Quantcast
NEWS
10 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ αποφάσισαν να μην δίνουν βήμα στη Χρυσή Αυγή


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Για την απόφαση των εργαζομένων της ΕΡΤ οι οποίοι πραγματοποίησαν στάση εργασίας την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017, ώστε να μην πραγματοποιηθεί από την ΕΡΤ 2 η προγραμματισμένη προβολή της Χρυσής Αυγής, κάνει λόγο η ΠΟΣΠΕΡΤ σε ανακοίνωσή της.

Το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων της ΕΡΤ υπενθυμίζει την ανοιχτή επιστολή που έχει στείλει προς τη διοίκηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στις 24/2/2017 για την απόφασή τους να πραγματοποιούν στάσεις εργασίας κάθε φορά που είναι προγραμματισμένες από την ΕΡΤ, προβολές των θέσεων του συγκεκριμένου κόμματος.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ σημειώνει ότι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ «δεν θα μείνουν απαθείς και θα αποτρέπουν να δίνεται βήμα προβολής και ξεπλύματος εγκληματικών συμμοριών με τάγματα εφόδου και δολοφόνων που θέλουν να χρησιμοποιούν την ΕΡΤ σαν άλλοθι, την ίδια ώρα που την κατηγορούν σαν ανύπαρκτη». «Κάναμε πράξη, ως οφείλαμε να κάνουμε, τις αποφάσεις των συλλογικών θεσμικών οργάνων των εργαζομένων για μη προβολή της Χ.Α. και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αυτή την επιλογή» προσθέτουν.

Τέλος, στην ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ δηλώνει ότι «οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ θα συνεχίσουν τον αγώνα για μια ΕΡΤ της κοινωνίας και του λαϊκού κινήματος και θα δίνουν πάντα αυτόν τον αγώνα για το ρόλο και το χρέος της ενάντια στο φασισμό, το ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ