Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πατέρας Ουάρντα: Τον πήρε ο ύπνος στο αεροδρόμιο

Τον λόγο της καθυστερημένης άφιξης του Αιγύπτιου μέσου εξήγησε ο πατέρας του


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δυσαρέσκεια υπάρχει στον ΠΑΟΚ επειδή ο Αμρ Ουάρντα καθυστέρησε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αιγύπτου, με τον πατέρα του να εξηγεί πως ο διεθνής μέσος αποκοιμήθηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας και έχασε την πτήση για Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μετχάντ Ουάρντα στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis:

Για τους λόγους της καθυστερημένης επιστροφής του: «Έγινε παρεξήγηση, δεν κατάλαβε καλά πότε του είπαν ότι πρέπει να επιστρέψει. Αν πρέπει να επιστρέψει Παρασκευή ή Σάββατο. Παράλληλα είχε και ένα πρόβλημα με το αεροπλάνο. Έχασε την πτήση από την Αθήνα. Αποκοιμήθηκε στο αεροδρόμιο της Αθήνας ενώ περίμενε την πτήση του για τη Θεσσαλονίκη και γι’ αυτό έχασε το αεροπλάνο».

Για τις δηλώσεις του Ίβιτς πως πρέπει να καταλάβει ο Ουάρντα σε ποια ομάδα παίζει:  «Ξέρει πολύ καλά σε ποια ομάδα αγωνίζεται και θα ζητήσει συγγνώμη για ό,τι έγινε».

Για το αν μίλησε με τον υιό του μετά το συμβάν: «Μίλησα μαζί του χθες, είναι επαγγελματίας παίκτης και του είπα ότι δεν πρέπει να ξανασυμβεί».

Για το ότι ο Ίβιτς τον άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τη Λάρισα:  «Το ξέρω για την τιμωρία. Εάν ήμουν προπονητής, θα έκανα κι εγώ το ίδιο».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ