Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έριξε μπουνιά σε αντίπαλο, στο 90', αλλά δεν αποβλήθηκε (VIDEO)

Ούτε κίτρινη δεν πήρε ο γκολκίπερ της Μούρθια


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής στη SegundaDivision, Μιράντες και Μούρθια ήρθαν ισόπαλες 1-1, αλλά το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό, αν ο διαιτητής είχε καταλογίσει την παράβαση του τερματοφύλακα της Μούρθια.

Συγκεκριμένα, στο 90ο λεπτό και έπειτα από στημένη φάση, ο τερματοφύλακας της Μούρθια, Μπιέλ Ρίμπας, έριξε γροθιά στον αντίπαλο αμυντικό, τον Άλεξ Κιντανίγια, που είχε προωθηθεί.

Κανονικά θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι στη Μιράντες και αποβολή στον τερματοφύλακα, αλλά διαιτητής και βοηθός δεν είδαν τίποτα με τον ισπανικό Τύπο να κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ