Στις προπονήσεις, μετά από το ρεπό της Τρίτης, επέστρεψαν οι παίκτες της Ξάνθης, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.
Οι Ακρίτες συγκεντρώθηκαν το πρωί στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο αθλητικό κέντρο και γευμάτισαν όλοι μαζί ενώ ακολούθησε προπόνηση στο γήπεδο.
Πριν από την έναρξη πραγματοποιήθηκε αγιασμός με την παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβούλιου, του προπονητικού τιμ και του υπαλληλικού προσωπικού καθώς και των ποδοσφαιριστών.
Στη συνέχεια ο Νίκος Κεχαγιάς και οι συνεργάτες του δούλεψαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με ασκήσεις τακτικής σε μικρούς χώρους.
Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές με τους Φλίσκα και Τζιωρτζόπουλο να κάνουν ατομικό πρόγραμμα (ο πρώτος βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης από την ίωση που είχε και ο δεύτερος λόγο ελαφριάς θλάσης στα πλευρά) ενώ ο Έλινγκτον έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο ανεβάζοντας ρυθμούς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
