Προ των -ποινικών- ευθυνών τους θέτει αιρετούς και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας η ΑΕΚ. Η Ένωση απάντησε μέσω ανακοίνωσης στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας ξεκαθαρίζοντας με απόλυτο τρόπο ότι βάσει εγγράφου που του έχει σταλεί από το ΥΠΑΠΕΝ, με αριθμό πρωτοκόλλου 57110) είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να εγκρίνει την υψομετρική μελέτη. Μάλιστα, η ΑΕΚ επισημαίνει ότι αν η δημοτική αρχή συνεχίσει να παρανομεί, τότε θα κινηθεί νομικά. Παράλληλα, στην ανακοίνωση της Ένωσης απαντιούνται μια σειρά από επιμέρους ζητήματα που έχει θέσει ο Δήμος.
Πρέπει να σημειωθεί δε, ότι η πλευρά της ΑΕΚ εξέλαβε ως... μπλόφα την κίνηση του Δήμου να υποστηρίξει ότι εκείνος μόνο γνωμοδοτεί και δεν είναι απαραίτητη η έγκρισή του, προκειμένου εκ των υστέρων -αν προχωρήσει χωρίς αυτόν η διαδικασία- να κινηθεί για την ακύρωση της άδειας επικαλούμενος τυπικούς λόγους. Μάλιστα, είναι πιθανό για την γενικότερη στάση του Δήμου η ΑΕΚ να προχωρήσει σύντομα σε συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να αναλύσει τις επόμενες κινήσεις της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση, που έχει τίτλο «Τα ψέματά σας για το γήπεδο τελείωσαν!»:
Με μεγάλη έκπληξη ο κόσμος της ΑΕΚ διάβασε στην ανακοίνωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας τα ψέματα, με τα οποία για μία ακόμα φορά προσπαθεί να παραπλανήσει το ευρύ κοινό για το τι συμβαίνει με την έκδοση της οικοδομικής άδειας του γηπέδου.
Η αλήθεια, όπως εκφράζεται μέσα από τις αποφάσεις των Υπουργείων, της Περιφέρειας, των αρμόδιων Υπηρεσιών και των Δικαστηρίων, έχει ως εξής:
1. Για την έκδοση της άδειας απομένει η έγκριση της υψομετρικής μελέτης, η οποία έχει υποβληθεί υπερπλήρης από τις 25.10.2016 (Α.Π. Δήμου 20779) μαζί με την εγκεκριμένη προμελέτη από την Περιφέρεια Αττικής για την υπογειοποίηση.
2. Η υπογειοποίηση δεν είναι ένα έργο που προτείνει η Δικέφαλος, είναι ένα δημόσιο έργο που έχει σχεδιαστεί από την Περιφέρεια για να βοηθήσει κυκλοφοριακά το Δήμο από την καθημερινή κίνηση οχημάτων και βάσει του συγκεκριμένου έργου μελετήθηκε και η σύνδεσή της με το νέο γήπεδο.
3. Αποτελεί τεράστιο ψέμα ότι η υπογειοποίηση υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και ότι δήθεν εμποδίζει την πρόσβαση σπιτιών και καταστημάτων. Αντιθέτως, δημιουργεί επιπλέον δέκα στρέμματα ελεύθερου χώρου στην περιοχή, καθώς και μία ασφαλή διαδρομή πεζών από την Λεωφόρο Δεκελείας στο σταθμό του Περισσού.
4. Οι όποιες προεκλογικές και μετεκλογικές απόψεις της σημερινής Δημοτικής Αρχής για το γήπεδο δεν δίνουν άλλοθι και δικαίωμα σε κανέναν να μην σεβαστεί και αντίθετα να αγνοεί τις τελεσίδικες αποφάσεις των Δικαστηρίων, των νόμων της Βουλής των Ελλήνων και όλων των διοικητικών πράξεων που έχουν εκδοθεί (ΜΠΕ κλπ.). Να σημειωθεί, ότι όλες αυτές οι πράξεις έχουν εκδοθεί μετά από δημόσια διαβούλευση και έκφραση όλων των απόψεων όπως επιτάσσει ο νόμος.
5. Σε όλες τις συκοφαντικές αναφορές του κυρίου Δημάρχου το μόνο που του απαντάμε είναι ότι η ΑΕΚ σε ολόκληρη αυτή την επίπονη διαδρομή έχει τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση και έχει κρατήσει ηπιότατη στάση απέναντι στην πρωτοφανή αδιαλλαξία του. Εκείνος δεν σέβεται τον νόμο και τις αποφάσεις του ΣτΕ στο οποίο εκείνος προσέφυγε!
6. Ο Δήμος έχει επιλέξει μία κυκλοφοριακή μελέτη για την ευρύτερη περιοχή αντίθετη με την εγκεκριμένη υπογειοποίηση, η οποία όχι μόνο δεν βελτιώνει τα πράγματα, αλλά θα διαλύσει την κυκλοφοριακή κατάσταση στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας μόνο και μόνο για να παρεμποδίσει την υλοποίηση του γηπέδου.
7. Τέλος, ο κύριος Δήμαρχος και η δημοτική του ομάδα θα πρέπει να σταματήσουν τα ψέματα και τα τεχνάσματά τους προκειμένου να ασχοληθούν με κάτι πιο δημιουργικό για την πόλη τους. Η ΑΕΚ έχει προσφέρει όλα τα ανταλλάγματα τα οποία της ζητήθηκαν, για τα οποία ο κύριος Δήμαρχος και οι συνεργάτες του με προκλητικό τρόπο αδιαφορούν.
Τα ψέματα τέλειωσαν! Το ΥΠΕΝ, με το έγγραφό του από 19.01.2017 (Α.Π. 57110), ενημερώνει το Δήμο για την υποχρέωσή του να εγκρίνει άμεσα τα υψόμετρα, σύμφωνα με τον Νόμο, τον οποίο ο Δήμος δεν εφαρμόζει παρανόμως, προσποιούμενος, απ’ ότι φαίνεται στην ανακοίνωσή του, ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα.
Το γήπεδο θα γίνει και όσοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου ή αιρετοί, έχουν ευθύνες παρεμπόδισής του, θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των νόμων, απέναντι στους όποιους είμαστε όλοι ίσοι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δημαρχε,αυτοι που τωρα σε στηριζουν,οταν δεν θα σε εχουν αναγκη θα σε πεταξουν σαν λεμονοκουπα και τοτε θα εισαι μονος...εντελως μονος...
Να τον κάνει μηνυση η ΑΕΚ και για τα σκουπίδια που δεν τα παίρνει.
δε χρειαζεται.πληρωνει ηδη προστιμο που του εχει επιβαλει το ΣτΕ οταν εβγαλε αποφαση οτι πρεπει να τα παρει.εξαλλου θα τα βρει στην χωματερη την πρωτη μερα των εργασιων αν δεν τα παρει μονος του.
Μήπως πρέπει κάποιος επίσημα να μας ενημερώσει το τι γίνεται από εδώ και πέρα?
ολα θα γινουν στην ωρα τους.μην ανησυχεις.
Όταν πριν 10 μέρες σας έγραψα ότι έχω μέσα από τον Δήμο πληροφορίες ότι δεν πρόκειται να υπογράψει για την μελέτη με μαυρίσατέ.Τώρα?
ναι ρε μεγαλε Insider...εσενα περιμενα να μας το πεις...το ξερουμε ολοι απο την πρωτη μερα οτι ο ΑΒ ειναι εμποδιο σε καθε βημα για το γηπεδο
Δεν ήταν ότι δεν σε πιστέψαμε, ήταν ότι δεν θέλαμε να σε πιστέψουμε! Καμιά πληροφορία έχεις για το αν ταρακουνήθηκαν από την ανακοίνωση?
Προτείνω στην ΠΑΕ να μην περιμένει την έγκριση του Δήμου. Να νοικιάσει ένα ρετιρέ στην Καππαδοκίας, να στήσει ένα server με 2-3 webcam που θα καλύπτουν την έκταση και να σηκώσει ένα site που θα βλέπουμε το χώρο.
Έστω άδειο και έρημο όπως είναι τώρα!!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Πιστεύω ότι η επισκεψιμότητα θα χτυπήσει κόκκινο, όσο και τα έσοδα από διαφημίσεις. Και ένα chat για εμάς να γουστάρουμε. Και αφήστε το Δήμαρχο να κουρεύεται.
Φταίνε ολοι αυτοί που τον ψήφισαν τον άχρηστο.. και τον έβαλαν στον σβερκο μας να κάθετε,,,αυτοί να τα βλέπουν,,
Ειναι μονόδρομος η κίνηση της ΑΕΚ... αλλα το συμπέρασμα που βγαίνει σε ολη αυτη την παρωδία ειναι οτι τελικα ο σφιριζα ειναι εχθροί του καθε Έλληνα επιχειρηματία και της ιστορίας ΑΕΚ... και η μεγαλη απόδειξη σ αυτο ειναι: παρολη την νομιμότητα που εχει εξαντληθεί στο έργο αυτο (στην ιστορία των Ελληνικών έργων κι αυτο δεν το λεω εγω το ειπε ανοιχτά ενας δήμαρχος στο συμβουλιο της περιφέρειας) ουτε πολιτικά δεν θελουν να εκμεταλλευτουν... και αυτο κανει μεγαλύτερη εντύπωση δηλ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οσο καλοπροαίρετος και να εισαι λες αφου εχει εξαντληθεί η νομιμότητα γιατι δεν υπογράφουν να τελειώσει το ζήτημα;;;
Βλέπεται κύριοι πολιτικοί και κυριε δήμαρχε δεν το παμε εμεις στην πονηριά εσεις το λέτε πλέον ανοιχτά....
Τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα απο οσο θελουν μερικοι να φαινονται.....
Πρωτον η ΠΑΕ αλλα και οι φιλαθλοι που ειχαν κανει την κινηση με εξωδικο κανουν μηνυση στους ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ αιρετους και μη που δεν εφαρμοζουν τα νομιμα και ζητανε αποζημιωση....
Δευτερον η ΠΑΕ για να αποσυρει τη μηνυση ζητα και ΑΠΑΙΤΕΙ απο την κυβερνηση τα ΝΟΜΙΜΑ...δηλαδη αφου δεν υπογραφει ο δημαρχος να εφαρμοστει ο νομος κι αν θελουν να γλυτωσουν στον δημο την αποζημιωση... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ η δημοτικη αρχη ΑΜΕΣΑ...ωστε να υπαρξει συνεργασια με την επομενη δημοτικη αρχη....για να γινει το καθ ολα ΝΟΜΙΜΟ εργο του γηπεδου....
ΑΠΛΑ και ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.....
Έξυπνη και πολλα υποσχόμενη απαντηση της ΑΕΚ.. Αφου ο δημος εξάντλησε ολο το χρονικό περιθώριο που του δινει ο νομος ψάχνει τωρα τον τροπο απεμπλοκής του.. το οτι το υπαπεν μπορει να προχωρησει χωρις την εγκριση του δημου παίρνοντας την εγκριση ειτε απο δικη του υπηρεσια ειτε απο υπηρεσια της νομαρχίας... το ξερουν ολοι.. το ξερει ο δημαρχος.. το ξερει η ΑΕΚ το ξερει το υπουργειο.. Δεν νομιζω οτι η ανακοινωση που εβγαλε σημερα ο δημος απευθυνόταν στην ΑΕΚ.. κατα την γνωμη μου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απευθυνόταν σε περιφερεια και υπουργειο και τους παροτρύνει να προχωρήσουν χωρις αυτον και να τον απαλλάξουν απο αυτην την ιστορια.. Κακά τα ψέμματα ο βασσιλοπουλος ειναι στριμωγμένος.. απο την μια οι Ταλιμπάν που τον εξώθησαν σε ολο αυτο το θέατρο του παραλόγου.. Τύποι γραφικοί μιας άλλης εποχής με ξύλινη γλώσσα.. δογματικοί με ιδεοληψίες.. κολλημένοι περιθωριακοί που βρήκαν στέγη στον σχηματισμό του βασσιλοπουλου.. που καποιες συγκυρίες και λογω συριζα καταφεραν με ενα πολυ μικρο ποσοστό να γινουν δημοτική αρχη.. και το χειρότερο οι περισσότεροι τυγχάνουν και "ΑΕΚτζηδες".. και απο την αλλη η τοπική κοινωνία, το δικαιο, ο νομος, η πολιτεία, η ΑΕΚ.. τροπο διαφυγής ψάχνει ο δημαρχος.. ειναι δημαρχος με μια ελάχιστη και εύθραυστη πλειοψηφία στο δημοτικο συμβουλειο.. υπαρχει κοντρα και ανάμεσα τους.. Προσπαθεί να δικαιολογηθεί επικαλώντας οτι και προεκλογικα έλεγαν τα ιδια.. Καμια δυνατότητα δεν εχει πλεον.. Απλα παρακαλάει περιφερεια και υπουργειο να τον απαλλάξουν απο ολο αυτο.. Λέγοντας μαλιστα και το ωραιο.. δεν ειμαι αρμόδιος ουτε για την υψομετρικη ουτε και για την υπογειοποίηση.. Εμεις το ξεραμε αρη οτι δεν εισαι αρμόδιος για τιποτα.. εσυ ομως ως τωρα δήλωνες οτι ειχες λογο και εκανες και τα παντα για να μας καθυστερείς.. Η ΑΕΚ επιλέγει τον δρομο της κόντρας αυτη την στιγμη.. Δεν νομιζω η τοσο διαλεκτική ΑΕΚ να ειναι τοσο αφελής και τωρα που ο ιδιος ο δημαρχος δηλώνει αναρμόδιος να θέλει την κοντρα.. Κατι αλλο παιζει.. κατα την γνωμη μου επιχειρώντας μια πρόβλεψη δυο είναι τα πιθανά σενάρια.. Η ΑΕΚ θελει να τον αναγκάσει να υπογράψει για να τον εχει στο χέρι φοβούμενη μια πιθανή εμπλοκή στα παράπλευρα εργα πρόσβασης για το γηπεδο.. και αναφέρομαι στα εργα που εντάσσονται στον σχεδιασμό για την ανάπλαση του άλσους.. εργα πολυ βασικα και για το γηπεδο και για το μουσειο.. Τα πραγματα τα περιπλέκει και η αποφαση της νομαρχίας να επιστρεψει στον δημο την κυριότητα της ανάπλασης του άλσους.. κατι που ο νέος ρυθμιστικός του την ειχε αφαιρέσει και την εδινε στην περιφερεια.. Η αλλη εκδοχή ειναι οτι η ΑΕΚ κατάλαβε οτι πατώντας στη νομιμότητα τωρα ειναι η ευκαιρια της να ξεμπλέξει με αυτη την δημοτική αρχη μια ωρα αρχύτερα πηγαίνοντας τους δικαστικά.. δεν θα ειναι και ο πρώτος δημαρχος που θα εκπέσει απο το αξίωμα λογω δικαστικών περιπετειών και μυνησεων.. Και μην νομίζετε οτι με τοσο εύθραυστη πλειοψηφία στο δημοτικο συμβουλειο και με πολλους σε απεναντι πλεον κομματικό φορέα ο αρουλης θα το ρισκάρει.. Λιγες μερες υπομονη και ολα θα ξεκαθαρίσουν.. ειμαστε στο τελος και με την μπαλα πλεον στα δικα μας χερια....
Δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς την υπογραφή του οικείου Δήμου. Και ο Δήμος δεν μπορεί να μην υπογράψει εντός ενός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου από τη στιγμή που υπάρχει προέγκριση. Κατά την άποψή μου, εκείνο που επιδιώκει είναι να εξασφαλίσει έστω και την τελευταία στιγμή τους πόρους για την ανάπλαση του άλσους πριν υπογράψει οτιδήποτε.
τι λες φιλε μου ? τι μπλεκεις την αναπλαση του Αλσους που εχει αναλαβει η Περιφερεια με δικο της κονδυλι 800 000 ευρω με το χτισιμο του γηπεδου μας ??
φίλε AEKARAforza, το κονδύλι ανάπλασης 800.000 το έλαβε η περιφέρεια όπως ορίζει ο νέος ρυθμιστικός.. αφού πλέον με τον νέο νομο η κυριότητα των μητροπολιτικών πάρκων φεύγει από τον δήμο και περνάει στις περιφέρειες και στην πολιτεία.. ήταν άλλωστε και ο βασικός άξονας της προσφυγής του βασιλόπουλου για την αντισυνταγματικότητα του νομου στο στε.. και που φυσικά έφαγε πόρτα.. το πρόβλημα δημιουργείται με τις δυο αποφάσεις του περιφερειακού συμβουλιου που επιστρέφει την κυριότητα του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σχεδιασμού ανάπλασης στον δήμο νέας φιλαδέλφειας.. εργολαβία που αναθέτει στον δήμο και τον προικίζει με τα 800 χιλιάρικα.. η μια απόφαση ήταν πριν το καλοκαίρι.. και η δεύτερη κάπου τον οκτώβρη αν θυμάμαι καλά..είχε αναφερθεί το θέμα και στο σάιτ..
Τα 16 dislike τι ακριβως δειχνουν; Οτι διαφωνειτε με το οτι πρεπει να υπαρχει και η υπογραφη του δημου ή στο οτι ο δημος εχει συγκεκριμενο περιθωριο για να το κανει υποχτεωτικα;
Ο δημος εχει απεμπλακει ηδη. Εχουν αποφασισει αλλοι πια και ο Δημος οφειλει να υλοποιησει τις αποφασεις. Το προβλημα δεν εχει να κανει με την απεμπλοκη του Δημου. Το προβλημα ειναι η επιχειρηση ΕΠΑΝΕΜΠΛΟΚΗΣ του, αυτη την φορα εις βαρος των αποφασεων του κρατους και της δικαιοσυνης. Αυτο ειναι το προβλημα της Ελλαδας. Ο καθε ενας, οπου κι αν βρισκεται, τσαλαπατει κατα το δοκουν, καθε εννοια δικαιου. Και δεν ανηγει ρουθουνι γι αυτο.
Πολύ ωραία ανάλυση της κατάστασης φίλε!
Ξεχάστε ότι πρόκειται για το γήπεδο της ΑΕΚ, είναι εικόνα χώρας αυτή, ένας δήμαρχος, ή μια παράταξη να πολεμάει λυσσαλέα μια επένδυση, ένα αναπτυξιακό έργο που θέλει να φτιάξει ένας επιχειρηματίας; Για ποιο λόγο; Πού πάμε έτσι, έχει μέλλον αυτή η χώρα;
Μια αγωγή στο Δήμο κανα εκατομμυριάκι είναι καλά;;; Να πληρώσουν οι δημότες ν.φιλαδέλφειας με τα δημοτικά τέλη, να φχαριστηθούν επαναστάτη ποπολάρο δήμαρχούκο που βγαλαν........ Θου Κύριε.....
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ και ας με διορθώσει κάποιος φίλος,ειναι ότι δεν ζητάμε από τον Δήμο να εκπονίσει κάποια υψομετρική αλλά να υπογράψει αυτή που έχει παραλάβει.Αν δεν συμφωνεί διατυπώνει τις διαφωνίες, του αλλά πρέπει να την υπογράψει για να είμαστε καλυμμένοι από τυχόν καραγκιοζιλίκια του στο μέλλον.Σωστά?
.....
...
Επίσης αν η κυβέρνηση ήταν πραγματικά με το μέρος μας θα είχε δώσει λύση.Τώρα μοιάζει σα να λέει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ''Εμείς θέλουμε αλλά ο δήμος κλωτσάει.Βρείτε τα''.
Και κάτι τελευταίο για το Μελ.Δεν έφτασε τυχαία επιχειρηματικά εκεί που είναι.Ούτε περίμενε ποτέ τις μίζες του δημοσίου για να πλουτίσει όπως ο θείος.Τόσο καιρό γράφουν κάποιοι φίλοι εδώ μέσα γιατί δεν κυνηγάει τον δήμο, γιατί δεν κάνει αγωγές, γιατί,γιατί,γιατί.
Τώρα που πήρε κάθε έγκριση και κάθε υπογραφή από κάθε υπηρεσία και κάθε υπουργείο και το μόνο που μένει για την άδεια είναι ο αβ,τώρα θα του φερθεί αναλόγως.Αν το έκανε νωρίτερα θα του λέγανε τελείωνε τα δικαστήρια με το δήμο και τα βρίσκουμε...Τίγρης
Δεν μπορεί ούτε να διαφωνήσει Αν είχε διαφωνήσει δεν θα υπήρχε η προέγκριση της υψομετρικής, καθώς για να βγει η προέγκριση πρέπει να γίνει δημόσια διαβούλευση. Αυτή έγινε, το θέμα προχώρησε, το ΥΠΑΠΕΝ προέγκρινε την υψομετρική και την επιστρέφει στο Δήμο για υπογραφή. Δεν την επιστρέφει στο Δήμο ούτε για να γνωμοδοτήσει, ούτε για να το ξανασκεφτεί.
Αυτό συμβαίνει καμιά φορά. Οι δήμοι να μην έχουν τους πόρους για υψομετρικές και να τις κάνει ο ιδιώτης. Να μην υπογράφει υψομετρική ο δήμος είναι πρωτάκουστο.
Απόλυτα σύμφωνος με την ανακοίνωση της ΑΕΚ. Και στα λόγια και στο ύφος. Αντε να τελειώνουμε με αυτούς τους γελοίους και εγκάθετους τύπους στο Δημαρχείο.
Τσακίστε τον χρηματοδοτούμενο με κάθε νόμιμο τρόπο. Δυστυχώς τον άφησε η ΑΕΚ πολύ καιρό να αλωνίζει.
Μπράβο για την ανακοίνωση, έγραψε το προφανές και χτύπησε εκεί που πονάει. Το είχα γράψει: Όσοι συνεργάζονται με τον δήμαρχο σε αυτή την παρανομία, θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου. Και καλά θα κάνουν όλοι αυτοί που τον καλύπτουν, να καταλάβουν ότι παίζουν με τη φωτιά. Αργά ή γρήγορα θα πηδήξουν από το καράβι σαν τα ποντίκια. Απλά θα πρέπει να το κάνουν γρήγορα, γιατί μετά δε θα προλάβουν.
Τικ τακ τικ τακ........ το 100σταρι είναι πιο κοντά απο οτι νομίζεις.Παίζεις με έναν τεράστιο λαο εδω δεν έχουμε φοβηθεί άλλους και άλλους σε εσένα θα κολλήσουμε ρε ποντικομουρη?
ΘΑ ΑΚΟΥΣ Α.Ε.Κ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ...... ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΑΔΕΦΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η Α.Ε.Κ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΝΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!
ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΕ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
Γιατί να κυκλοφορεί μεταμφιεσμένος ρε φίλε ???? Μια χαρά θα κυκλοφορεί δημόσια στον Πειραιά . Και θα του λένε και συγχαρητήρια !!!!
Τελειώστε με τις απειλές και την πάρλα. Μήνυση κατά παντός υπευθύνου στον Δήμο για παράβαση καθήκοντος κατ´εξακολούθηση, και ασφαλιστικά μέτρα για διαφυγόντα κέρδη, υποβάθμιση του περιβάλλοντος και της ιδιοκτησίας της ΑΕΚ.
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ.....ΑΝΤΕ ΠΙΑ!
Παντως και να τους πανε δικαστικα παλι μονο καθυστερησεις θα κερδισουν μεχρι να βγει τελεσιδικη αποφαση ....δυστυχως σε τετοιου ειδους εργα αν δεν εχεις την τοπικη κοινωνια (οπως αυτη επισημα εκφραζεται) μαζι σου δεν προχωρας και για τους ιδιους λογους αυτη η κυβερνηση δεν θελει να προχωρησει οτιδηποτε εχει να κανει με επιχειρηματικα συμφεροντα. Θα το πανε εως πριν τις εκλογες, θα ξαναταξουν γηπεδο για να παρουν ψηφους
Φιλαράκι καλό το αντάρτικο του Βασιλογαυρόπουλου μπορεί όντως να καθυστερήσει, αλλά αμα κινηθεί δικαστικά η ΠΑΕ και βρεθεί ένοχος για παρεμπόδιση έργου εκατομμυρίων ευρώ, και η παε αξιώσει διαφυγόντα κέρδη, θα αρχίσουν να τρέμουν τα πόδια και το στόμα... και θα δεις μετά πως πέφτει το σκατό στην κάλτσα... Δεν νομίζω ότι θα το φτάσει εκεί γιατί μετά θα πρέπει να ζητάει δανεικά ακόμη και από μακρινούς συγγενείς...
Δυστυχως μπλεξαμε ασχημα.
Καποιος υπευθυνος να εξηγησει το ,,,,,,σκουος που παιζεται μεταξυ ΑΕΚ και Δημου στο θεμα της υψομετρικης.Ειναι απαραιτητη η .......δεσμευση του Δημου δια της υπογραφης της υψομετρικης μελετης και γιατι δεν αναλαμβανει η Περιφερεια απο τη στιγμη που η προθεσμια που οριζει ο νομος εχει προ καιρου παρελθει????Αυτα που ελεγε ο Ανδριοπουλος πριν λιγο καιρο,οτι δηλαδη πριν ολοκληρωθει η μελετη-εγκριση και αρχισει το εργο της υπογειοποιησης του δρομου δε μπορει να ξεκινησουν τα εργα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του ναου ειναι αληθες?????? Η εγκεκριμενη μελετη της υπογειοποιησης της οδου Φωκων εχει ολοκληρωθει και ειναι στη διαθεση του Δημου,ή ολα αυτα ειναι ακομη σε ανυπογραφα σχεδια?????Τι παιζει στη πραγματικοτητα με την υψομετρικη και γιατι ολοι πανε.............πασο??????
Η υπογραφή απο τους πολέμιους του γηπέδου και του τίγρη ΠΟΝΑΕΙ περισσότερο.
Επειδή υπάρχει μεγάλη σύγχυση για το αν μπορεί να παρακαμφθεί ο Δήμος ή όχι, διαβάστε το σχόλιο του φίλου kitrinos21_ σχετικά με την υψομετρική, όπου κάνει εξαιρετική ανάλυση του νόμου.
com/a-501893/h-pae-aek-enhmerwnei-gia-to-ghpedo.htm... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
http://www.aek365.
Ο Δήμος μπορεί να παρακαμφθεί, και μάλιστα αναφέρει όλους τους σχετικούς νόμους.
Αν παρακαμφθει και βγει η αδεια απο την Περιφερεια τοτε ο Δημος θα κανει προφυγη απο τι λεγεται και θα χαθει κι αλλος χρονος με τα δικαστηρια και αντιο ζωη.
κι εσυ οπως και τοσος κοσμος πιστευει οτι λεγεται με αερολογιες δεξια-αριστερα....αυτος ειναι και ο σκοπος εξαλλου ολων οσων λενε τετοια ψεμματα για να προκαλεσουν αντιδρασεις σε βαρος της ΑΕΚ.αν ειστε τοσο αφελεις και του πιστευετε τοτε υπηρετειτε το σκοπο τους !!
Πώς να κάνει προσφυγή εφόσον ορίζεται από τον νόμο πως εάν περάσει ένα χρονικό πλαίσιο η υψομετρική θα εγκριθεί από την Περιφέρεια;
ΌΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΤΗ ΦΡΑΣΗ "Πρέπει να σημειωθεί δε, ότι η πλευρά της ΑΕΚ εξέλαβε ως... μπλόφα την κίνηση του Δήμου να υποστηρίξει ότι εκείνος μόνο γνωμοδοτεί και δεν είναι απαραίτητη η έγκρισή του, προκειμένου εκ των υστέρων -αν προχωρήσει χωρίς αυτόν η διαδικασία- να κινηθεί για την ακύρωση της άδειας επικαλούμενος τυπικούς λόγους."
ΤΟΣΟ Π@...Α ΒΡΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ? ΔΗΛ ...λένε προχωρήστε χωρίς εμάς και μετά να πάνε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ για ακύρωση της άδειας ...μόνο και μόνο για να καθυστερούν ...ΤΑΡΑΞΤΕ ΤΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΝΟΜΙΚΑ -ΤΑΡΑΞΤΕ ΤΑ με όλ α τα μέσα του νόμου , τέρμα ο χαβαλές...
Ακριβώς όπως τα λες είναι αδερφέ. Μόλις πάρεις την έγκριση κάνουν προσφυγή και σταματάνε τα πάντα μέχρι να γίνουν τα δικαστήρια.
Δεν κανουν τιποτα φιλε...η ΑΔΕΙΑ εχει βγει νομιμα...την εχεις και χτιζεις κανονικοτατα....
Αν δεν ξερεις το MALL εχει χτιστει με παρανομη αδεια....που καποιοι προσεφυγαν να ακυρωσουν....το εργο κτιστηκε και μετα εγινε το δικαστηριο που τους δικαιωσε...και λοιπον;;; Τι θα κανουν θα το γκρεμισουν τωρα;;;;
ΤΕΛΕΙΩΣΕ ο δημαρχακος και το ξερει....
και ειναι τοσο κουτοπονηροι που νομιζαν οτι η ΑΕΚ θα τσιμπησει!!!αχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!ατυχησαν !!!!
Ετσι ειναι οι αριστεροι δυστυχως ...δεν φορεσαν ποτε τους παντελονια παντα τρυπιοι ηταν
Δημαρχε τα πραγματα ειναι πολυ απλα !!ειτε υπογραφεις ειτε μπαινεις στη φυλακα!!
δεν υπαρχει αλλη κουβεντα!!τα υπολοιπα αν δεν κανετε το καθηκον σας σαν Δημος,επονται σε πραξεις με αγωγες στα δικαστηρια !!!!!!!!!!!!!!
Με επιμονή και υπομονή ολοένα και πλησιάζει το όνειρο, ο ναός μας! Η τακτική της αφόρητης νομικής πίεσης προς τον Δήμο είναι σωστότατη αφενός δεν τους αφήνει περιθώρια πρακτικά και επικοινωνιακά και γιατί η υπογραφή αυτή δεσμεύει και ηθικά τον Δήμο για τα επόμενα βήματα. Οι εγκάθετοι κοτζαμπάσηδες της ΝΦ να ξέρουν ότι δεν θα υποχωρήσουμε ότι και να κάνουν. Όσο για τα περί τραμπουκισμών, οι μόνοι τραμπούκοι είναι αυτοί και οι παρακρατικοί ακόλουθοί τους.
Οι δυναμικές ενέργειες έπρεπε έπρεπε να έχουν γίνει χθες!Νομικές αποζημιώσεις για αιρετούς κ υπαλλήλους του δημου κ πιεση σε κυβέρνηση,άντε γιατι γυριζουν τα ματια μας!!
ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΟΣΟ ΠΑΕΙ...
Βασσάρας Κακος-Κουκ/λακης ... Σκέφτηκε κανείς μήπως όντως αυτά τα εκατομμύρια τα έχουν βρει αλλού για να καθυστερούν ? (αυθαίρετος συνειρμός χωρίς αποδείξεις -στους βρώμικους και στους βλάχους οι σκέψεις βρωμίζουν )
Ζητηστε τους διαφυγοντα κερδη να χασουν τα σπιτια τους. Απλα πράγματα. Εγινε και στην Βουλα με ένα κέντρο διασκέδασης. Γνωρίζω οτι ο εν λογω επιχειρηματιας μάζεψε αρκετα σπίτια ως αποζημίωση για διαφυγοντα κέρδη...
Ολο το αλσος γηπεδο!
Το αλλαλουμ ειναι τελικα οτι μας δωσαν την εντυπωση με δηλωσεις οτι αν δεν υπογραψει ο αβ θα παμε μεσω περιφερειας και ολα ο.κ. ετσι δεν ελεγε ο Στρατος? Τελικα εγω δε ξαναπιστευω τιποτα.μονο τα ματια μου ,τις ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕς. ΚΑΙ ΑΥΤΕς ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
Πολυ κοντα φιλε! Να τις ακουμπαμε για να ειμαστε σιγουροι οτι ειναι αληθεια
Είναι φανερο ότι ο δημος δεν θα συνεργαστεί. Δικηγόρος δεν είμαι αλλα είμαι σιγουρος ότι μπορει να γινει αγωγη με ρητρα πολλων εκατομμύριων για διαφυγόντα κέρδη, οσο ο δημος καθυστερεί.
διαβαζω σχολια απο "αδελφια" του στυλ "ταραξτε τους" στην νομιμοτητα.. ποιους ? αυτους που δεν τηρουν κανεναν νομο 3 χρονια τωρα!!! και με της πλατες της κυβερνησης !!!
τι εκανε ο εισαγγελεας οταν απειλουσε η δουρου με τον βασιλοπουλο οτι δεν θα γινει ποτε το γηπεδο !!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
τι εκανε ο εισαγγελεας οταν ελεγαν ψεμματα οτι θα καταστρεψουμε το αλσος και θα το παρει ο μελισσανιδης ?
τι εκανε ? ο εισαγγελεας οταν βαση νομου ο λαφαζανης επρεπε να δημοσιοποιηση την Μ.Π.Ε μεσα σε 3 μηνες και την ειχε στο συρταρι για 6 ολοκληρους μηνες !!!!
τους νομους του τηρουσαν οταν ηταν κατα του γηπεδου πχ εδωσε η μπαριτανη το παιδι του κομματικου σωληνα της Λ.Α.Ε ακομα 45 ημερες παραταση !!!! στην Δ.Δ
τι εκανε ο εισαγγελεας οταν η Λ.Α.Ε εβγαλε ανακοινωση να μην σεβαστει ο δημαρχο τον ΝΟΜΟ !!!
τιποτα δεν εκανε κανενας εισαγγελεας ειτε ποινικος ειτε αθλητικος.. πλατες εκαναν στην κυβερνηση του συριζα και στον καθε υπουργο μια χρησης...
Καιβτωρα αυτοι θα μας τραγουδησουν:
θα σωσω οτιπηδοτε αν σωζεται κι ας εχω τις συνεπειες του νομου κτλ
Σε περιπτωση που η υψομετρικη δεν υπογραφει απο το δημο μπορει να υπογραφει απο την περιφερεια ΑΛΛΑ ο δημος μπορει μετα να κανει προσφυγη κατα της αδειας. Γιαυτο απο την ΑΕΚ θεωρουν οτι ο δημος απλα θολωνει τα νερα για να μπορει να καθυστερησει το εργο αργοτερα.
Αυτο ειναι το συμπερασμα οσων διαβασα σε διαφορα σαιτ. 365 μπορειτε να μας διευκρινισετε εαν αυτο ισχυει και γιατι συνεχιζει να επιμενει η ΑΕΚ με τον δημο.
Και μόνο που βλέπω την φώτο τρελενομε
Προσφάτως είχα κάνει ένα σχόλιο πως ο Νικολάου ο Λάκης είχε πεί πως γήπεδο θα αργήσουμε πολύ να δούμε!....Μην τα ξαναλέμε,δεν βγαίνει κάτι νεότερο και ουσιαστικό!Τελοσπάντων....αυτό που είναι η ουσία είναι ένα σχόλιο από έναν δημοσιοκάφρο που είναι και η μόνη αλήθεια!Η Ν.Φιλαδέλφεια πλέον πάυει να κατοικείται στην πλειοψηφία της από ΑΕΚτζήδες....Για αυτό και τρώμε στα μούτρα τον κονιόρδο τον ΑΒ!Τα περί πολιτικής συγκυρίας είναι αστεία....
αυριο το πρωι εισαγγελεας κ ματ και τα σκουπιδιαρικα να απομακρυνθουν ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΕΚ.....ας τα παρει σπιτι του...........
Αφήστε τη θεωρία , σας ειπαν δεν υπογράφουν τι παει να πει υπογράψτε . Παρακάμψτε τους και βγάλτε την άδεια δεν υπαρχει αλλος χρόνος η υπομονή εχει εξαντληθεί .-
Πλανήτης ΑΕΚ.Εκεί οπου ο μήνας ακόμα και όταν είναι Φεβρουάριος κρατάει πάνω απο 30 μέρες...
Εγώ βλέπω ''Το ΥΠΕΝ, με το έγγραφό του από 19.01.2017 (Α.Π. 57110), ενημερώνει το Δήμο για την υποχρέωσή του να εγκρίνει άμεσα τα υψόμετρα'' .Ο μήνας πέρασε άρα βγάζει την απόφαση απευθείας το υπουργείο παρακάμπτοντας το δήμο.Έτσι μας είχατε πει. Οπότε αυτή είναι μια ανακοίνωση δίχως νόημα.
Η ουσία δηλαδή αν κατάλαβα καλά είναι πως θα μπορούσαμε να πάρουμε την υψομετρικη από την περιφέρεια αλλά δεν το ρισκάρουμε γιατί μετά ο δήμος θα κάνει προσφυγή κτλ.. Άρα η τη δίνει ο δήμος ήρεμα και ωραία η το τραβάει στα άκρα που ξέρουν πως θα φάνε μηνύσεις και θα χάσουν αλλά θα καθυστερήσουμε και άλλο μέχρι να γίνουν τα δικαστήρια... Μακάρι να τα βρούνε με το δήμο με κάποιο τρόπο αλλιώς βλέπω και άλλη καθυστέρηση... Δυστυχώς.....
Ποσο αλητήριοι παιζει ναναι ???? Να τους ξαναψηφίσετε παιδια να σώσουν την Νεα Φιλαδέλφεια .......
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΜΛΗΣ ΤΟΤΕ
Ναι αλλα και οι ψηφοφόροι...επίπεδο τρελλό !!!!!!!! Οταν έκανε προεκλογικές ομιλίες δεν τον βλέπανε ότι ήτανε .....ζαβλακωμένος ?
Ολες οι κινησεις ειναι μελετημενες απο την ΑΕΚ. Πρωτη φορα ανεβαζουν τους τονους και ερχονται σε ευθεια αντιπαραθεση με το δημο. Το γηπεδο θα γινει θελουν δε θελουν Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΔΗΜΑΡΧΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ.
Δεν ξέρω αν έχει υπάρξει παγκοσμίως τέτοια κωλυσιεργια για κατασκευή γηπέδου. Εμείς θα φτιάξουμε το γήπεδο στα ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΈΛΦΕΙΑ δημαρχακο και θα είναι το σπίτι μας εκεί. Εσύ που θα είσαι όταν γίνει το γήπεδο; ; όχι τίποτα άλλο απλώς να σου σφιξω το χέρι ..
Ολο το αλσος γηπεδοοοοο
Παμε σε φουλ ρηξη με τον Δημο. Ταράξτε τους στη νομιμότητα! Αντιλαμβανομαι επισης οτι παμε για αλλον εναν μεγαλο κυκλο καθυστερισης του εργου
ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ασχολούμαστε ακόμη με το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας και δεν προχωρούμε με την Περιφέρεια! Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό, από τη στιγμή που δεν πρόκειται ποτέ με την εν λόγω παράταξη στην πλειοψηφία, να υπάρξει συνεργασία και συνεννόηση...
Τώρα τελείωσαν τα ψέματα δήμαρχε.Πανω από όλα είναι οι νόμοι και αυτούς δεν μπορείς να τους αποφύγεις .Εγώ βέβαια εύχομαι να το παρατραβηξεις και να χάσεις και δικά σου περιουσιακά στοιχεία αλλά δεν σε κόβω για τόσο επαναστάτη.
Πάλι τα ίδια, δεν υπογράφουμε, υπογράψτε γιατί θα σας κάνουμε ντα. Τι λέει πέρασε τελικά εκείνος ο μήνας, από 19/01 λέει έχουν ειδιποιηθεί σήμερα είναι 21..Γιατί δεν τους τραβάμε τη μήνυση και απειλούμε πάλι πως θα πάμε στη Περιφέρεια; ΤΡΑΒΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ και μετά ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ..Μου διαφεύει κάτι? Απειλή χωρίς DEADLINE δεν είναι απειλή!
Θα προτιμουσα τελεσιγραφο, με ημερομηνιες... δεν παει αλλο με αυτους τους απιθανους τυπους. Θα γινει κανενα σκηνικο κ θα μιλανε για στρατους κλπ μετα..... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Φτάνει η άμυνα...αφού δεν αλλάζει την αδιάλλακτη στάση της η δημοτική αρχή, τότε να ζητηθεί από όσους έχουν έννομο συμφέρον, η εφαρμογή των συνεπειών του Νόμου για παρεμπόδισή του.
Εγω απορω γιατι δεν τον εχουν συλλαβει ακομα τι περιμενουν?
Η ΑΕΚ έπρεπε ήδη να έχει κινηθεί νομικά.
Αρα τελικα η αρμοδιοτητα δεν μεταφερεται σε Περιφερεια κλτπ?
Άψογη ανακοίνωση ! ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ !