Έτοιμη να κάνει δικό της τον Χοσέ Αλεχάνδρο Τσακοπίνο Λουσόρο είναι η ΑΕΛ. Ο 28χρονος επιθετικός αναμένεται στην Ελλάδα εντός της ημέρας, ώστε να περάσει από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.
Η ανακοίνωση
Έρχεται σήμερα στην χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΛ, ο Ισπανός σέντερ φορ, Χοσέ Αλεχάνδρο Τσακοπίνο Λουσόρο κι αν ανταποκριθεί στις εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.
Ο "Τσάκο" είναι γεννημένος στις 05/11/1988, έχει ύψος 1.90 και ανήκε στην Μαρμπέλα, ομάδα 2ης κατηγορίας της Ισπανίας, με την οποία έδωσε τον τελευταίο του αγώνα στις 18 Δεκεμβρίου, συμπληρώνοντας 18 συμμετοχές με ένα γκολ. Η καλύτερή του σεζόν ήταν η περσινή, όταν με τη φανέλα της Σαν Ροκέ είχε 36 συμμετοχές με 12 γκολ.
Συνοδευόμενος απ' τον μάνατζέρ του, θα μεταβεί απ' ευθείας από την Θεσσαλονίκη στην Βέροια, όπου θα συναντηθεί το βράδυ με την αποστολή της ομάδας, προκειμένου να γνωρίσει το τεχνικό επιτελείο και τους νέους του συμπαίκτες.
Αν όλα πάνε κατ' ευχήν, οι "Τσάκο" και Μίλιτς θα αποτελέσουν το δίδυμο των σέντερ φορ της ΑΕΛ για την συνέχεια των υποχρεώσεών της.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
