Άτυχος στάθηκε για μια ακόμη φορά ο Κώστας Μενδρινός, αφού ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης με νέο πρόβλημα, αυτή τη φορά στη φτέρνα.
Η κατάσταση του Μενδρινού θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή και ανάλογα με την διάγνωση του ιατρικού τιμ, θα γνωρίζει ο Νίκος Αναστόπουλος αν θα μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Οι παίκτες του ΠΑΣ έκαναν ασκήσεις τακτικής, ενώ ακολούθησε οικογενειακό διπλό. Ο Πέτρος Κανακούδης για τελευταία μέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αφού από την Παρασκευή θα επιστρέψει στις προπονήσεις.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
