Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στολτίδης: Απολύθηκα επειδή δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Στολτίδης δεν συνεχίζει στο πόστο του γενικού διευθυντή στον Αγροτικό Αστέρα και άφησε αιχμές για τον ισχυρό άνδρα της ομάδας του Ευόσμου. 

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM:

 «Χθες μου ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας. Ηταν ξαφνικό, δεν έγινε καμία συζήτηση, μετά την απομάκρυνση του κ. Νεντίδη ήταν λίγο περίεργη η κατάσταση προς το πρόσωπό μου. Δεν μπορώ να πω ότι το περίμενα, αλλά δεν μου έκανε και έκπληξη. Δεν έγινε τίποτα, η ομάδα πήγαινε πολύ καλά, είχαμε κερδίζει τον σεβασμό όλων, παίζαμε ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο και όπου πηγαίναμε λέγανε τα καλύτερα για μας. Ηταν προσωπική απόφαση του προέδρου, την οποία δεν αιτιολόγησε. Είναι αστείο βασικά, δεν μπορώ να τα αναφέρω. Επειδή χάσαμε εκτός έδρας κάποια ματς, θεώρησε ότι δεν είναι ικανός ο Νεντίδης. Αγωνιστικοί λόγοι πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχουν», είπε αρχικά.
 
Και συνέχισε.  «Λίγο πριν απολυθεί ο Νεντίδης, είχαμε κάνει ένα μίτινγκ με τον πρόεδρο, τον αδερφό του και τον Βράκα τον Γιώργο. Ο Νεντίδης του είχε πει ότι ο γιος του στην κατάσταση που ήταν δεν μπορούσε να αγωνιστεί στην ομάδα, γιατί ήταν πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση από τους υπόλοιπους και θέλει δουλειά. Του είχε πει, μάλιστα, ότι θα τον αφήσει εκτός 18άδας και ρώτησε τον πρόεδρο αν τον πειράζει. Ο πρόεδρος είπε ότι θα τον πείραζε κάτι τέτοιο και αυτός ήταν και ο λόγος που απολύθηκα και εγώ, γιατί δεν πήρα θέση. Εγώ έμεινα ουδέτερος και αυτός ήθελε να πάρω το μέρος του. Αυτό ήταν η δικαιολογία που απολύθηκα, γιατί κατά τα άλλα μου είπε ότι ήταν πολύ ευχαριστημένος από εμένα, ότι έκανα καταπληκτική δουλειά. Στεναχωρήθηκα πραγματικά, γιατί κάναμε καλή δουλειά. Από το καλοκαίρι φτιάξαμε μια νεανική ομάδα, ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής ήταν 31 ετών και παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Και από το πουθενά έρχεται ο πρόεδρος μια μέρα και τα διαλύει όλα».



Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ