Quantcast
NEWS
42 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αυλωνίτου: Κάποιοι κάτοικοι που μένουν γύρω από το οικόπεδο πίστεψαν ότι μπορούν να διώξουν την ΑΕΚ

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποθέωσε την τροπολογία και έστειλε μήνυμα σε αυτούς που πολεμούν το γήπεδο: «Την βρήκατε την ΑΕΚ, δεν σαν βρήκε»!

Συγκλονιστική ήταν η τοποθέτηση της Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένης Αυλωνίτου για την τροπολογία που περνάει στη Βουλή για το γήπεδο της ΑΕΚ. Η Αυλωνίτου (ντυμένη στα... κιτρινόμαυρα!) αποθέωσε την τροπολογία, τονίζοντας στην ομιλία της πράγματα που προκαλούν αίσθηση! Έχει ζήσει όλη την ιστορία με το γήπεδο και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα η Ελένη Αυλωνίτου και τον τον ρόλο κάποιων που πολεμούν το γήπεδο της ΑΕΚ και τα λόγια της σήμερα στη Βουλή έχουν τεράστια σημασία. Αναλυτικά είπε:

«Θέλω να σταθώ σε αυτή την τροπολογία γιατί έχει ιδιαίτερη σημασία για τον χώρο του αθλητισμού και για την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας. Από νομοτεχνική άποψη η τροπολογία επαναφέρει μερικώς στον γενικό οικοδομικό κανονισμό μια πρόβλεψη που υπήρχε στην προηγούμενη τροποποίηση του ΓΟΚ, η οποία όμως είχε απαλειφθεί το 2012. Συγκεκριμένα στην υψομετρική μελέτη της οδού υπήρχε παλιά πρόβλεψη ότι αν για οποιανδήποτε λόγο δεν μπορούσε να εκδοθεί από τον δήμο, η αρμοδιότητα της έκδοσης περνούσε στη Νομαρχία. Καθώς αυτό δεν ήταν συμβατό με τη νέα διάρθρωση της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπου πλέον έχουμε Περιφέρεια, καταργήθηκε. Αφήνοντας σε νομικό κενό τις σπάνιες περιπτώσεις έργων όπου η κατασκευή του κυρίως έργου συνοδεύεται από βύθιση της οδού. Βρεθήκαμε έτσι σε μια κατάσταση που κανένα από τα εμπλεκόμενα μέρη δεν μπορούσε να κάνει τίποτε χωρίς να διαθέτει τον κίνδυνο να κριθεί παράνομο. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να προχωρήσει χωρίς την υπογραφή του δήμου, ο δήμος δεν μπορούσε να υπογράψει, η Περιφέρεια δεν μπορούσε να υπογράψει αντί του δήμου και ο αρμόδιος υπουργός ήταν κατ' ουσίαν αναρμόδιος. Η τροπολογία ήρθε να καλύψει αυτό το νομικό κενό. Θα πρέπει να πούμε όμως ότι στην Νέα Φιλαδέλφεια έχει δημιουργηθεί μαι έκρυθμη κατάσταση, με την προσπάθεια να δράσουν κάποια ακροδεξιά στοιχεία, τη δράση των οποίων έχω διαπιστώσει κι εγώ η ίδια. Και φυσικά δεν αναφέρομαι στους χιλιάδες φίλους της ΑΕΚ που έχουν διαδηλώσει ειρηνικά στην περιοχή. Ταυτόχρονα, υπάρχουν κάποια κάτοικοι που μένουν γύρω από το οικόπεδο, που επειδή ενοχλούνται από την κίνηση στην περιοχή κάθε δεύτερη Κυριακή, πίστεψαν ότι μπορούν να διώξουν την ΑΕΚ από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Εδώ θα συμφωνήσω με τους οπαδούς της ΑΕΚ ότι την βρήκαν την ΑΕΚ εκεί, δε τους βρήκε. Η πιο διάσημη Φιλαδελφιώτισσα είναι η ΑΕΚ! Ψηφίζω την σωτήρια τροπολογία και αδημονώ να βρεθώ στην Αγιά Σοφιά»




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ