Με 34 πόντους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς σε ακόμα μια νίκη και πλέον η συμμετοχή στα πλέι οφ γίνεται όλο και πιο εφικτός στόχος με τον Έλληνα φόργουορντ να υπογραμμίζει πως όλοι στην ομάδα σκέφτονται μόνο αυτό.
Σε δηλώσεις του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε: «Είχαμε κάποιες απουσίες, αλλά παίξαμε δυνατά, ήμασταν καλοί στην άμυνα και πήραμε μια σημαντική νίκη. Δεν προσπάθησα να εκβιάσω προσπάθειες, πήρα επιθέσεις αλλά μοίρασα και την μπάλα. Όλοι βοήθησαν για να πάρουμε τη νίκη, είναι καλό που παίζουμε ομαδικό μπάσκετ, με υπομονή. Άλλωστε δεν μπορούμε να τρέξουμε πολύ, γιατί όλη την ώρα δεν έχω ανάσες (γέλια). Κάποιες φορές τρέχουμε, αλλά κάποιες άλλες πάμε με υπομονή στην επίθεση και παίζουμε με πιο αργό ρυθμό.
Νιώθω καλά, πριν δύο εβδομάδες ένιωθα κουρασμένος επειδή δεν έκανα φέτος διάλειμμα λόγω του All Star Game, αλλά τώρα αισθάνομαι εξαιρετικά και το διασκεδάζω. Προσπαθώ να έχω έτοιμο το μυαλό και το σώμα μου για να παίξουμε στα πλέι-οφ, αυτό σκεφτόμαστε μόνο. Δεν κουράζομαι γιατί έχω εξαιρετικούς συμπαίκτες»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
