Μπάρκας 7
Δεν χρειάστηκε να κάνει τις μεγάλες επεμβάσεις, όμως ήταν συνολικά σταθερός στις επεμβάσεις του και καλός με τη μπάλα στα πόδια όποτε χρειάστηκε.
Γκάλο 7
Έκανε ένα καλό παιχνίδι στο ανασταλτικό κομμάτι (δεν είχε πρόβλημα από τον Ντιγκινί), ενώ ανέβαινε συνεχώς προκειμένου να βοηθήσει και στο επιθετικό.
Κολοβέτσιος 6
Θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματικός σε κάποιες φάσεις με τη μπάλα ψηλά, όμως συνολικά έκανε μια θετική εμφάνιση, ενώ έφτασε κοντά και στο γκολ με... ανορθόδοξο τρόπο.
Λαμπρόπουλος 7
Έκανε ένα καλό ματς, καθαρίζοντας πολλές φάσεις και μια από αυτές ήταν καθοριστική, στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, πάνω στου σουτ του Λημνιού.
Ντίντακ 8
Συνέχισε τις πολύ θετικές εμφανίσεις, με ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Ήταν πολύ καλός αμυντικά (συνολικά ο Ατρόμητος δεν φάνηκε από τα άκρα), ενώ έκανε καταπληκτική ασίστ στο γκολ.
Σιμόες 8: Όπως... πάντα, έκανε καταπληκτική δουλειά στη μεσαία γραμμή ανασταλτικά, παίζοντας σημαντικότατο ρόλο στο να «πάρει» η ΑΕΚ την μεσαία γραμμή.
Γιόχανσον 7
Με εξαίρεση ένα δυο λάθη, έκανε κι αυτός καλή δουλειά στη μεσαία γραμμή, ενώ έφτασε κοντά στο γκολ με την κεφαλιά που έκανε από καλή θέση στο πρώτο ημίχρονο.
Αϊντάρεβιτς 8
Έδινε πλάτος στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τις μπαλιές του, πέρασε την κάθετη στον Μάνταλο στο γκολ που κακώς ακυρώθηκε, ενώ ήταν αυτός που πέρασε τη μπαλιά στον Ντίντακ στο 1-0.
Μάνταλος 9
Ήταν ο MVP της ΑΕΚ στο ματς. Συμμετείχε σε όλες σχεδόν τις καλές στιγμές της ομάδας, έκανε την ασίστ στο γκολ που ακυρώθηκε λανθασμένα και πέτυχε το τέρμα της νίκης.
Βάργκας 6
Ήταν κινητικός, έδειξε την ποιότητα του σε κάποιους συνδυασμούς, όμως με εξαίρεση τη σέντρα που έβγαλε στον Γιόχανσον, δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά στο τελικό κομμάτι της δημιουργίας.
Αραούχο 7
Ο Σα Πίντο είχε μόνιμα δύο παίκτες πάνω του, αλλά δε καμία περίπτωση δεν τα παράτησε. Είχε συνεχή κίνηση, τόσο στην κορυφή όσο και στα άκρα, είχε δοκάρι στο 10' και τελικά θα έπρεπε να έχει σκοράρει στο γκολ που ακυρώθηκε.
Οι αλλαγές
Χριστοδουλόπουλος 7
Είχε το γνωστό πάθος στο παιχνίδι του και έκανε κάποιες προσωπικές ενέργειες που βοήθησαν στο να κρατήσει περισσότερο τη μπάλα η ΑΕΚ στα τελευταία λετπά του αγώνα.
Γαλανόπουλος -
Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.
Πέκχαρτ -
Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.
Ο προπονητής
Μανόλο Χιμένεθ 8
Έκανε τα απλά και σωστά στον καταρτισμό της ενδεκάδας, διατηρώντας το σχήμα που έφερε την νίκη στο ματς με τον ΠΑΟΚ, παρουσίασε την ομάδα του διαβασμένη στο γήπεδο, απαγορεύοντας στον Ατρόμητο να την προβληματίσει με εξαίρεση τη φάση του γκολ και... έφερε το πρώτο διπλό της ΑΕΚ μετά από πέντε μήνες!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ο Κολοβετσιος θα μπορουσε και 5.Πολλα λαθη τα οποια ευτθχως διορθωνε ο Λαμπροπουλος.Ειδικα σε μια σεντρα του Ουμπιτες ουτε καν προσπαθει να σταματησει τη σεντρα και η μπαλα περναει απο μπροστα του.Γενικως για μενα ο Κολοβετσιος δεν κανει ουτε για αναπληρωματικος της ΑΕΚ που ελπιζω να εχουμε του χρονου(Τσιγκρι,Βρανιες,Λαμπρο,και καποιον καλυτερο του Κολοβετσιου)
Ξεχάσατε τον Σιμόες.
Αλλη μια φορα εκτος λογικης οι βαθμολογιες.αινταρεβιτς 8 ντιτακ 8 μανταλος 9?
Αινταρεβιτς περπαταγε τακουνακια λαθη σερι
Ντιτακ εκτος την ασιστ τραγικος και μανταλος εκτος το γκολ καταστρεφε τα παντα οπως παντα στο πρωτο ειδικα
Ειπαμε κερδισαμε το ειδαμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Κι αυτα που λεω τα ειδαμε
Μη γραφεις οτι να ναι ρε αδερφε
Ο Αιντα κακός χτες? Μάλλον θυμάσαι μεμονωμένες φάσεις-λάθη. Ο μόνος από τους μέσους μας που φτιάχνει παιχνίδι. Επίσης στο γκολ που μας ακυρώθηκε, κοιτάει άλλου για προσποίηση, δίνει άλλου με τακουνάκι και μετά κρατάει και παίζει σωστά. Τόσο "μυαλό" στην μπάλα και τέτοια αντίληψη κατ' εμε δεν έχει άλλος στην ομάδα μας κι ίσως στη σούπερ λιγκ. Και εννοείται ήταν από τους καλύτερους, όπως και οι άλλοι δυο που ανέφερες. Αν και δεν το εύχομαι (εννοειται) αν χάναμε κανα Μάνταλο θα έβλεπες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τη γλυκά, που είναι κακός κιόλας.
Ρε παιδια 8 στον ντιντακ οντως ; το παιδι εκτος απο την πασα στον μανταλο στην φαση του γκολ ηταν ενα κινουμενο λαθος ακομα και σε βασικες μεταβιβασεις(μιλαμε για τον παιχτη με τα περισσοτερα λαθη στο πρωταθλημα) ισως φταινε και τα συνεχομενα ματς που παιζει παντα βασικος..νομιζω ηρθε η ωρα του βινισιους να δειξει για τι αποκτηθηκε και να δουμε και εμεις μια ρημαδα σωστη σεντρα
Σωστός! 1 σωστή πάσα στις 10. Και επειδή αυτή η σωστή κατέληξε σε γκολ τον βαθμολογούν με 8. Κάθε φορά που έπαιρνε μπάλα έκανε λάθος. Αν δεν είχε μπει το γκολ του Μανταλου τα like-dislike σου θα ήταν ανάποδα. Ας τους να παραμυθιαζονται απτην ασίστ του. Στον επόμενο αγώνα οι ίδιοι θα τον κράζουν
Ακριβως οπως το ειπες
Κι ομως 58 διαφωνουν
Για γελια η για κλαματα?
Κριμα
Αντιληψη 10 χρονων
Βιονικος Ντιντακ..μπορει ωρε ωρες να κολλαει το μυαλο του,αλλα απο αποψης δυναμεων τωρα καταλαβαινω γιατι εφτασε να παιξει Μιλαν.
ιοι.
Χθες με Αινταρεβιτς,κορυφα
εχω βαρεθεί τους μίζερους που ψάχνουν να γκρινιάξουν.
Του εχουμε σουρει πολλα ενώ εδω και ενάμισι χρονο κρατάει την αριστερή πλευρά μονος του. Μπορει να ειναι και σύμπτωση αλλα απο τότε που ήρθε ο Βινισισιους τον βλέπω πολύ ανεβασμένο, είτε λογω ανταγωνισμού είτε λογω ασφαλείας οτι υπαρχει εναλλακτική είτε απο σύμπτωση. Για οποιο λογο μακάρι να συνεχίσει ετςι.
Φιλε, ο Ντιντακ παιζει 2 χρονια τωρα, ασταματητα, χωρις backup. Φερανε Ντιας και Βινισιους και παλι βασικος και αναντικαταστατος ειναι..... Παιζει ολη την πλευρα και με μικρη αμυντική βοήθεια σπο τα εξτρεμ. Εχει καλη κινηση με την μπαλα στα ποδια, βγαζει ασιστ και το μονο ισως προβλημα, ειναι πως πρεπει να βελτιωσει τις σεντρες..... αν το ειχε κι αυτο, θα επαιζε σε μεγαλη ομαδα της χωρας του
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου και μην κοιτάς τα dislikes απο όσους δεν θέλουν να το παραδέχτηκε.Απλα βαθμολόγηθηκε για την μια ασίστ που έκανε κ όχι για ότι δεν έκανε ή για τα λάθη του.Ακατανοητο.
ντάξει παιδιά, εσας θα σας φέρουν την μετενσάρκωση του Ρομπέρτο Κάρλος για να είστε ικανοποιημένοι...
Ναι γιατί μετά τον Ρομπέρτο είναι ο Ντιντακ
Οι πιο βελτιωμένοι ποδοσφαιριστές μας ο Ντίντακ, ο Λαμπρόπουλος και ο Μάνταλος. Κι αν για τον Μάνταλο γνωρίζουμε ότι οι δυνατότητες του είναι απεριόριστες, παρά το κράξιμο από τον κάθε εμπαθή και άμπαλο, οι Ντίντακ και Βασιλόπουλος, αξίζουν ένα τεράστιο μπράβο και τον απεριόριστο σεβασμό μας. Ο πρώτος, δέχθηκε χλευασμό από τους ειδήμονες, αλλά χωρίς να είναι η ταλεντάρα, έσκυψε το κεφάλι, δούλεψε και παίζοντας ανελλιπώς επί δυο χρόνια χωρίς ανάσες, βοηθά τα μέγιστα, κυρίως... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αμυντικά. Ο Λαμπρόπουλος, μετά το θάψιμο από τον Τιμούρη, έδειξε ψυχικό σθένος, δούλεψε κι αυτός και είναι κατά τη γνώμη μου από τους καλύτερους μας σε κάθε αγώνα. Ανανέωση τώρα γιατί το αξίζει και με το παραπάνω.
Έλεος πια με την προκατάληψη που έχετε κάποιοι με το ντιντακ είναι μακράν καλύτερος αμυντικός σε σχέση με αυτούς που έχουν περάσει από την ΑΕΚ τα τελευταία 10 χρόνια
του Σιμόες δεν του βάλατε βαθμό. Σήμερα φάνηκε οτι έλειπε ο τσαμπουκάς του Βράνιες, και αναθάρρησαν οι άλλοι.
μια φάση έκαναν...
Φάσεις δεν έκαναν με εξαίρεση το γκολ τους που δεν μέτρησε,όμως οι Λαμπρόπουλος και Κολοβέτσιος είχαν κάποια άτσαλα διωξίματα στην άμυνα,που ο Βράνιες θα έδιωχνε πιο σίγουρα.
Από το πουθενά θα πετούσαμε άλλους 2 βαθμούς σε ακόμα ένα δικό μας παιχνίδι. Αυτή η νίκη είναι χρυσάφι πάντως και με κάποια αποτελέσματα αύριο μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω
σε αντιθεση με τον φιλο παρακατω συμφωνω με τον καλο βαθμο στον ντιντακ.
για να πω την αληθεια, μπηκα στο αρθρο με δυσπιστια, πιστευοντας οτι θα του εχουνε βαλει χαμηλοτερο βαθμο.
ντιντακ, αιντα, μανταλος για μενα ειχανε την καλυτερη αποδοση, λιγο παραπανω θα εβαζα τον σιμοαρο, αλλα επειδη ο αλλος εβαλε το γκολ το νικητηριο, το καταλαβαινω το εννιαρι
Θέλω να είμαστε καλύτεροι στα εκτός, μετά από γκολ πάντα καθόμαστε κ γυρίζουμε πίσω, θέλω ανοδική πορεία συνεχώς ακολουθούν τώρα τα δύσκολα