Με απόλυτη ικανοποίηση και αίσθημα δικαίωσης, δέχτηκε σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ, την υπερψήφιση της τροπολογίας που αφορά την κατασκευή της «Αγια Σοφιάς». Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, στην ΠΑΕ σχολίαζαν: ««Σύσσωμος σχεδόν ο πολιτικός κόσμος της χώρας αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματος της ΑΕΚ και δικαίωσε τις τεράστιες προσπάθειες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια για το μεγάλο όνειρο του κόσμου της ομάδας μας».
Παράλληλα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ αισθανόντουσαν διπλά δικαιωμένοι καθώς την συγκεκριμένη τροπολογία, που ανοίγει τον δρόμο για ένα σημαντικό έργο, τόσο για τον σύλλογο, όσο και για την γενικότερη οικονομία του τόπου, την ψήφισαν όλα τα κόμματα (πλην ΚΚΕ). Κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την αρχική θέση των περισσοτέρων κομμάτων, όταν αρχικά συζητήθηκε ο νόμος για το γήπεδο. Δείγμα του ότι όλοι πλέον κατάλαβαν ότι η «Αγια Σοφιά» είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό ποδοσφαιρικό γήπεδο.
Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΚ τόνιζαν ότι πλέον τρέχουν τις επόμενες διαδικασίες, προκειμένου να εκδοθεί το γρηγορότερο δυνατό η οικοδομική άδεια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Θεωρώ έκαναν το καθήκον τους όλα τα κόμματα,όσον αφορά το θέμα της Αγιά-Σοφιάς,αφού είναι ένα έργο που αφορά ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού της χώρας που αποτελούν οι ΑΕΚτζήδες,είναι απόλυτα νόμιμο και έχει μόνο να προσφέρει στο κράτος γενικότερα και στη κοινωνία της Νέας Φιλαδέλφειας ειδικότερα.
υλάχιστον της σημερινής.
Τώρα όσον αφορά τη στάση του ΚΚΕ.Κομμουνιστής δεν είμαι,δεν με νοιάζει να υπερασπιστώ το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ συγκεκριμένο κόμμα ούτε κανένα άλλο.Διαφωνώ σίγουρα με τη φιλοσοφία τους για κρατικά γήπεδα και διάφορα άλλα που για μένα είναι εκτός πραγματικότητας.Το
Όμως αυτή είναι η στάση τους για όλα τα γήπεδα,ακόμα κι αν δεν μας αρέσει.Δεν είναι μόνο ''κατά'' του συγκεκριμένου γηπέδου,ούτε άλλα υποστήριζαν πριν κι άλλα τώρα.Στη τελική εφόσον έγινε αυτό που έπρεπε,δεν με ενδιαφέρει τι υποστηρίζει το ΚΚΕ και το κάθε ΚΚΕ.Αν νομίζουν ότι προσφέρουν κάτι με τέτοια λογική,είναι γελασμένοι.
Ευχαριστώ φίλε μου . Απλώς επειδή δεν ήταν σε καμιά φωτογραφία είχα απορησει και νόμιζα ότι ήταν Βραζιλία για τα γραφεία της aegean
Άντε κι απο Ιούνιο θα εγκαταστήσω Google earth pro και περιμένω κι απο την ΠΑΕ live stream απο τα έργα!!!
Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι, ότι η διαδικασία έχει προχωρήσει ,με συγκεκριμένα σχέδια και δεδομένα. Πονηριές δεν χωρούν. Δεν είναι όπως η άδεια για το σπίτι, που έβγαινε και ο καθένας έκανε ότι του κατέβει. Ας γεμΐζουμε την Αγιά Σοφιά σε κάθε παιχνίδι και ας μένουμε πότε πότε και κάποιοι έξω, για να φάμε γιαουρτλοΰ.
ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Αν και ειμαι πολυ χαρουμενος οπως ολοι μας με αυτην εξελιξη. Με τοσα που εχουμε περασει δεν θα ειμαι σιγουρος για το γηπεδο μεχρι να παρουμε στα χερια μας την οικοδομικη αδεια. Και επιτελους με το καλο να ξεκινιησουν επισημα τα εργα!
έχω μια ερώτηση που μου ήρθε τώρα μόλις και μάλιστα μου ακούγεται και τρελή φοβερή και υπέροχη...
Τώρα που έφυγε το θέμα απο το βλαχοδήμαρχο, μήπως να κάναμε καμια αλλαγή της τελευταίας στιγμής και να κάναμε τη χωρητικότητα 35+ χιλιάδων θέσεων???
Φαντάζομαι οτι πάρα πολλοί θα συμφωνήσουν, οπότε ας προωθηθεί στη διοίκηση σαν ιδέα έστω!!!
Νομιζω οτι αυτο που λες δεν γινεται μακαρι να γινοταν αλλα αμφιβαλλω ΑΕΚ365 εσυ τι λες γινεται?
...δεν αξίζει όμως έστω μια έρευνα για την πιθανότητα να μπορέσουμε να το κάνουμε???
Ρε φίλε ας κάνουμε το γήπεδο στις θέσεις που έχουν πει...
Μειώσαμε το ύψος και συνάμα τις θέσεις στα πλαίσια της υποτιθέμενης συμφωνίας με τον ακατανόμαστο. Τώρα που μπήκε στο περιθώριο δεν μπορεί η Δικέφαλος να επαναφέρει το σχέδιο όπως ήταν αρχικά; Θέλω την άποψη του aek365.
...πες τα ρε αδερφέ, γιατι εμένα με γέμισαν dislike , λές και είπαμε κάτι που δεν το θέλουμε όλοι!!! ΑΝ γίνεται να έχει κάποιες θέσεις παραπάνω είναι γενικά καλύτερο! Στην Αγιά-Σοφιά θα γίνουν και εκδηλώσεις, συναυλίες, τελικοί, ευρωπαϊκά μάτς, κλπ... Ποιόν θα χάλαγαν κάποιες θέσεις ακόμα δηλ? Εκτός απο τα τρολ και τους στόκους που δεν κατάλαβαν τί λέμε.
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ο Γιώργος Μελισσανίδης που είναι ;; Δεν πηγαίνει καθόλου γήπεδο.. Το λέω αυτό γιατί είναι πρόεδρος στη δικέφαλος ΑΕ οποίος ξέρει να μ απαντήσει
Φίλε μου ο Γιώργος Μελισσανίδης δεν χάνει αγώνα της ΑΕΚΑΡΑΣ στο ΟΑΚΑ
Φίλε μου ο Γιώργος Μελισσανίδης δεν χάνει αγώνα της ΑΕΚΑΡΑΣ στο ΟΑΚΑ
ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...
ΑΠΟ ..ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ....
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ...
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ