Την απορία της μέσω ερώτησης για την ποσότητα των αθλητικών μεταδόσεων στα κανάλια της ΕΡΤ εξέφρασε στον διευθύνοντα σύμβουλο της Κρατικής Τηλεόρασης, Λάμπη Ταγματάρχη η Τασία Χριστοδουλοπούλου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τις ετήσιες οικονομικές εκθέσεις της Δημόσιας Τηλεόρασης.
«Επειδή παρακολουθώ την ΕΡΤ και ως τηλεθεατής ήθελα να σας ρωτήσω γιατί τόσα πολλά αθλητικά; Και μάλιστα ταυτόχρονα», είπε η πρόεδρος της Επιτροπής απευθυνόμενη στον κ. Ταγματάρχη.
«Είναι δυνατόν την ίδια στιγμή όλα τα κανάλια της ΕΡΤ να δείχνουν αθλητικά; Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται και θέλουν να δουν κάτι άλλο», συμπλήρωσε και υπογράμμισε: «Και ΕΡΤ1 και ΕΡΤ2 ειδικά κάτι Κυριακές και Τετάρτες μεταδίδουν αυτό το ζήτημα. Έχετε κάνει κάποια μέτρηση ότι με τις συγκεκριμένες επιλογές των αθλητικών έχουμε ως Δημόσια Τηλεόραση μεγαλύτερη θεαματικότητα;».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Θεια Τασία πλούτισαν τα νησιά και όλα καλά. Άσε την ΕΡΤ που ομολογουμενως λίγα αθλητικά προγράμματα έχει...