Το περασμένο καλοκαίρι είχε γίνει γνωστό ότι η ΑΕΚ είχε δεχθεί πρόταση -και μάλιστα πολύ καλή- για τον Πέτρο Μάνταλο, όμως αποφάσισε να την απορρίψει. Την συγκεκριμένη εξέλιξη επιβεβαίωσε και στις δηλώσεις του ο μάνατζερ Γιάννης Ευαγγελόπουλος, ο οποίος τόνισε στον ΣΠΟΡ FM ότι: «Η ΑΕΚ απέρριψε πέρυσι πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για τον Μάνταλο. Ο Πέτρος συνεχίζει να δουλεύει, είναι συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ, όμως πάντα έχει στο μυαλό του το επόμενο βήμα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ο μανταλος πρεπει να παιζει στην θεση του αινταρεβιτς οπως κατεβαζει ο μανολο την ομαδα....με εξτρεμ λαζαρο πατιτο και φορ αραουχο...ειναι καλος παικτης αλλα οχι 10 αρι που χρειαζεται η ομαδα.ΑΝ ερθει προταση πανω απο 6εκ πρεπει να δωθει....με αυτα φερνεις 2 παικταραδες που θα ανεβασουν και αλλο το επιπεδο της ομαδας...ανετα βρισκεις καλυτερους του....και δεν θα φανει το κενο του.Αλλωστε το λεει και ο μανατζερ του...εχει στο μυαλο του το επομενο βημα....και αν αληθευουν τα νουμερα που γραφτηκαν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οτι δινουν οι κινεζοι....απλα λες ευχαριστω πολυ.
Mια χαρα παιχτης ειναι κ ελληνας διεθνης τη αλλο θελετε
ο Μάνταλος δεν είναι ακόμα έτοιμος για να φύγει.... θέλει πολύ δουλειά για να σταθεί σε μία σοβαρή ομάδα... να σταθεροποιήσει την απόδοσή του...να δουλέψει λίγο περισσότερο,θέλει περισσότερη πειθαρχία, πρέπει να αποκτήσει ευρωπαϊκές παραστάσεις...να αποκτήσει την νοοτροπία νικητή... όλα αυτά αν θέλει να κάνει κάτι σοβαρό στην Ευρώπη όπως ο Παπασταθόπουλος ....τώρα αν θέλει να βολοδέρνει σε διάφορες ομάδες της Ευρώπης έτσι απλά για να παίζει εξωτερικό ...τότε το έχει άνετα.
ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ...
Ητανε τεραστια ευκαιρια να τον δωσουν τον Μανταλο.... Το παλικαρι ναι ειναι καλος παιχτης αλλα ειναι ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟΣ και δεν κανει για αρχηγος που τον εχετε κανει.. Που ειναι ????? Ο Αρχηγος που επρεπε να εχει φερθει στους υπολοιπους συμπαικτες του στον αγωνα προχτες στο οακα με τον παο???? Που ειναι η σταθεροτητα στην αποδοση του?????? Υ.Γ Η Διοικηση Μελισσανιδη ειχε κανει και συνεχιζει να κανει λαγος επιλογες και αυτο κοστιζουν στην ομαδα μας........
Μια χαρά σταθερός είναι.. Ειδικά στο δεύτερο γύρο απ' τους καλύτερους σταθερά.
Ο ''υπερεκτιμημένος'' Μάνταλος,είναι ο δεύτερος καλύτερος παίχτης της ΑΕΚ,μετά τον Αραούχο.Την περσινή σεζόν αλλά και τη φετινή,δεν είχε σταθερότητα στην απόδοση.Όπως δεν είχε την εξέλιξη που περιμέναμε.Δεν παύει όμως να είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την ομάδα μας κι όσοι το αμφισβητουν,θα το δουν όταν κάποια στιγμή φύγει.Ένα απλό παράδειγμα.Στη β εθνική,όταν σαν ΑΕΚ απείχες πολύ από τις άλλες ομάδες,μετά τον τραυματισμό του στο ματς κυπέλλου,για ένα ολόκληρο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δίμηνο η ομάδα χάλια σε κάθε παιχνίδι κι έπαιξες 10 ματς πλέι οφ όπου αν δεν είχε τη διαφορά ασφαλείας από τη κανονική σεζόν,δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα ακολουθούσε.Από έναν Μάνταλο κόπηκε στα δυο η ομάδα αγωνιστικά.Ένας Μάνταλος έπαιξε καταλυτικό ρόλο,μαζί με τον Βάργκας,να πάρεις κύπελλο πέρυσι.
Η ομαδα πραγματι στη β μετα τον τραυματισμο του Μανταλου, ηταν τραγικη. Σε καθε παιχνιδι ηταν σα να επαιζε με 10 αφου οποιος και να επαιζε 10ρι ηταν ανυπαρκτος. Ομως αυτο γινοταν επειδη δεν υπηρχε εναλλακτικη και οχι επειδη ο Μανταλος ειναι παιχταρας.
Ειναι καλος παιχτης που κατα την αποψη μου θα μπορουσε να γινει 8ρι υψηλου επιπεδου.Ομως για 20ρι ουτε καθετη πασα εχει , ουτε γρηγορη σκεψη , ουτε σουτ απο μακρινη αποσταση. Αν θες να φτιαξεις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομαδα υψηλου επιπεδου, πρεπει να βρεις 10ρι που να τα εχει αυτα.
Γι αυτό λυσσάξανε από το βοθρολίμανο να τιμωρηθεί για να μην παίξει, επειδή είναι υπερεκτιμημένος.
Είσαι μυρωδιάς
Απο τις 10 πάσες οι 2 στο στόχο σε όλο τα παιχνίδι μου τα σπάει καθε αγωνιστική ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟΣ και πολυ λαιτ!!!!!!!!!!
DIOKSTE TON
Είναι πολύ απλά ο καλύτερος παίχτης που παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα
Καλά έκανε και απέρριψε την πρόταση η διοίκηση. Όπως καλά θα κάνει να απορρίψει 20 προτάσεις. Ο Μάνταλος, αν θες να λέγεσαι σοβαρή ομάδα, ΔΕΝ πουλιέται. Τέτοιοι παίκτες είναι ο κορμός μιας ομάδας πρωταθλητισμού και καλής πορείας στην Ευρώπη. Τον Μάνταλο θα τον δούμε (μακάρι να τον δούμε δλδ) σε μεγάλους ευρωπαϊκούς αγώνες. Υπάρχουν και τέτοιοι αγώνες για όσους δυστυχώς λόγω ηλικίας δεν έχουν προλάβει να δουν. Και είναι πολλοί τέτοιοι εδώ μέσα. Τέλος, κάτι πολύ απλό ακόμα και για όσους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεν το χουν ρε παιδί μου με την μπάλα: Αν είχε η ΑΕΚ έναν "υπερεκτιμημένο" σαν τον Μάνταλο στην άμυνα και όχι το Λαμπρόπουλο, δε θα χε φάει το γκολ από τον Μπεργκ. Τι δεν καταλαβαίνετε;
Εχουμε γεμισει γαυροτρολλ που ξερουν πολλα κιλα μπαλα και επειδη αρχισαν και ζοριζονται λογο κυπελλου και Μανταλου καρφωνονται μονοι τους σιγα σιγα. Βεβαια οποιος ξερει εστω και τα...βασικα απο ποδοσφαιρο θα ξερει οτι δεν χρειαζετε να εχεις ακουμπησει μπαλα για να ξερεις απο ποδοσφαιρο.Κλοπ Μουρινιο κτλ ηταν παιχτες της πλακας.
Επισης επειδη ξερουν οτι τα ματς στο κυπελλο δεν ειναι οπως στο πρωταθλημα 2 φορες εχουν λυσαξει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να μην παιξει νομιζετε οτι ειναι τυχαιο?Τοση φασαρια για ενα τζαρτζαρισμα δεν εχει ξαναγινει ποτε.
Τελος αν μερικοι νομιζαν οτι ο Μανταλος ειναι ο Ελληνας Μεσσι και οταν ολοι οι αλλοι παιζουν για 5 αυτος πρεπει να παιζει για 9 και 10 αλλιως ειναι λιγος βαριετε κτλ τοτε μαλλον δεν τα ξερετε καλα ας φτασουν πρωτα οι αλλοι τα στανταρ του Μανταλου και μετα συζηταμε.
Σωστος ο μαν..πληροφοριακα ο μουρινιο δεν υπηρξε στην ουσια καν ποδοσφαιριστης αφου επαιξε σε πολυ λιγες ομαδες και μετα ερασιτεχνικα και στην συνεχεια εγινε μεταφραστης...ασχετο αλλα ηθελα να το πω :P
Οσοι εχουνε παιξει μπαλα επαγγελματικα και γνωριζουν απο μπαλα γνωριζουν παρα πολυ καλα την λεξη ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟΣ που λεω για τον Μανταλο......... Και ας κανετε οσα dislike θελετε... Ετσι ειναι οταν δεν εχετε παιξει επαγγελματικα μπαλα και δεν γνωριζετε καλα απο μπαλα..........
Εγώ και να ήμουν στη θέση κάθε Μάνταλου ή οποιοδήποτε καλού ως πολύ καλού Έλληνα ποδοσφαιριστή,ούτε καν θα σκεφτομουν το εξωτερικό.Θα ήμουν ευχαριστημένος να παίζω στην ομάδα που αγαπάω κι αν δεν συνέβαινε αυτό,στόχος μου μοναδικός να πάω σ΄ αυτήν.Ο καθένας κρίνει αλλιώς,η συντριπτική πλειοψηφία των γηγενών ποδοσφαιριστών λένε πως θέλουν να πάνε στο εξωτερικό,οι οποίοι είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές κλπ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑνου κλπ.Σε επαγγελματικό ποδόσφαιρο αγωνίστηκε κι όχι μακρινή εποχή από το σήμερα.Όπου οι Έλληνες είχαν αποκτήσει κάποια αναγνώριση στο εξωτερικό,δεν ήταν εκτός ποδοσφαιρικού χάρτη για τις Ευρωπαϊκές ομάδες,όπως συνέβαινε παλιότερα.Παιχταράς ήταν κι είχε τα φόντα να πάει σε καλή ομάδα του εξωτερικού κι όχι τα λιμά της Ευρώπης,ώστε να είναι βολεμένος αφού παίζει σε κορυφαία Ελληνική ομάδα.
νος που έπαιζε μπάλα στην ομάδα που αγαπούσε.Χωρίς να τον πολυενδιαφέρει η διεθνής καριέρα.Αν δεν ήταν έτσι οι συνθήκες τη τελευταία σεζόν που έπαιξε μπάλα στην ΑΕΚ,πιθανόν να μην πήγαινε ποτέ στην Ατλέτικο και καμιά άλλη ομάδα του εξωτερικού,τελειώνοντας τη καριέρα του στην Ένωση.
οντας αγάπη και δόξα από τον κόσμο συν καλά λεφτά στο συμβόλαιο,τα άξιζε απόλυτα και δεν ακυρώνει όσα ''θυσίασε''.
Αλλά πάντα θα υπάρχει το φωτεινο παράδειγμα του Ντέμη Νικολαϊδη.Που δεν αγωνίστηκε σε εποχές Νεστορίδη,Παπαϊωάν
Κι όμως συνειδητά επέλεξε το δρόμο του ποδοσφαιριστή - οπαδού.Ευχαριστημέ
Αυτός ο άνθωπος αξίζει ένα σεβασμό παραπάνω.Γιατί ενώ μπορούσε να κάνει κάποια πράγματα παραπάνω ποδοσφαιρικά,στην ουσία τα απέρριψε για το πάθος του στην ΑΕΚ.Το αν ένιωθε βασιλιάς στο Δικέφαλο,απολαμβάν
Δηλαδη Θαναση αυτο που λες ειναι οτι εσυ σαν οπαδος αν ησουν ποδοσφαιριστης θα ησουν ποδοσφαιριστης-οπαδος. Χαιρω πολυ και λοιπον? Δεν μπορεις να περιμενεις απο τους επαγγελματιες ποδοσφαιριστες να σκεφτονται οπως εμεις - που στο κατω κατω της γραφης δεν ξερεις πως θα την εβλεπες την κατασταση αν οντως ειχες καποια αξια ποδοσφαιρικα και μπορουσες να κανεις καρριερα. Σαν ομαδα πρεπει να δινουμε τις καλυτερες συνθηκες στους παικτες για να ειναι ελκυστικο το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εργασιακο για αυτους περιβαλλον. Αν περιμενεις να βρεις παικτες οπαδους και νεους Ντεμηδες, που θα θυσιασουν πραγματα για την αγαπη του για την ομαδα, θα φας καλα-ετσι δεν γινεται δουλεια.
Θεσσαλέ με τον τρόπο που σκέφτομαι και θα ενεργούσα,είναι πολλοί ακόμα που θα έκαναν το ίδιο.Τουλάχιστον που θα είχαν πρόθεση να κάνουν το ίδιο.Δεν θα άλλαζε η άποψη μου και να ήμουν στο επίπεδο του Ντέμη.
τό.Ξεχνάνε οπαδικές αγάπες,δεν τους νοιάζει να παίξουν μπάλα σε οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα.Δεν αναγκάζονται,πως άλλωστε να γίνει αυτό;Ο άλλος μπορεί να είναι ΑΕΚτζής και να παίξει σε γαύρο,βάζελο,παοκ.Δικαίωμα του,εγώ δεν θα το έκανα.Το ίδιο πιθανόν κι εσύ Θεσσαλέ και πολλοί ακόμα.Δεν είναι το λες εκ του ασφαλούς.Κάποια πράγματα δεν τα κάνεις,γιατί έτσι νιώθεις.
ύεται κι από το πολυετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ,ότι δεν ήθελε να πάει στην Άντερλεχτ,ότι έφτασε 30 χρονών για να πάει εξωτερικό.Που με άλλες συνθήκες όταν το έκανε,πιθανόν να μην έφευγε ποτέ.Μα πάνω απ΄ όλα ειχε ένα δόγμα,δεν είμαι και δεν πρόκειται να γίνω ποτέ επαγγελματίας ποδοσφαιριτής.
Θα έπαιζα μπάλα στην ομάδα που αγαπάω,τι παραπάνω από αυτό να ήθελα,όσον αφορά τις ποδοσφαιρικές μου φιλοδοξίες;Να κάνω μεγαλύτερο όνομα και καριέρα;Υποτίθεται γι' αυτό θα επέλεγα να γίνω... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ποδοσφαιριστής.Για να παίξω στην ΑΕΚ.Για τα λεφτά;Μα λεφτά μια χαρά παίρνεις και σε Ελληνική ομάδα αν αξίζεις,πολύ ευχαριστημένος είσαι άμα δεν είσαι δούλος αυτών.Για να ζήσεις στο εξωτερικό;Με την καμία.Όσοι φεύγουν από την Ελλάδα,ανεξαρτήτως επαγγέλματος αναγκάζονται να φύγουν,δεν ζήλεψαν τη ζωή του εξωτερικού.
Άλλοι επιλέγουν να γίνουν ποδοσφαιριστές γιατί έχουν άλλες φιλοδοξίες.Κατανοη
Ανέφερα τον Ντέμη,γιατί ενώ μπορούσε πάρα πολλά να κάνει,σαν διεθνή καριέρα αλλά γούσταρε να παίζει στην ΑΕΚ.Το ότι δεν ήταν προτεραιότητα του το εξωτερικό,αποδεικν
Φιλε με ολο το σεβασμο, αυτα που γραφεις ειναι καπως εκτος πραγματικοτητας.. Αν εχεις την ευκαιρια να φυγεις και να πας να παιξεις σε πολιτισμενο πρωταθληματα, δεν καθεσαι στο σαπιο ελληνικο πρωταθλημα με τα απαραδεκτα γηπεδα. Και εγω τωρα λεω οτι αν ημουν ποδοσφαιριστης θα μου εφτανε να ριμαι μονο στην ΑΕΚ, αλλα δε μπορω να πω τι θα εκανα εκεινη τη στιγμη.
Επισης, με τη λογικη σου ενας αεκτζης δε θα πηγαινε σε γαυρο ή βαζελο. Και πληροφοριακα αυτα τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γραφεις σε θεμα που αφορα παιχτη που δεν ηταν ΑΕΚ απο μικρος. Δηλαδη αν σκεφτοταν ετσι δε θα ερχοταν καν στην ΑΕΚ. Αρα δε βρισκεται στην ομαδα που αγαπα απο μικρος. Και ουτε την αγαπησε ως οπαδος μεσα σε 3 χρονια.
Οσο για τον Ντεμη, προφανως ειναι εξαιρεση, αλλα υπαρχουν και καποιες μεγαλες διαφορες σε σχεση με τωρα. Τοτε ελαχιστοι Ελληνες εφευγαν για εξω. Τωρα ειναι πολυ ευκολοτερο να κανουν καριερα και δε ξερεις πως θα το σκεφτοταν τωρα ο Ντεμης. Ασε που και τοτε δεν πηρε ευκολα την αποφαση να αρνηθει την Αντερλεχτ. Αν δεν ηταν οι πιεσεις της οριτζιναλ, πιθανον να χε φυγει. Δλδ στο μυαλο του δεν ηταν οσο απλο θεωρεις εδυ πως ειναι.
Εκτός δικής σου πραγματικότητας και πολλών ακόμα μπορεί να είναι.Εκτός δικής μου πραγματικότητας δεν είναι.Δεν ειρωνεύομαι ούτε σου τη λέω,μόνο υποκειμενικά μπορώ να μιλήσω.
ποδοσφαιριστής θα ήμουν.Την ΑΕΚ αγαπάω και μέσω αυτής το ποδόσφαιρο.Όχι το αντίθετο.
τής ήταν ''στάση ζωής'' για τον ίδιο.
Καταρχήν όπως έγραψα ο λόγος που θα επέλεγα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θα ήταν η ΑΕΚ,συγκεκριμένα για να παίξω μπάλα μόνο σ' αυτή.Δεν σου λέω θα ήταν επαγγελμα μου το ποδόσφαιρο και θα έπαιζα τζάμπα.Αλλά δεν θα είχα και παράλογες οικονομικές απαιτήσεις όσο καλός κι αν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ήμουν.Για κάποιους μπορεί να θεωρείται βλακεία κι ότι πιάνεσαι κορόιδο,για μένα είναι ξεκάθαρα αυτό νιώθω αυτό θα πράξω.
Για το τι κάνει κάθε ποδοσφαιριστής και πως τα έχει στο μυαλό του είναι δικαίωμα του.Κρίνεται όπως όλοι.Πολλοί ποδοσφαιριστές επιλέγοντας να γίνουν επαγγελματίες,τα οπαδικά πάνε στην άκρη,θεωρώντας 100 τοις 100 τους εαυτούς τους επαγγελματίες.Για μένα δεν θα ίσχυε,πέρα από το ότι θα ζουσα από το ποδόσφαιρο.Οπαδός-
Πολλοί κάνουν το διαχωρισμό φίλαθλου-οπαδού λες και το τελευταίο είναι κάτι κακό.Για μένα ο μόνος διαχωρισμός που υφίσταται είναι ότι με τη πρώτη ιδιότητα θεωρείσαι περισσότερο φίλος ενός αθλήματος και ύστερα μιας ομάδας,ενώ στη δεύτερη περίπτωση πρώτα αγαπάς την ΑΕΚ και κατ' επέκταση το κάθε άθλημα.
Για Ντέμη μια χαρά είχαν πρόσβαση στην εποχή του οι Έλληνες παίχτες σε ομάδες του εξωτερικού.Ναι έπαιξε ρόλο σημαντικό η Ορίτζιναλ,αν ήθελε να φύγει ο Ντέμης θα το εκανε,κανένας δεν τον κράτησε με το ζόρι.Άρα πρέπει να του πιστωθεί.Σήμερα να έπαιζε μπάλα ο Ντέμης,τα ίδια θα έκανε πιστεύω.Γιατί το οπαδός-ποδοσφαιρισ
Τέλος δεν θέλω να πω τίποτα με όσα γράφω για Μάνταλο.Εντελώς άσχετα έγραψα κάποιες σκέψεις στο συγκεκριμένο κομμάτι.Εννοείται ότι ξέρω πως δεν ήταν ο Πετράν ΑΕΚ,μπράβο του που σέβεται την ομάδα μας σαν να ήταν οπαδός της.Το ότι ήρθε στην ΑΕΚ,σημαίνει έκανε στην άκρη τα οπαδικά και ήρθε γιατί προτεραιότητα του είναι η καριέρα που θέλει να κάνει.Ο καθένας όπως το βλέπει.Προδότη ωστόσο δεν μπορώ να τον πω,δεν ήταν σε άλλη μεγάλη ομάδα και την παράτησε για να έρθει στην ΑΕΚ.
Δεν είναι αναντικατάστατος,αλλά παίκτη που να παίζει ΟΛΕΣ τις θέσεις του κέντρου και με τέτοιο οργανωτικό μυαλό,άσχετα ποια είναι τα προσόντα του,δε βρίσκεις εύκολα.
Αναντικατάστατος δεν είναι σίγουρα φίλε.Αναντικατάστατοι δεν ήταν για την ΑΕΚ ούτε οι Νεστορίδης,Παπαϊωάννου,Μαύρος και Ντέμης όταν έφυγαν.Άσχετα αν από την εποχή του τελευταίου δεν ξαναπέκτησε η ΑΕΚ ισάξιας κλάσης επιθετικό.Ωστόσο δεν καταστράφηκε η ομάδα,έζησε και χωρίς τους σπουδαίους παίχτες της.Από αυτή την έννοια.
Για να είμαστε τίμιοι είναι σημαντικότατος για το σημερινό ρόστερ και φιλοδοξίες της ΑΕΚ για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πρωτάθλημα.Αν αποφασίσει να τον πουλήσει κάποια στιγμή η διοίκηση,σίγουρα δεν θα είναι για κάτω από 6-7 εκ.Μ'αυτά τα λεφτά και με τα μισά κιόλας βρίσκεις παιχταρά να τον αντικαταστήσει,το θέμα είναι πόσο διατεθειμένοι οι υπευθυνοι να δοθεί σημαντικό μέρος κάθε πώλησης για αντικαταστάτη κι όχι να δοθούν για 3 παίχτες πχ.αυτά.
Είδαμε τον γαύρο τι αντικαταστάτη πήρε για Μιλιβόγεβιτς,που δεν τον είχα σε καμιά εκτίμηση,αλλά ήταν ο MVP της ομάδας του.Κόντεψε να χάσει ένα σίγουρο πρωτάθλημα σχεδόν.
Είναι αναντικατάστατος, εκτός αν έχεις 20 μύρια να αγοράσεις και να πληρώσεις συμβόλιο και εφορία
Εντάξει κορδελιαριδες ότι πείτε.. Ο αρχηγός είναι εδώ και θα μείνει τέλος.
καποια στιγμη θα πρεπει να αρχισουμε να πουλαμε
Η ΚΟΡΔΈΛΑ ΑΠΌ ΕΜΈΝΑ...
Η ΚΟΡΔΈΛΑ ΑΠΌ ΕΜΈΝΑ....