Είναι δεδομένο ότι τη νέα συνάντηση των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θα την περίμενε διαφορετικά. Η σεζόν δεν εξελίχθηκε σε καμία περίπτωση όπως θα ήθελαν όλοι, η ομάδα βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από την κορυφή και σε καθαρά βαθμολογικό επίπεδο, ο στόχος μέσα από μια νίκη απόψε είναι η είσοδος στην πεντάδα.
Ωστόσο, αυτά τα παιχνίδια έχουν πάντα τη δική τους ιστορία. Και η ΑΕΚ έχει και το κίνητρο και την «κάψα» να πάρει μια νίκη γοήτρου και να προσθέσει ακόμη έναν κρίκο στην αλυσίδα, με τρεις διαδοχικές νίκες σε βάρος του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, στα τρία τελευταία παιχνίδια, μετά τα περσινά ματς σε πρωτάθλημα και τελικό κυπέλλου.
Παρά την απρόσμενη γκέλα απέναντι στον Ηρακλή, την περασμένη Δευτέρα, ο Μανόλο Χιμένεθ και οι ποδοσφαιριστές του έστρεψαν αμέσως την προσοχή τους στο αποψινό ντέρμπι, ξεκινώντας την προετοιμασία της ομάδας με ένα γεύμα συσπείρωσης, στο οποίο ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του την νίκη τόσο για τους ίδιους, όσο και για τον κόσμο της ομάδας, που αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στις εξέδρες.
Όσον αφορά στα αγωνιστικά του πλάνα, ο Μανόλο έχει καταφέρει να... θολώσει τα νερά, αφού τις τελευταίες μέρες τσέκαρε τόσο ένα «αναμενόμενο» σχήμα με 4-2-3-1, όσο και ένα με 3-5-2. Κάτι που καθιστά ενδιαφέρον το ποια θα είναι η τελική του επιλογή...
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Βλέπω μεγάλη αισιοδοξία εδώ μέσα.
Να θυμίσω ότι κάθε φορά που πάμε να τους σκίσουμε, να τους βάλουμε 3-4-5 γκολ, να ξεπλύνουμε την ντροπή του 6-0, να τους διαλύσουμε, τελικά στο τέλος διαλυόμαστε εμείς (αλλαγές προπονητών, λαϊκά δικαστήρια, Μελισσάν στο προπονητικό κτλ)
Επίσης να θυμίσω ότι η ομάδα είναι ακόμα άρρωστη, σε βαθμό που δεν καταφέραμε να νικήσουμε ούτε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τον τελευταίο ΗΡΑΚΛΗ ενώ βάλαμε πρώτοι γκολ).
Μακάρι να πάνε όλα καλά το βράδυ.
+1000 μακαρι να πανε ολα καλα
Αδερφέ καραστηέμνο παιχνίδι ήταν που δεν χωράει κριτική παρα πικρα που κάτσαμε και δώσαμε βαθμό.
Αδερφέ καραστηέμνο παιχνίδι ήταν που δεν χωράει κριτική παρα πικρα που κάτσαμε και δώσαμε βαθμό.
Σε πιανω πληρως φιλε...ακριβως τα ιδια σκεφτομουν κι εγω...η παρορμητικοτητα και η υπεραισιοδοξια τρεχει απ'τα μπατζακια μας για αλλη μια φορα και προσπαθω να βρω απο που πηγαζει...δεν ειναι το "αντιπαλον δεος" που εχουμε μπροστα μας,την ομαδα της Τρουμπας,ειναι που δεν ειμαστε ακομα η "κανονικη" ΑΕΚ,σαν αυτη της δεκ. του '90 στη Ν.Φ. οπου η τυχη τους ηταν γνωστη εκ των προτερων,ουτε καν αυτη του 2002 ή του 2008,οι τελευταιες μεγαλες ΑΕΚ που ενεπνεαν σιγουρια κι εμπιστοσυνη.Εγω,παρ'οτι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα βρουμε τον πιο αναιμικο ΟΣΦΠ της τελευταιας 15ετιας,κραταω μικρο καλαθι γιατι τα μηνυματα που στελνει η ομαδα ειναι ακομα αντιφατικα,μας θαμπωσαν δυο απανωτες 6αρες και βγηκαν βιαστικα λαθος συμπερασματα.
ολοι ΓΗΠΕΔΟ ..
μονο ΑΕΚ...
ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ εοέ-οέ
ΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ
ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ εοέ-οέ
.......
........................
ΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ
ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ εοέ-οέ
ΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ
ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ εοέ-οέ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ
ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ εοέ-οέ
ΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ
ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ εοέ-οέ
ΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ
ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ εοέ-οέ
ΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ
ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ εοέ-οέ
ΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ..........
..................
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ? ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΝ 1Η ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΜΕ?...ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ-ΧΡΥΣΕΣ ΡΙΓΕΣ!
ΑΕΚΚΚΚ ΑΕΚΚΚΚ ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΜΑΜΑΕΙ ΕΊΝΑΙ ΑΕΕΕΚ
Άντε ρε ΑΕΚαρα!!!! Πάμε δυνατά!! Θέλουμε τους 3 βαθμούς οπωσδήποτε και μια σπουδαία νίκη επί των κωλογαυρων!!!
Σημερα η νυχτα ειναι δικια μας!!!Εμεις θα φυγουμε με το χαμογελο στα χειλη αποψε στις 9 και μιση!!Μας το χρωστας ρε π@@τανα τυχη αυτο το αποψινο!!Vamos ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!Μη φοβασαι κανενας εχεις εμας διπλα σου!
Μονοδρομος η νικη. Νικη γοητρου αλλα και πενταδας
ΜΟΝΟ ΑΕΚ
ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!! ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΈ!!! ΑΡΑΟΥΧΟ ΓΙΝΕ Ο ΉΡΩΑΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΊΑ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕ. ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ
Με έχεις αρρωστήσει!!!!!
Δεν μπορώ να περιμένω αλλοοοο
Ματς οροσημο και απο αποψης γοητρου αλλα και βαθμολογικα δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα απο τη νικη τον μισο τσαμπουκα του βρανιες να εχουν οι υπολοιποι θα κερδισουμε ανετα μανωλο βαλε ορθολογικη εντεκαδα δεν υπαρχουν περιθωρια απωλειων νικηστε νικηστε νικηστε
μαγκες μια ερωτηση ειμαι απο επαρχια και θα παω οακα σημερα θα βρω εισιτηριο στα εκδοτηρια ????
Φίλε μου σε μένα πέρυσι συνέβη το εξής παράδοξο:Αποφάσισα να πάω γήπεδο με τον Ολυμπιακό την τελευταία στιγμή και φτάνοντας γήπεδο 20 λεπτά πριν αντίκρυσα τα εκδοτήρια άδεια (κανένας στην ουρά)!! Μάλλον επειδή είχαν τρέξει όλοι να τα πάρουν νωρίτερα δεν ξέρω.Ίσως συμβεί και σε σένα το ίδιο.Εισητήριο θα βρεις σίγουρα πάντως
ΝΑΙ.
Κάντε μας περίφανους!Δείξτε τι σημαίνει ΑΕΚ!
Πρέπει να μπούμε μέσα να τους πατήσουμε από το πρώτο λεπτό (αυτοί με απουσίες ,έπαιξαν γιουροπα δεδομένη κούραση )σήμερα. Μπαίνουμε φοβισμένα και συνήθως την πατάμε. Μαστε τους σωρό ν μην ξέρουν από που τους ήρθε μαζί με τον κόσμο.
ΟΛΟΘ ΟΑΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!!
Γαύρος
Χοντρό αλάτι
Ξύδι
Ελαιόλαδο
Σκόρδο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μαϊντανός ή πιπεριά καυτερή πράσινη ή κόκκινη, ή δενδρολίβανο ή φύλλα δάφνης ή κόκκους πιπεριού ή συνδυασμός αυτών.
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Ψάρια
Μέθοδος: Χωρίς μαγείρεμα
Δυσκολία: Με φωτο
Περιέχει: Πιπεριές , Σκόρδο
Οι φίλοι λένε Η γνώμη σου
Κόστος:
(6 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(6 ψήφοι)
Προετοιμασία: 11 ώ (4 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 1'
Παμε ΑΕΚαρα μου !!!!! Καλη επιτυχια !!!! Δωσε μας χαρα σημερα !!!!
ΔΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΕΓΩΙΣΜΟ...ΛΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ...VΑΜΟΣ ΑΕΚ!!!ORIGINAL 21
Καλη επιτυχια ΑΕΚΑΡΑ
Εχουμε γραψει ατελειωτες επισκεψεις στον ψυχιατρο φετος με τις εμφανισεις μας. Ελπιζω σημερα να φυγουμε χαμογελαστοι απο το γηπεδο!
Σήμερα ελπίζω να έχετε μάθει όλοι όσοι θα έρθετε να γεμίσουμε το γήπεδο και να φτιάξουμε μια ατμόσφαιρα μοναδική μέσα στο παγωμένο και άχαρο ΟΑΚΑ .
ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ Η oRiginal ΤΟ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΗ....Το ξαναγράφω ...
Πέρα κι Αϊβαλί έγινε καταστροφή μα μια Ιδέα,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
από τον ξεριζωμό, γεννήθηκε από Πρόσφυγες εδώ…
Μια Ιστορία από την Πόλη μας μεγαλώνει από παιδιά.
Το μεγαλείο σου δεν τελειώνει, ΑΕΚ Ιδέα μοναδικά…
Εικόνες αλησμόνητες ισόβια μεσ’το μυαλό μου
μεσ’του Βοσπόρου τα στενά ξεκίνησε το όνειρο μου
το’φεραν οι παππούδες μας στης Φιλαδέλφειας τα μέρη
εκεί σε πρωτογνώρισα, ολόκληρη η γη το ξέρει…
ΟΟΟΑΕΚΑΡΑ η Ιστορία ΟΟΟΑΕΚΑΡΑ είμαστε εμείς
ΟΟΟΑΕΚΑΡΑ η Ιστορία δεν έχει τέλος, μόνο αρχή… Δώστε τα όλα με ψυχή με φωνή με το μαχαίρι στα δόντια όπως θελουμε να παίξουν μέσα στο γήπεδο τα αλάνια μας έτσι και εμείς έξω από τις γραμμές..ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΕΚ!!!ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ. ΑΕΚ!!!
ΕΛΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ
ΕΛΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ
Είδα όνειρο θα νικησουμε με 4-0
Το δες .. το παιξες;;;
Περιμένω τον φίλο από τα κεντρικά που πρόβλεψε το 2-2 με τον Ηρακλή, να μας πει το σημερινό αποτέλεσμα
Διακρίνω μια υπέρμετρη αισιοδοξία, καλό είναι να είμαστε αισιόδοξοι & εγώ είμαι ΑΕΚ & θέλω νίκη με τρία τέσσερα γκολ αλλά θα πω ότι νίκη να'ναι & ότι να'ναι!! Θέλω αύριο να πικάρω φίλους & εχθρούς ολυμπιακούς θέλω αύριο να πω στον γιο μου που θα με ρωτήσει ότι τους νικήσαμε τώρα αν μπορούμε να τους βάλουμε τρία & τέσσερα γκολ θα τα πανηγυρίσω όπως όλοι μας με όλη μου την ψυχή!! Vamos ΑΕΚΑΡΑ!!
Δυστηχως βλεπω μια βουβαμαρα οσον αφορα τα εισητηρια........δεν νομιζω οτι θα ειναι πανω απο 25000 σημερα.....κρμα γιατι θα ηθελα να εβλεπα τουλαχιστον 40.000 παθιασμενους αεκτζηδες να τραγουδουν τον "ψυχιατρο'" μονο ετσι ντομπαρονται οι παιχτες στο γηπεδο..................Εγω πάντως ειμαι αισιοδοξος για σημερα.....αρκει να παιξει ο "κινεζος" σημερα βασικος.....να δει τι σημαινει ΑΕΚ........ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΥΧΙΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ........ΑΕΚ εισαι μην φοβασαι τιποτα.....
ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑ 4-1.ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ.
Σήμερα το παιχνίδι είναι δύσκολο. Όχι τόσο λόγω του αντιπάλου όσο της ομάδας μας. Δυστυχώς αυτή η ομάδα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, είναι ικανή για το καλύτερο (πιο σπανια) και το χειρότερο (συχνά) .
Για να πάρουμε νίκη πρέπει αρκετοί παίκτες μας να υπερβούν την συνηθισμένη stantar απόδοση τους.
ολοι οακα αδερφια να τους τελειωσουμε απο τα αποδυτηρια..................
ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΝΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΜΟΝΟ ΑΕΚ.
ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
Στον ψυχίατρο είναι κυριλε , να τους στείλουμε καλυτερα στη χαβούζα !
Και κάτι ακόμα οποιος φοβάται τον μασκαρεμένο πρωταθλητή γαύρο να κάτσει σπίτι του.
Αυτον τον Ολυμπιακο αν σεβεσαι τον εαυτό σου του ρίχνεις 3. Εκτος αν κανουν το ματς της ζωής τους όπως στο πρωτο γύρο, κάτι που δεν νομιζω να γίνει... Προσοχή στα άκρα και στον Ιντεγε αν παίξει και πίεση στα στόπερ τους που είναι για γέλια. Αν κανεις καλό ματς σαν ΑΕΚ τον εχεις διαλυσει.
Βάλε Πατιτο ρε Χιμένε,έναν απρόβλεπτο και γρήγορο εχεις μπροστά και δε τον βάζεις γιατί ο Χριστοδουλόπουλος βοηθάει πιο πολύ στην άμυνα. Τουλάχιστον σαν αλλαγη,δε ξέρω και την ετοιμότητα του,αλλά τέτοια ματς "Πατιτοι" τα παίρνουν.
https://www.youtube.com/watch?v=5TY-eWyvFIM.........λιγο ατμόσφαιρα αδέρφια γιΑ τον παικταρά τον Βράνιες!!
Πάρτε τους τα φουρό λέμε,ξέρουμε ποσο κόσμο θα έχουμε;
το ξαναγραφω 3-1 η 4-1 τελος
Αυτή τη διαίσθηση εχω και εγώ,φίλε μου.
Ματς οροσημο και απο αποψης γοητρου αλλα και βαθμολογικα δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα απο τη νικη τον μισο τσαμπουκα του βρανιες να εχουν οι υπολοιποι θα κερδισουμε ανετα μανωλο βαλε ορθολογικη εντεκαδα δεν υπαρχουν περιθωρια απωλειων νικηστε νικηστε νικηστε
R21 CHALKIDA ΜΙΛΗΣΕΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ?
Ολοι εκει αδερφια. Καλη επιτυχια ΑΕΚ.
Παίξτε με καρδιά απόψε, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Κάντε τον κόσμο που θα έρθει χαρούμενο. Πατήστε τους και στείλτε τους στον ψυχίατρο.
ηρθε η ωρα να δειξουν τι σημαινει ΑΕΚ
Μανολο εφαγες 6 απο τον ακατανομαστο....κατι χρωστας στην ομαδα στον κοσμο της κ στον εαυτο σου κυριως...κανε τα τρυκ σου παιξε με κρυφους επιθετικους δεν ξερω τι αλλο...αλλα βαλε πολλα ...παρα πολλα...να θυμουνται για πολλα χρονια την σημερινη μερα....
οσο για σας...οποιος δεν δωσει ψυχη κ σωμα σημερα δεν δαγκωσει σιδερα...δεν εχει καμια θεση σε αυτην την ομαδα....Τ Ε Λ Ο Σ Ν Ι Κ Η ΜΕ Ε Υ Ρ Υ Σ Κ Ο Ρ._
Πόσο θα θελα να ήμουν και γω μέσα..
ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑ
..και είπε ο Μπέντο...''
«Πάνω από όλα, αυτό που έχει η ΑΕΚ είναι μία πάρα πολύ καλή άμυνα. Δέχεται λίγα γκολ στα τελευταία της παιχνίδια. Δε δέχθηκε γκολ στο τελευταίο ματς του κυπέλλου. Γενικότερα στο πρωτάθλημα δέχεται λίγα γκολ. Σε ένα γήπεδο πάρα πολύ δύσκολο όπως είναι αυτό της Ξάνθης, κατάφερε να μη δεχθεί γκολ ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο σε μεγάλο μέρος του αγώνα. Γενικότερα έχει μία πάρα πολύ καλά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οργανωμένη άμυνα. Εκτός από την καλή αμυντική λειτουργία της, πιστεύουμε ότι έχει ποιοτικούς παίκτες μπροστά που μπορούν να βλάψουν τους αντιπάλους της. Είναι πράγματα που θα πρέπει να προσέξουμε. Θα έχουμε ένα δύσκολο αγώνα».
Σφύριγματα, φωνές, όλοι ψηλά τα χέρια και πάμε....... ΑΑΑΕΚ..... ΑΑΑΕΚ..... ΑΑΑΕΚ!!!!
Καλημέρα... Τι συνθήματα είναι αυτά... Έτσι ανεβάζετε την ψυχολογία της ομάδας??? Όχι ρε παιδιά... Ας παραφράσουμε τη Ρωμιοσύνη του μεγάλου Γιάννη Ρίτσου:
Τη ΑΕΚΑΡΑ μην την κλαις
εκεί που πάει να σκύψει
με το σουγιά στο κόκκαλο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
με το λουρί στο σβέρκο
Νάτη πετιέται απο ξαρχής
κι αντριεύει και θεριεύει
και καμακώνει το θεριό
με το καμάκι του ήλιου...
Μετά από κλεμμένα πρωταθλήματα και Γ εθνικές δεν ταιριαζει τωρα, αυτό ξαναγραψτο οταν χτιστει το γηπεδο...
AΔΕΡΦΕ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΡΩΝΙΑΣ...ΠΟΙΟ ΘΕΡΙΟ???Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΗΡΙΑ...ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΔΩΡΟ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠ' ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ...ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΚΩΣΕΙ Ο ΒΡΑΝΙΕΣ Κ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΝΟ-ΠΑΤΙΤΟ Κ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥΣ!
ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ!!!
ΜΟΝΟ ΑΕΚΑΡΑ, ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΝΝΝΩΩΩΩΣΙΙΙΙΙΙΣΣΣΣ, ΤΙΠΟΤ΄ΑΛΛΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ.....ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΤΖΙΔΙΚΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΡΛΟ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΝΩΣΙΤΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΤΟΥΤΟ ΚΟΣΜΟ....ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΛΑ...ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΣΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4 ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ...ΑΠΟ ΤΟ 1' ΕΩΣ ΤΟ 90' ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ...
ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ,ΡΟΜΑΟ,ΜΑΡΤΙΝΣ,ΕΛΙΟΝΟΥΣΙ,ΣΕΜΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ...
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ..
ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΕΥΚΟΛΑ..ΑΠΛΑ ΤΟ -21 ΘΑ ΓΙΝΕΙ -18...ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ ΚΑΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ...
ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ..ΜΟΝΟ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΓΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..
ΗΜΑΡΤΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΥΜΕ ΦΙΓΚΕΙΡΑΣ,ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ,ΒΙΑΝΑ,ΡΕΤΣΟ,
Καλημέρα ΑΕΚΑΡΕΣ!
Η φετινή ξεφτίλα της ομάδας ξεπλένεται μονο με 3-0 κ πανω.!
Επειδη ομως δεν ειμαστε εμεις στον αγωνιστικό χώρο. Σε περίπτωση άσχημου αποτελέσματος να κανουμε αυτο που ξέρουμε καλυτερα απο τον καθένα. ΠΟΥΤ@Ν@ ΟΛΑ! ΜΟΝΟ ΑΕΚΑΡΑ!!!
ΨΥΧΙΑΤΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ @ΕΙΡΑΙΑ ΓΑΜΩ @ΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ Κ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΤΗΝ @ΦΤΑ!
ΑΕΚΑΡΑ ΡΙΞΤΟΥΣ ΕΝΑ ΤΡΙΜΠΑΛΟ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΡΟΥΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ! Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ! ΑΣ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!
ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ!!!
ΔΥΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΛΙΜΑΝΙΣΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ Κ ΠΑΤΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ DISLIKE...ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ...ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΝΑ ΠΑΤΣΙΣΟΥΜΕ!
ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ!!!
Η ΤΟΥΜΠΑ,Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ,ΤΟ ΚΑΡΑΙΤΑΒΛΙ,ΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΓΗΠΕΔΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΟΑΚΑ!ΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ,ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ,ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΥΓ:Ακουγεται εντονα οτι η αστυνομια θα προκαλεσει για επεισοδια,ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟΨΕ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ!
Η ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ!!! ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΕΣ!!!!! ΝΑ ΒΟΕΙΘΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ!!!! ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΜΥΑΛΟ!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΦΑΣΗ!!!!! ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ!!!!!
FORZA AEKARA!!!!!
Γ@μηστ€ τον πο¥$τη τον Ολυμπιακό..
Εχουνε μπει βλεπω και γαυριελλες και ριχνουν καργα dislike σε σχολια οπως παμε για τη νικη,εμπρος ΑΕΚΑΡΑ.
Μη μου ανησυχειτε το βραδυ ειναι κοντα. Τελειωστε τους επιτελους!
Πατιτο, κάνε σε παρακαλώ ένα παιχνίδι εξαιρετικό! Και ως γνωστό, μετά απο 2 χρονάκια, θα χάνουν καθώς θα πλησιάζει το πούλμαν του γαύρου απο το Πειραιά και στη θέα της Αγίας Σοφίας. ...Φαντάζομαι σαν ξεναγός, στα πρώτα καθίσματα του οχήματος θα φιγουράρει ....η εμβληματική μορφή ...η αυτού έξοχοτις, κύριες και κύριοι ... ποιος άλλος, το βασιλόπουλο.
ΨΥΧΙΑΤΡΕΕΕΕ Γ@@@ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑ
Ασελγήστε στο άτριχο κορμάκι τους.!Σήμερα είναι Κυριακή και πίνουμε απτο πρωί...Θέλω να τους δω να κλαίνε και να πονάνε.Σκορ υποταγής.
Κανένα λινκ παίζει παιδια?
Αδελφια τον νου μας.Οποιος πεταξει σημερα βεγγαλικα θα ειναι βαλτος...απο το αυτι,ευγενικα και στην αστυνομια
Βασιλη Δημητριαδη,ο κυρ Σαββας ο γνωστος...θα ειναι στην φυσουνα την ωρα που βγαινουν οι διαιτητες και θα τους κοιταει στα ματια...μη πως ειναι καλο να εισαι και εσυ εκει και να εχεις σε εμφανες σημειο μια σφριχτρα...για τραινα...
αμα παιξουμε με παθος μονο λογω τυχης ή διαιτησιας δεν θα κερδισουμε..απλα παιδια ηρεμια γιατι ακουω κατι 3-0 κ 4-0..μακαρι αλλα κ 1-0 να κερδισουμε θα ναι οτι πρεπει..πρεπει να μπουμε πλει οφ
Παίξτε με ψυχή! Μόνο αυτό και όλα τα άλλα θα έρθουν. Όχι μόνο σε αυτό το ματς, αλλά σε όλα! Παίξτε επιτέλους σαν ΑΕΚ και ότι βγει! Δεν ζητάει κάτι άλλο ο κόσμος!
Κόκκινη ο Βρανιες και ισοπαλία για να σπάσει το στοίχημα του άσου που το έχουν παίξει πολλοί.
Εύχομαι να βγω ψεύτης.....
το ματς είναι και τεράστιας βαθμολογικής σημασίας. μας πέρασαν και τα γιάννενα και η ξάνθη είναι στο +3. με μία νίκη τους καθαρίζουμε και τους 2 και μπαίνουμε 5άδα.
ξεφτίλα να κυνηγάμε 5άδα αλλά τι να κάνουμε.........
Ψυχιατρε γ...ω τον Πειραιά γ...ω τους γαυρους κ την θυρα ρην 7 ,,ΥΓ:Βιαγκρας που θέλετε ....μονο ΑΕΚ
ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ!
Με ανοικτα κεφαλια και αιματα πολλααα αφησαν μαχανακια αφησανε πανια κι οταν θα πεσει η νυκτα αρχιζει το κρυφτοοο μεσα συο αλσος λεμε θα γινει μακελειο!!! ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
Πάμε ρε ΑΕΚΑΡΑ με πίεση απόψεις το πρωτο λεπτό και το έχουμε στο τσεπάκι το ματς. ΑΕΚ παντού μέχρι και στο Dortmund
Μονο νικη ΑΕΚαρα!!!!! Για ολους τους ΑΕΚτζηδες Ολοι οι δρομοι οδηγουν στο οακα για Ψυχιατρεεεεε!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=fFvFzNq2pe8
ΜΠΑΡΚΑΣ
ΒΡΑΝΙΕΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ
ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΣΙΜΟΕΣ
ΠΑΤΙΤΟ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΒΑΡΓΚΑΣ
ΑΡΑΟΥΧΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ :
ΜΠΑΡΚΑΣ
ΒΡΑΝΙΕΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΙΜΟΕΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΒΑΡΓΚΑΣ
ΑΡΑΟΥΧΟ
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ 4-0 !!!!!!!
Και στο -21 ακομη και στο -30 εγω θα σαγαπω για ΠΑΝΤΑ καλη επιτυχία αγαπη μου γλυκια
Αεκ μόνο αεκ οποίος σας νικάει είναι αεκ
Γήπεδο σήμερα να στηρίξουμε την ομάδα. Καλή εμφάνιση και ευρεία νίκη θα είναι καλά για την ώρα. Όμως του χρόνου δεν έχει δικαιολογίες μόνο πρωτάθλημα και Ευρώπη(και εννοείται κύπελλο και φέτος και του χρόνου). Πάμε ΑΕΚΑΡΑ!!!!
Οσοι μπορουνε γηπεδο αυριο
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΑΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....
EΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ SOLD OUT
Ολοι ΟΑΚΑ αυριο να παρουμε μια μεγαλη νικη και να ξεκινησει ενα σερι με πολλες νικες μεχρι τη ληξη του επομενου πρωταθληματος!!!Ολοι ΑΕΚ !!
υγ . και σταματηστε επιτελους αυτο το πραμα με το χαρτακι με την 11αδα στον εκαστοτε προπονητη!!δουλεια σας ειναι να ειστε φιλαθλοι και κοντα στην ομαδα και κανενας αλλος ρολος!!
κανε το ΑΕΚΑΡΑ μου οπως ΜΟΝΟ ΕΣΥ ξερεις....
Παίχτες της Αεκαρας προσπαθήστε και δώστε όλα για την νίκη, τη χρωστάτε στον κόσμο, στους εαυτούς σας και στην τρισενδοξη ιστορία της ομάδας μας. Δωστε τα όλα για την νίκη. Αδέρφια φωνάξτε και για μένα που δυστυχώς δεν θα είμαι μέσα. Πάμε Αεκαρα μου!!!Καλή επιτυχία λεβέντες!!!
ΠΑΜΕ ΑΕΚ!
Νικηστε οτι πιο σιχαμερο εχει γεννησει αυτος ο κοσμος.
Φορτσα ΑΕΚΑΡΑ ΟΕΟΕΟΕΟΕ!!!!!!
ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥΥΥ
DIALISTE TOYS!!!!!!!!!!! FORZA AEKARA!!!!!!!!!!!!!!