουχο)
Εμένα με βρίσκει συμφωνο αυτή η κίνηση-προσφορα της ΑΕΚ. Ο Βάργκας, πιθανότατα αλλά όχι σίγουρα, θα ναι λίγο πιο πεσμένος του χρόνου, λόγω ηλικίας, λόγω πολλών. Παικταρας μεν, αλλά θα προτιμούσα με την περίπτωση του να γινει λίγη οικονομία (ή μειωμένες αποδοχες ή ας φύγει) για να παν τα λεφτά για άλλο παίκτη, πιο αθλητικό και εξίσου δημιουργικό, ώστε να είναι ο βασικός της επόμενης χρόνιας,όπου η ΑΕΚ ευελπιστεί να πρωταγωνιστήσει.
ΣΗΜΕΡΑ Η LIVE ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ...ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΤΙ Κ ΓΙΑ ΒΑΖΕΛΟ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ!!!
Σωστή κίνηση με την προϋπόθεση ότι θα υπολογίζεται για δευτεροτριτος.
Απαράδεκτη κίνηση η πρόταση με μειωμένες αποδοχές κατά 40% σε Βάργκας. Σοβαρευτείτε και ανανεώσετε τον
Άλλες χρονιές κάναμε αμάν και πως να δούμε 12 γκολ σε μία χρονιά από όλους τους στράικερ μαζί. Προφανώς και είναι καλή επιλογη ο Πεκχαρτ για αλλαγή, αρκεί ο βασικός επιθετικός να είναι αυτός που πρεπει
Καλημέρα σε όλους.
Σωστές οι κινήσεις ανανεώσεων μέχρι στιγμής.
Θεωρώ ότι συμφωνεί ο Χιμένεθ και ότι έχει δωσει τα χέρια για να παραμείνει στην ομάδα.
Παικτης του 6-7 αλλα δινει παντα οτι εχει ,καλος στο ψηλο παιχνιδι και καλο κοντρολ για το υψος του πιεζει ψηλα οπως θελει ο Μανολο και οπως μας αρεσει να βλεπουμε την ομαδα,καλη η ΑΕΚ αλλα στο προγραμματισμο ειμαστε χαλια φοβαμε οτι θα περιμενουμε για τον Αραουχο μεχρι την προετοιμασια και θα μεινουμε με Γιακουμακη Ουγκο οποτε καλα θα ειναι να εχουμε τον Θωμα.
Πρέπει να σαι χαζος και αχάριστος για να μην ανανεώσεις τον 1ο σκόρερ σου. Σωστή κίνηση!
Μαλλον θα ειναι χαζός κι όλος ο υπόλοιπος κόσμος γιατι δεν είδα να τον ζητάει κανεις τον πρωτο σκόρερ ... Τέλοσπαντων για 3ος που απ οςο μαθαίνω υπολογίζεται ειναι υποφέρτος , αλλα με μείωση αποδοχών οχι με ενεργοποίηση οψιον ανανέωσης .
Σωστή κίνηση αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως σχετίζεται με Αλμέιδα. Θεωρώντας δεδομένη την αποχώσηση Αραβίδη και τον ερχομό Γιακουμάκη, είναι ακατανόητο να σχετίζονται οι δυο υποθέσεις. Δηλαδή μπορεί να πάμε του χρόνου με δεύτερο φορ τον Αλμέιδα;
Ποιός Αλμεϊδα ρε παιδιά ;ωσεί παρών ο λεβέντης ...
Ηρεμος χαρακτηρας χωρις νευρα, διχως τραυματισμους, γκολτζης, καλος επαγγελματιας, αγαπαει την ζωη στην Ελλαδα και την ΑΕΚ κολλητός φίλος με Τσιγκρινσκι και Γιοχανσον.Τι αλλο θες σε εναν παικτη;
Οπως λέει, σωστά, το άρθρο (δηλαδή έχει ορθή σκέψη η διοίκηση) πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Αλμέιδα. Απο κει και πέρα,με μια Α αποζημίωση (τα λάθη πληρώνονται) ,η ΑΕΚ οφείλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Πεκχαρτ. Χρήσιμος παίκτης, 100% επαγγελματίας, σχετικά γρήγορος και κοντρολαρισμενος για το ύψος του και παρότι θα πρεπε να βάζει πολύ περισσότερα γκολ με το κεφάλι λόγω ύψους (υστερεί λιγάκι στο αλμα) παραμένει πολύ καλη μονάδα. Το οτι είναι πρώτος σκόρερ είναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ συγκυριακο, επειδή η ΑΕΚ δε φρόντισε να φέρει φορ επιπέδου ΑΕΚ. Δε τον μείωνω (Πεκχαρτ) αλλά ευνοήθηκε στο να βγεί σκόρερ απο τα λάθη της ομάδας. Τον θέλω στην ΑΕΚ.
Το οτι ειναι πρωτος σκορερ δεν δειχνει οτι απο τύχη που δεν υπάρχει αλλος.Προφανώς αξιζε ευκαιριες για να βάλει πολλα γκολ γιατι ετσι κι αλλιως μπορουσε αλλα αυτες του δοθηκαν συγκηριακα.Αλλιως γιατι να μην εβγαινε πρωτος σκορερ ο Κρισαντους περσυ που επαιρνε ευκαιριες.Ελπιζω να ειναι κατανοητο αυτο που λεω
Προσωπικά στήριζαν τον Πεκχαρτ όταν όλοι τον λέγανε άσπρο Κρισαντους (μια που μου τον θύμισες). Δεν έχεις άδικο σ αυτό που συμπληρώνεις-αντιπαραθετεις ,αλλά αυτό που ήθελα να πω εγώ είναι οτι η κανονικότητα της ΑΕΚ είναι να χει σέντερ φορ έναν Αραουχο, έναν Ορλάντο Σα,έναν κάτι (μη πω κι αλλά ονόματα και γίνω γραφικός). Πεκχαρτ σαν 2ο3ος και με αυτή τη νοοτροπία επαγγελματία είναι παραπάνω απο ευπρόσδεκτος.
τι ειναι η ζωη ομως,τον κραζαμε πριν λίγο καιρό, σωστή κίνηση φυσικα,ο παικτης ειναι καθαρος στράικερ,θελει τροφη απο πισω για να παστελωνει
Το κυριότερο είναι ότι δεν γκρινιάζει όταν είναι πάγκο, δεν έχει τραυματισμούς και παίζει αυτό που μπορεί το οποίο είναι οκ για τα 4/5 τουλαχιστον από τα ματς της σεζόν. Και προσπαθεί στο 100%. Μπράβο.
Τίμιος Πέκχαρτ. Εύγε.
Μπράβο!Πέκχαρτ ψυχάρα για πάντα ΑΕΚΑΡΑ!!