Quantcast
NEWS
5 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τα καλύτερα έρχονται για ΑΕΚ και Χιμένεθ

Διαβάστε τι γράφουν τα ρεπορτάζ των εφημερίδων για την ΑΕΚ

«Να δεις τι σου ΄χω για μετά», είναι ο κεντρικός τίτλος της «Ώρας των Σπορ», που τονίζει: «Ο γίγαντας ΑΕΚ μόλις ξύπνησε και τους έχει κάνει να βλέπουν εφιάλτες». Όπως αναφέρεται, μάλιστα, επικρατεί: «Αμόκ στους Ενωσίτες εν όψει της ρεβάνς», καθώς και ότι: «Τα πολύ καλύτερα είναι μπροστά μας».

«Εις ωραίος!» είναι το πρωτοσέλιδο «χτύπημα» της «SportDay», που εστιάζει στον Μανόλο Χιμένεθ και το πώς κλείδωσε τον Ολυμπιακό. Στην εφημερίδα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, σύμφωνα με τον οποίο: «Έδειξε πολλά αυτή η νίκη!».

Το «Goal» με τη σειρά του τονίζει πως: «Τα καλύτερα έρχονται», αφού, όποτε αποκλείει η Ένωση τον Ολυμπιακό, εν συνεχεία κατακτά το Κύπελλο. Οπως αναφέρεται, «Στην ΑΕΚ θεωρούν πως το μέλλον είναι δικό τους».

Τέλος, η «Live Sport» έχοντας τίτλο: «Ματ και εξιλέωση», αναφέρει πως ο Χιμένεθ «καιγόταν να κερδίσει τον Ολυμπιακό στην έδρα του», γιατί «τον “έτρωγε” η προ εξαετίας βαριά ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Και σε αυτήν την εφημερίδα φιλοξενούνται δηλώσεις του Τσιγκρίνσκι, ο οποίος κάνει λόγο για «Νίκη-οδηγό!»




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ