Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κανένα Σοκ για Φέντερερ και τώρα... Βαβρίνκα

Ο Ελβετός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στον ημιτελικό του Indian Wells και ετοιμάζεται για τον πέμπτο του τίτλο στην έρημο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στον δεύτερο ημιτελικό του Indian Wells, ο Ρότζερ Φέντερερ έκανε ένα καταπληκτικό πρώτο σετ, δυσκολεύτηκε αρκετά στο δεύτερο αλλά τελικά υπέταξε τον Τζακ Σοκ με 6-1, 7-6(4) και κυνηγάει τον δεύτερό του τίτλο μέσα στη χρονιά και 25ο συνολικά 1000ρι της καριέρας του.

Ο Ελβετός ήταν οδοστρωτήρας στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, άρπαξε τον Σοκ από τα μαλλιά από πολύ νωρίς στο ματς και με το backhand και τις επιστροφές του ξανά σε μαεστρική μέρα, δεν άφησε κανένα περιθώριο σε έναν ανήμπορο να αντιδράσει Αμερικανό που έδειχνε να τα έχει χαμένα.

Με το μαγικό 2/2 στα break points έφτασε πολύ γρήγορα στο 6-1 και όλα έδειχναν ότι ο δεύτερος ημιτελικός θα ήταν ένας υγιεινός περίπατος.

Ωστόσο, η συνέχεια της αναμέτρησης είχε πολύ διαφορετική εικόνα. Ο Σοκ μπήκε στον ρυθμό του ματς με την έναρξη του δεύτερου σετ και έπαιξε πολύ καλύτερο τένις, πιέζοντας αφόρητα τον Ρότζερ με το τεράστιο forehand που διαθέτει ενώ σέρβιρε και εξαιρετικά.

Άρχισε να κρατάει εύκολα τα σερβίς ενώ απειλούσε αρκετά συχνά τα αντίστοιχα του Φέντερερ, ωστόσο, ο Ελβετός δεν τον άφησε ποτέ να φτάσει σε break point.

Συνεπεία αυτού, το ματς οδηγήθηκε στο tie break (το τρίτο του Φεντ αυτήν την εβδομάδα) και παρά το καλό ξεκίνημα του Σοκ (προηγήθηκε με 3-1), το παιχνίδι του εξανεμίστηκε κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η τεράστια εμπειρία του Μαέστρου, ο οποίος γύρισε άρδην την κατάσταση και με καλά σερβίς έκλεισε το σετ με 7-4 στην διαδικασία αυτή.

Έτσι, ο Φέντερερ πήρε το εισιτήριο για τον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον Στάνισλας Βαβρίνκα, ο οποίος στον πρώτο ημιτελικό επικράτησε του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Σημειώνεται πως ο Φέντερερ θα διεκδικήσει τον πέμπτο του τίτλο στην έρημο, ενώ για τον Βαβρίνκα θα είναι ο πρώτος του. Επίσης, στο Μόντε Κάρλο το 2014, ήταν η μοναδική φορά που οι δυο τους τέθηκαν αντίπαλοι σε τελικό με νικητή τον Βαβρίνκα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ