Στα τελευταία λεπτά της παράτασης κόντρα στη Χέρτα Βερολίνου, για το Κύπελλο Γερμανίας, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δέχτηκε δυο κίτρινες κάρτες σε διάστημα δευτερολέπτων και άφησε τη Μπορούσια Ντόρτμουντ με δέκα παίκτες.
Λίγες μέρες μετά ο Τόμας Τούχελ επέκρινε τον διεθνή κεντρικό αμυντικό για την ενέργειά του. Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ είπε το εξής: “Διπλή κίτρινη για διαμαρτυρία, υπάρχουν ελάχιστες πιο αχρείαστες κάρτες από αυτήν... Πάντως, δεν σχεδίαζα να τον βάλω στη λίστα με τους παίκτες που θα εκτελούσαν πέναλτι, έτσι κι αλλιώς. Θα κάναμε τα πάντα για να μην εκτελούσε”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
