Σύσσωμος ο ΠΑΟΚ τίμησε τη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη, που έχασε τη ζωή του πριν 19 χρόνια στην άσφαλτο. Στο σημείο του δυστυχήματος, λοιπόν, έγινε το ετήσιο μνημόσυνο, παρουσία ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στεφάνια, δε, κατέθεσαν, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, το Δ.Σ. της ομάδας, οι βετεράνοι παίκτες, αλλά και αρκετοί Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ.
«O Παναγιώτης δεν έχει φύγει από κοντά, ζει μέσα στις καρδιές μας, είμαι σίγουρος ότι είναι περήφανος για όλους σας και για τον ΠΑΟΚ που το τελευταίο διάστημα πάει πολύ καλά. Θέλω ο καθένας από εσάς να βάλει 2-3 γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν για τον Παναγιώτη. Το σημαντικό στην ζωή είναι η υγεία και κανείς δεν θα ξεχάσει τον Παναγιώτη», ήταν τα λόγια του ιερέα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
