Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Λαρεντζάκης: Δουλειά, για να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ

Ο άσος της ΑΕΚ μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τη συνέχεια


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό και το πώς χάθηκε μίλησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ώρα. Ο 23χρονος τόνισε πως δεν υπάρχει τύχη στο μπάσκετ σχολιάζοντας το παιχνίδι της Κυριακής: «Στο μπάσκετ δεν υπάρχει τύχη. Παίζαμε για 45 λεπτά στα ίσια, με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Μετά, μας βγήκε η κούραση και ο Παναθηναϊκός στην δεύτερη παράταση, τα… έβαλε σχεδόν όλα, όποτε ανέβηκε και η διαφορά. Χάσαμε το παιχνίδι, εμείς συνεχίζουμε την δουλειά μας, για να είμαστε έτοιμοι για τα Play Offs, ώστε να στοχεύσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Όσο για το αν έπαιξε ρόλο η κούραση, στο τελικό αποτέλεσμα και κάποιες αποφάσεις των διαιτητών, είπε: «Όταν παίζεις, δεν το καταλαβαίνεις, όποτε πρέπει να ξαναδώ το ματς. Εμείς παίξαμε πολύ καλά, προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι μας είπε ο κόουτς και για λίγο πάλι δεν τα καταφέραμε».

Όσο για το αν πιστεύει ότι ο τρόπος που χάθηκε το ματς, θα επηρεάσει την ψυχολογία της ομάδας, ξεκαθάρισε : «Όχι, δεν το πιστεύω. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την απόδοση μας, αλλά έχουμε όπως είναι φυσικό μια πίκρα για το αποτέλεσμα».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στην εικόνα της ΑΕΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και πως η Ένωση παρουσιάστηκε βελτιωμένη κόντρα στους «πράσινους»: «Είναι διαφορετικές ομάδες, ο Ολυμπιακός, με τον Παναθηναϊκό. Εμείς παίξαμε έτσι όπως έπρεπε, αλλά όπως είπα και πριν, υπάρχει η πικρία για το τελικό αποτέλεσμα».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ