Στις πρώτες του δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με 1-0, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας χρέωσε τη νέα ήττα της ομάδας του στην κούραση των παικτών του.
«Τις τελευταίες 10 μέρες είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Προσπαθήσαμε ν' ανταποκριθούμε και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Το ίδιο κάναμε και σήμερα, αλλά δυστυχώς δεν πήραμε το εφικτό αποτέλεσμα.
Θα συνεχίσουμε για τον τίτλο και τον στόχο του κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι τα παιδιά έχουν κάνει από την αρχή μεγάλη προσπάθεια και τώρα ίσως να είναι κουρασμένα και αισθάνονται πίεση», είπε ο Βούζας στην κάμερα της NOVA.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ? ΤΟΣΕΣ ΠΙ@@Σ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΩΣΕΙ.