Quantcast
NEWS
6 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΜακΓκραθ: Ονειρευόμουν την επιστροφή

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της «Βασίλισσας» έκανε ο Ντόνι Μακ Γκραθ.


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της «Βασίλισσας» έκανε ο Ντόνι Μακ Γκραθ.
Ο Αμερικανοιρλανδός γκαρντ μίλησε στο aekbc.gr για την επιστροφή του στη Βασίλισσα, την αναμέτρηση με τον Άρη καθώς και το κλίμα που συνάντησε

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή του στην ΑΕΚ: «Είμαι ενθουσιασμένος, που βρίσκομαι πάλι πίσω. Πάντα ονειρευόμουν τη στιγμή, που θα επέστρεφα εδώ. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τον πρώτο καιρό στην ΑΕΚ και ανυπομονώ να ζήσω ακόμα πιο σπουδαίες στιγμές».

Για την γενική εικόνα της ομάδας: «Πιστεύω, ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα. Όλοι παίζουν ομαδικά και παλεύουν για το καλό της ομάδας. Το ρόστερ είναι πολύ καλό και ο κόουτς δουλεύει συνεχώς για την βελτίωση του συνόλου. Όλα δείχνουν πολύ καλά και ανυπομονώ να ενταχθώ και εγώ. Ως πλέι μέικερ θα προσπαθήσω να βοηθήσω στο οργανωτικό κομμάτι και να ηγηθώ της ομάδας στο παρκέ. Σίγουρα θα έλθει και η στιγμή, που θα πάρω και σημαντικά σουτ».

Για την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Άρη: «Είναι πολύ σημαντική και δύσκολη αναμέτρηση. Θα το χαρακτήριζα ως ένα από τα πιο μεγάλα ματς της σεζόν. Έχω ξαναπαίξει στο Αλεξάνδρειο και γνωρίζω τι θα αντιμετωπίσουμε. Είναι ο πρώτος αγώνας μου με την ομάδα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος».

Για τον τρόπο, που τον υποδέχτηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ: «Όταν κάθισα στον δεύτερο πάγκο, στο ματς του Champions League με τη Λούντβιγκσμπουρκ γύρισα πίσω, κοίταξα του οπαδούς και είπα από μέσα μου… ουάου, τίποτα δεν έχει αλλάξει! Χαίρομαι πολύ, που με καλωσόρισαν πίσω και είμαι έτοιμος να τους ανταποδώσω την αγάπη, που μου δείχνουν».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ