Η ατομική κριτική των ποδοσφαιριστών της Ένωσης και του Ζοσέ Μοράις για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό
Μπάρκας 8
Στις δύο φορές που τον χρειάστηκε πραγματικά η ομάδα ήταν εκεί, κλείνοντας καλά τον Κλέσιο στο πρώτο τετ α τετ και αποκρούοντας το δεύτερο, κρατώντας το μηδέν για την ΑΕΚ.
Γκάλο 8
Ήταν από τους κορυφαίους της ΑΕΚ με καλή δουλειά αμυντικά και τεράστια προσφορά στο επιθετικό κομμάτι, με τις σέντρες και τα γεμίσματά του στην περιοχή.
Λαμπρόπουλος 7
Έκανε ένα καλό ματς, με σωστές τοποθετήσεις, καλές επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε, ενώ θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας του αγώνα με αυτή τη σκαστή κεφαλιά του στο τέλος.
Κολοβέτσιος 5
Δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά. Έκανε δύο λάθη, το ένα εκ των οποίων έδωσε στο πιάτο στον Παναιτωλικό την μεγαλύτερη ευκαιρία του στο παιχνίδι, στο τετ α τετ του Κλέσιο.
Ντίντακ 6
Κι αυτός δεν αντιμετώπισε προβλήματα από την πλευρά του ανασταλτικά, ενώ προσπάθησε να βοηθήσει επιθετικά. Είχε κάποιες βεβιασμένες επιλογές, αλλά και κάποιες καλές σέντρες.
Σιμόες 7
Πολύ καλό παιχνίδι από τον Πορτογάλο άσο, ο οποίος έκανε πολλή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι και όποτε βρήκε την ευκαιρία ανέβηκε και κοντά στο αντίπαλο τέρμα, χάνοντας και ευκαιρίες για γκολ.
Γιόχανσον 7
Ισορροπημένο παιχνίδι και από τον Σουηδό. Καλή παρουσία ανασταλτικά, πάτησε περιοχή επιθετικά, προσπάθησε να σκοράρει και έφτασε μια ανάσα με ένα πολύ καλό σουτ στο δεύτερο μέρος.
Αϊντάρεβιτς 6
Στο πρώτο του παιχνίδι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Είχε ένα καλό σουτ και αρκετές καλές μεταβιβάσεις, όμως στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού, η ομάδα χρειαζόταν περισσότερα.
Μάνταλος 6
Αγωνίστηκε ως ακραίος και προσπάθησε να βοηθήσει στη δημιουργία φάσεων, καταφέρνοντάς το καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν αγωνιζόταν στην αριστερή πλευρά.
Πατίτο 6
Είχε κάποιες από τις γνωστές προσωπικές του ενέργειες, προσπάθησε να φτιάξει φάσεις, όμως δεν κατάφερε να έχει αποτελεσματικότητα. Ωστόσο, θα μπορούσε να ήταν χρήσιμος αν έμενε στο ματς.
Πέκχαρτ 5
Πάλεψε στην αντίπαλη περιοχή, όμως δεν πήρε μπαλιές σε θέση φορ, ενώ η μεγάλη ευκαιρία του ήταν έπειτα από μια λάθος έξοδο του Κυριακίδη.
Οι αλλαγές
Μπακασέτας 7
Μόλις μπήκε στο ματς ζωντάνεψε την επίθεση της ΑΕΚ, έβγαλε ενέργεια, είχε μια καλή σέντρα για τον Μάνταλο, ένα καλό χτύπημα φάουλ και αρκετές ακόμη θετικές προσπάθειες.
Βάργκας 5
Χρησιμοποιήθηκε ως σέντερ φορ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όταν η ΑΕΚ αποφάσισε να παίξει με... γεμίσματα. Δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα.
Χριστοδουλόπουλος -
Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί, αλλά πρόλαβε να δείξει ότι ίσως έπρεπε να έχει μπει νωρίτερα.
Ο προπονητής
Ζοσέ Μοράις 5
Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο προπονητής της ΑΕΚ. Η αρχική επιλογή με τον Αϊντάρεβιτς στον άξονα και τον Μάνταλο στα άκρα δεν βγήκε. Η επιλογή να βγάλει τον Πέκχαρτ σε ένα χρονικό σημείο που η ομάδα άρχισε να παίζει με γεμίσματα δεν ήταν σωστή, ενώ θα μπορούσε να έχει επιστρατεύσει νωρίτερα τον Χριστοδουλόπουλο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Μάγκες ξαναγραφω για τον Αιντάρεβιτς...
επειδη πριν χρονια τα ιδια λεγατε και για τον Γιοχανσον οτι ειναι παλτο και δεν μπορει να στρίψει...Μην κρίνεται έναν παίκτη στο ντεμπούτο του είτε ειναι θετικο είτε αρνητικό
Έδειξε καλα στοιχεια αλλα ήταν προφανως ψαρωμενος ίσως δεν επρεπε καν να ξεκινησει
οποτε μη βγαζετε χολη απ το πρωτο ματς
Το μόνο καλό σε μία ακόμη χαμένη χρονιά είναι ότι μάλλον βρήκαμε τον τερματοφύλακα που αξίζει να έχει η ΑΕΚ. Τώρα για τις άλλες θέσεις ...υπομονή ...(...23 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα....14 χρόνια χωρίς γήπεδο, γ΄ εθνική ) ....εκεί θα κολλήσουμε !!!!!!!!!!!!
Άμα έχει τα κακαλα ο Μελ,πρέπει να βάλει πωλητήριο σε τουλάχιστον 10 παίχτες και όσοι φύγουν μέχρι το καλοκαίρι καλός,οι υπόλοιποι που θα μείνουν να συμπληρωθούν με 6-7 μπομπατους και μόνο έτσι θα φτιάξουμε ομάδα.Μπάρκας,Γκάλο,τσιγκρινσκι,σιμοες,Γιόχανσον,πατιτο για βασικοί(ίσως και ο μανταλος και ο βρανιες αν βγει) και κανένας Λαμπρόπουλος,τσιτοντας,Γιακουμάκης για αναπληρωματικοί.6-7 καλούς για το καλοκαίρι σίγουρα θέλουμε.1μπακ,2εξτρεμ,1φορ και έναν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ασσιστερ με καλες εκτελέσεις ΣΙΓΟΥΡΑ!
Λοιπόν, στα θετικά η εμπιστοσύνη που εμπνέει ο Μπάρκας. Ειναι και αποτελεσματικός. Ο γκαλο ήταν επικίνδυνος σήμερα για την αμυνα του αντιπάλου αλλα δε έβγαλε και καμία σέντρα της προκοπής να πεις πως το χάσανε τα αλλα αμπαλια αυτο. Ολα τα σουτ οι εκτελέσεις και οι σέντρες πάνω στα σώματα πήγαιναν. Ο Κολοβέτσιος ήταν μέτριος προς κακος σήμερα. Οταν γυρίσει ο τσιγκρινσκι και μπει και ο βρανιες Τρίτη λύση θα πρέπει να θεωρείτε ο Λαμπροπουλος. Ειναι καλύτερος αυτή τη στιγμή. Ο Ντιντακ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ειναι κακος. Αμυντικά τίποτα ιδιαίτερο και επιθετικά...βραστα! Ακίνδυνος. Μακάρι να φέρουμε βασικό αριστερό μπακ. Ο γιοχανσον ειναι κακος φετος με κάποιες εκλάμψεις ποιότητας όπως το σουτ στο τελος. Δεν πατάει περιοχή φετος και του εχει στοιχήσει στην απόδοση του. ο αϊνταρεβιτς έδειξε καλα στοιχεία εμπιστοσύνη στα πόδια του,δυνατό σουτ καλή κυκλοφορία αλλα θέλει λιγο χρόνο ακομα. Θα βοηθήσει νομίζω. Ο πατιτο για αλλο ένα ματς ανούσιος. Μέλι μέλι και τηγανητά τίποτα αυτο το παιδί. Ο Μάνταλος παλεύει αλλα....επισης πρέπει να παιζει στον άξονα. Έπρεπε να παιξει αυτός αντί του Σουηδού και να μπει ο λαζαρος βασικός. Να τον δούμε και λιγο βασικό το λαζαρο Οχι μόνο μετα το 85... ο πεκχαρτ φόρμα είχε και εφυγε. Αντε να ερθει ο ντιαζ.
Ο μανταλος στη μονη θεση που μπορει να παιξει ειναι διπλα απο ενα κοφτι να κατεβεζει την μπαλα μεχρι ενα σημειο κατι σαν τον μοντριτς της ρεαλ.Και αυτος σαν δεκαρι αρχησε αλλα δεν...τωρα στην θεση αυτη ειναι ο καλητερος παικτης.
Η άμυνα αυτή είναι χειρότερη και από του όσφπ. Το δίδυμο ραν-ταν-πλάν στο κέντρο της άμυνας είναι αξιολύπητο.
Ο ντίντακ απλά δεν υπάρχει. Η ομάδα παίζει πίσω και αργά γιατί φοβάται τις γκέλες.
Άν δεν παίζεται η μπάλα με τη μία, είτε πλάγια είτε μπροστά και δέν γεμίζει η περιοχή με τρείς και τέσσερις παίκτες,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
θέλεις πολύ τύχη για να κερδίσεις τέτοιες ομάδες.
Η άμυνα αυτή είναι χειρότερη και από του όσφπ. Το δίδυμο ραν-ταν-πλάν στο κέντρο της άμυνας είναι αξιολύπητο.
Ο ντίντακ απλά δεν υπάρχει. Η ομάδα παίζει πίσω και αργά γιατί φοβάται τις γκέλες.
Άν δεν παίζεται η μπάλα με τη μία, είτε πλάγια είτε μπροστά και δέν γεμίζει η περιοχή με τρείς και τέσσερις παίκτες,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
θέλεις πολύ τύχη για να κερδίσεις τέτοιες ομάδες.
Καλα αυτος που βγαζει τις βαθμολογιες ειναι τραγικος!!!!! φερνουμε Χ στην εδρα μας με Πανιονιους,Ατρομητους και Παναιτολικους και τους βαζει 7 και 8!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ, οχι αλλο καρβουνο!!
Αινταρεβιτσ πιο αργος δεν γινετε...
ΚΑΙ ΔΩΗ ΑΥΡΙΟ.. ΜΟΡΑΙΣ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ
SORI DONI EFAGA TO N
ΟΣΟ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΕΝΑΙ ΤΟ10ΑΡΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΩΣ 8ΑΡΙ ΚΑΙ 10ΑΡΙ Η ΒΑΡΓΚΑΣ Η ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Η ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ 4-4-2. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΔΕΞΙΑ ΕΝΑ ΑΡΠΟΔΑΡΟ ΠΑΤΙΤΟ ΚΑΙ ΦΟΡ ΚΛΑΣΗΣ, ΤΟΤΕ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ 10ΑΡΙ.
Η 2 8ΑΡΙΑ ΚΛΑΣΗΣ
Ο προπονητής πρέπει να δει άμεσα την έξοδο.Μετά τον Ντίντακ δεξί εξτρέμ,έβαλε τον Βάργκας για δεύτερη φορα σέντερ φορ!Αμεσα να φυγει ο Αραβίδης και να σταματήσει καθε σηζυτηση για τοποθέτηση του στον πάγο.Ντίας,Μανωλάς ελυθεροι.Τζανετοπουλος δανεικός στο εξωτερικό μαζί με Βλαχομήτρο.Και αλλαγή προπονητή αμεσα.
Έλεος με την βαθμολογία!Δεν το λέω απλά για να γκρινιάζω αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι που δεν έπαιξε τίποτα η ομάδα δεν μπορεί να μπαίνουν τέτοιοι βαθμοί.
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΤΑ ΕΞΤΡΕΜ!!! ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΟΥΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ... Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ Η ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΣΤΗ ΧΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΕΞΗ!!! ΟΜΩΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΛΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΙ!!! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΓΚΟ!!! ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΝΟΜΙΖΩ!!!
Η ομάδα πρέπει να χτιστεί πάνω στον μανταλο. Αν όχι στον μανταλο πρέπει να πέσει κανα μύριο μα φέρουμε παίχτη. Ούτε ο πατιτο μπορεί να κερδισει ένα ματς μόνος του ούτε ο Ντιας ούτε κανείς. Αυτή η ΑΕΚ δεν έχει κανέναν παίκτη φόβητρο που η αντίπαλη ομάδα θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα. Άσε που χωρίς τον μανταλο στο κεντρο και με 3 αμυντικά χαφ η ομάδα γίνεται ακόμα πιο αργηηη!!
Εσείς που πατάτε dislike πείτε μου αν ήσασταν ο προπονητής του Παναιτωλικου σήμερα τι θα λέγατε στους παίκτες σας πριν τον αγώνα. ποιον παίκτη θα έπρεπε να προσέξουν περισσότερο ? Τον πεκχαρτ στην κορυφή ? Τον μανταλο στα δεξια?? Τον πατιτο που σε καθε 60' βγαίνει αλλαγή ? Ούτε καν Λεονάρντο δεν έχουμε στην ΑΕΚ δεν μιλάω καν για Σκοκο. Ή θα βάλεις 10 μανταλο και θα φέρεις παιχταρά στα δεξια. Πολύ καλύτερο του πατιτο. Είτε φέρνεις δεξί εξτρεμ και φορ με εκατομμύρια για να βάζουν γκολ μόνοι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τους. Γιατί με αυτό το αργό κεντρο η μπαλα δεν πάει μπροστά
ΦΙΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ!!! Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΤΡΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ΗΓΕΤΗΣ(;;;!!!) ΤΗΣ ΑΕΚ!!! ΣΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΑΙΧΤΗ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΑΙΝΤΑΡΕΒΙΤΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ!!!
Γιατί στο κέντρο είναι υπαρκτός....έλεος με το παραμύθι που λέγεται Μάνταλος....
Ομάδα που δεν έχει επιθετικό δεν κερδίζει. Ήμουν στο γήπεδο σήμερα. Καλή και ατυχή η ομάδα. Μας λείπει ο φουνταριστος.
Ο Μοραις καλος αλλα λίγος και αυτός.
Δεν μπορεί να αλλάξει την ομαδα πάνω στη ΡΟΗ του αγώνα .
ποια ροή στην κατρακύλα εννοείς
SIMOES 10
Αλήθεια, από τότε που ήλθε στην ομάδα ο Μοράϊς Κώστα, πότε βρέθηκε σε καλή μέρα; Να απαντήσω; ΠΟΤΕ. Οι βαθμολογίες για όλους έπρεπε να είναι -2 με -3 από τις αναγραφόμενες, πλην Μπάρκα, Γκάλο, Λαμπρόπουλου και Μπακασέτα.
βαθμο και στον προεδρο
Μπάρκας γιατί όχι 9, δεν έκανε τίποτα λάθος. Μοράις 2 λόγω του ότι είχε αρκετές μέρες να δουλέψει, μελετήσει.
ΑΥΤΗ ειναι βαθμολογια νικης,
ενα ωραιο μηδενικο...0....ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.,,,
ολοι -3 απο τα αναγραφομενα
ειδικα στον ασχετο ''προπονητη?''....
Άψογοι όλοι...
Ο Μπάρκας είναι βέβαιο οτι θα αφήσει εποχή ,μέχρι και μέις οι Ανεστικοι τον παραδεχτηκαμε με την πρωτη φορά που τον ειδαμε.Γκάλο αξιοπρεπης,Λαμπρόπουλος καλός σήμερα και με πολύ συμμετοχή στην κυκλοφορια μπαλας,Κολοβετσιος γενικά μ αρέσει αλλά σήμερα είναι ουδέτερος και παρακάτω,Ντιντακ τα γνωστά καλός μέχρι να βγάλει σέντρα (όταν τον βλέπεις τελευταία φαση να παίρνει τη μπάλα καταλαβαίνεις που παει το πράμα),παντως εγω θα τον κραταγα ως το καλοκαίρι,σιγα μη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βρουν καλυτερο.Σιμοες και Γιόχανσον καλοί ,αλλά μπορούν και πολύ παραπανω,Αινταρεβιτς αργός και λίγο τεμπέλης, απο μπάλα ξέρει αλλά συνολικά αρνητικός, Πατιτο φοβερος στο ένας με ενα η και ένας με τρεις,αλλά σήμερα χωρίς συνέχεια και ουσια,Μανταλος φιλότιμος ,στάσιμος μεν αλλά σε καλό επίπεδο,ο μόνος που απειλούσε μέσα στον πανικό του δεύτερου ημιχρόνου και τέλος Πεκχαρτ προσπάθησε αλλά έδειξε τις περιορισμένες δυνατότητες του. Δεν εκμεταλλεύεται καθόλου το υψος του,χάνει παρα πολλές κεφαλιές, σήμερα ο Γκάλο τον βρήκε πολύ καλά σε δυο φάσεις ,πάντως είναι πιο γρήγορος και κόντρολαρισμενος απ τον Αλμέιδα. Μοράις το ξεκίνησε άσχημα ,χωρίς πλάνο,και το αποτελείωσε με τις αλλαγές του.Διασωθείς μονο Μπάρκας,Γκάλο,Μανταλος του δεύτερου ημιχρονου.Η ομάδα έχει σοβαρό πρόβλημα ,δύσκολο να πεις τι φτάνει,έχει ομως κάποιες καλές μονάδες και έχει τη δυνατότητα να τα σουλουπωσει,καλη ποδοσφαιρική χρόνια.
Οταν η ομάδα δεν κερδίζει ο μέγιστος βαθμός είναι το 7... Το έχω πει χίλιες φορές και θα το ξαναπώ. Εγώ σαν θεατής βλέπω μια δουλεμενη ομάδα αλλά έναν προπονητή που στερείτε απο ιδέες
ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΞΕ Ο Αιτζαρεβιτς ΜΕΧΡΙ ΤΟ 80.
Αιτζαρεβιτςςςςςςς θα αφήσει εποχή λέμε ο ελευθερος! Κολοβετσιος για τα μπαζα και πεκχαρτ αλμειδα αποδέσμευση τώρα!
Οι βαθμολογιες αυτες θα ηταν καλες για ενα "σβηστό" 2-0....
Μπαρκας 10 (Οτι ειχε υποχρεωση να κανει το εκανε αψογα)
(Δειχνει να θελει αλλα του λειπουν παιχνιδια. Σημερα αν μπορουσε επρεπε να παιξει απο την αρχη)
Γκαλο 5 (Αμυντικα καλος.Τρεξιμο και αστοχες σεντρες.Ουσια μηδεν)
Ντιντακ 4(Αμυντικα καλος.Αστοχες σεντρες αν και λιγες. Ουσια μηδεν)
Συμφωνα με το συστημα που παιζαμε τα δυο μπακ επρεπε να βγαινουν απο πισω στα ακρα.
Αινταρεβιτς 4(Απορω που τον εβαλε στη θεση του Γαλανοπουλου)... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Σιμοες 6(Καλος.Ανεβαινει σιγα σιγα η αποδοση του)
Γιοχανσον6(Καλος αλλα απο αυτον περιμενουμε περισσοτερα)
Μανταλος4(Πολυ λιγος εκει που τον εβαλαν να παιξει)
Πατιτο4(Τριπλες και σεντρες χωρις ουσια)
Πεκχαρτ4(Δε φταιει αυτος καθως δε τροφοδοτηθηκε καθολου αλλα δειχνει οτι δε μπορει να βαλει ενα προσωπικο γκολ
Χριστοδουλοπουλος5
Μπακασετας4 (Τιποτα ουσιωδες οσο επαιξε)
Βαργκας4 (Επαιξε φορ αλλα ακομα υστερει σε πολλους τομεις λογω αποχης απο αγωνες
Μοραις2(Εχασε το παιχνιδι μονος του)
Λαμπροπουλος 7(καλος σημερα)
Κολοβετσιος 4(Πολλα αδικαιολογητα λαθη για στοπερ της ΑΕΚ)
ΝΤΙΝΤΑΚ-ΠΕΡΧΑΡΤ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ..............
....
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ Β'ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ......
Μόνο τον Μπάρκα πιάσατε στη βαθμολογία...
ΑΤΟΦΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΑ ΕΡΙΧΝΑ Ν ΤΡΙΜΠΑΛΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.
ΣΚΠΟΥΠΑ ΡΕ ΣΚΟΥΠΑΑΑΑΑΑ.
Μοραις -5....δεν υπάρχει μάνταλος εξτρεμ...ας τον βάζει ο Γερμανός στα ματς της εθνικής εκεί...ο χριστοδουλόπουλος ως νορμαλ εξτρεμ έπρεπε να ξεκινήσει αντίθετα απο αιντάρεβιτς ...λες και μας φέραν τον μπέκαμ και έπρεπε να τον απολαυσουμε..........ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ -30 .....ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΕΝΟΣ ΦΟΡ
Μπάρκας 9 : έκανε τα πάντα σωστά εκτός μερικές πάσες
α και στην κακή μέρα είναι από τους λίγους που είναι σταθεροί...
ικά ήσουν μέτριος σαν εξτρέμ αλλά δεν είναι μόνο αυτό...πάντως παραμένεις ο καλύτερος παίκτης στον άξονα δημιουργικά...
-Χριστοδουλόπουλος : δεν μπορούν να κριθούν για τόσο λίγο που έπαιξαν
Γκάλο 10 : μόνο και μόνο που έχεις την εικόνα του αριστερού μπακ αυτόματα το δεξί σου μπακ είναι όαση στα μάτια σου ακόμα και όταν είναι σε μέτρια βραδιά...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Λαμπρόπουλος 10: έχοντας δίπλα σου τον Κολοβέτσιο και βλέποντας τα λάθη που κάνει αυτόματα στα μάτια σου ο Λαμπρόπουλος είναι τοπ
Κολοβέτσιος 0: όταν γίνει επιτέλους ο γνωστός κολοβέτσιος όταν ξεπεράσει τα προβλήματα που δείχνει να έχει και όταν δουλέψει τότε θα παίζει άνετα βασικός..
Ντιντακ 0:
Σιμόες-Γιόχανσον 6: σε ένα ματς που θες σωστή ανάπτυξη ήταν σχετικά και οι δύο μέτριοι σε αυτό το κομμάτι...κατατάλλ
Αϊντάρεβιτς 4: ποτέ δεν κρίνω έναν παίκτη που παίζει με μια εβδομάδα προπόνηση ακόμα και αν έχει κάνει σούπερ παιχνίδι η το πιο άσχημο
παιχνίδι αλλά όχι και να κάνεις 6 τακουνάκια χωρίς λόγο ..
Μάνταλος 5: όταν είσαι Μάνταλος και βγαίνεις μπροστά και φωνάζεις ηγέτης ενώ συγχρόνως κάνεις δηλώσεις και κριτικάρεις τον κόσμο τότε όχι εξτρέμ αν σε βάλει αλλά και τέρμα απαιτώ να δώσεις ότι έχεις ακόμα και αν δεν αποδόσεις...προσωπ
Ροντρίγκεζ 4: κάκιστο ματς αλλά δεν είχες και βοήθειες....4 λάθος πάσες σου έδωσε ο Ντιντακ και άλλες τόσες ο
Πέκχαρτ...από τα χειρότερα παιχνίδια που έχεις κάνει ατομικά...
Πέκχαρτ 4: δεν φταις εσύ που δεν κάνεις για τον τρόπο που θέλει να παίξει η ΑΕΚ...η αλήθεια είναι ότι σωστές μπαλιές δεν πήρες αλλά σήμερα ήσουν τραγικός στις πάσες σου όταν ήθελες να σπάσει την μπάλα δεξιά η αριστερά...
Μοράις 0: συνεχίζει να δουλεύει αλλά μπερδεύει την ομάδα τους παίκτες τις θέσεις...2+ μήνες 11 παιχνίδια και ακόμα να καταλάβει τι παίκτες έχει...
Βάργκας-Μπακασέτας
Ο Κολοβέτσιος έχει καταντήσει ασχολίαστος. Όσο για τον Ντίτακ τα ίδια.
Με άριστα το 20? γιατί με αν παίρνουν 6-7 μετά απο χ με το αγρίνιο αμά νικήσουμε τον ολυμπιακό θα πάρουν 100?
Μοραις 2 κολο 3 ντιντακ 3 γιοχανσον 5 αντζαρεβιτς 4
Φϊλε το παράκανες.Όχι και τόσο πολύ στον Μοράις ...
Μάλλον δεν καταλάβατε οτι έκανα πλάκα. XD
Ειχε ευκαιρια για γκολ 7, ειχε ενα καλο σουτ 6, ειχε ενα πολυ καλο σουτ 7, ειχε μια καλη σεντρα 7, ειχε καποιες καλες ενεργειες 6, χαχαχαχαχαχαχαχαχα. Παω στοιχημα οτι αν επαιζα εγω θα ειχα και ενα καλο σουτ και μια καλη σεντρα αρα θα επαιρνα 9 ισως να με βγαζατε και mvp.
Οτι να'ναι ειχε καποιες καλες σεντρες ο ντιντακ ρε τι πινεται να το πινουμε και εμεις να τους ανδτεχουμε
Στην κανονική ΑΕΚ πόσοι από αυτούς θα έπαιζαν;2 ή 3 με το ζόρι!έλεος ρε μελ Πανιώνιος γίναμε,απαξίωση σε όλα τα επίπεδα! Πάρε προπονητή κ παίκτες κ κάνε πλάνο τίτλου οχι άλλα λάθη ,ΑΕΚ πότε θα γίνουμε;Οι 45ρηδες κάτι είδαμε,για τα νέα παιδιά στεναχωριέμαι!
Ευτυχως που ήταν όλοι καλοί δλδ κ πήραμε το Χ ... Λογικά αν έπαιζαν 3-4 άσχημα θα χάναμε 0-3 ...
Μπακασετας 7 ???
Απλο ειναι το ατιμο το ποδοσφαιρακο ρε παιδακι μου βαζεις τους παιχτες στις θεσεις που σου δωσανε στο χαρτακι και με τη δουλεια που κανεις στις προπονησεις θα παιξουνε και τη μπαλα που πρεπει
Αλλα εσυ πας και βγαζεις το μονο ανθρωπο που μπορει να κανει κατι στο 65 για να παιζεις με εξτρεμ Μανταλο Μπακασετα(1η αλλαγη που εχει να παιξει 2 μηνες ΕΛΕΟΣ) μετα τον ανυπαρκτο Βαργκας που ειναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ με το 1.5 ποδι εκτος και παλι δε βγαζεις αμ χαφ/8αρι μονο βγαζεις το Πεκχαρτ σε ματς που εχεις 50 γεμισματα επρεπε να παει στο 86 να βγαλει τον Ανταρεβιτς να το γυρισει σε 4-2-3-1 και να μπει ο Λαζαρος που με το Μανταλο σε 5λεπτα κανανε οτι δεν εκανε κανεις σε 85.
Τι να πω πια το κεντρο σου δεν αλλαζε μιση πασα και εσυ αλαζεις τους επιθετικους το στοπερ σου κανει το ενα εγκλημα μετα το αλλο (χωρις καμια πιεση) και αντι να φυγουν και τα 2 καθοντε μερικοι και λενε ο Λαμπροπουλος δουλευει που τρωει τη τριπλα λες και ειναι κουραμπιεδες
Τι έγινε με πόσα γκόλ κερδίσαμε αδέρφια σήμερα?!
ΑΝΤΑΡΕΒΙΤΣ ΕΝΑΣ ΜΕΤΡΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ, ΑΡΓΟΣ ΜΕ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΟΚ, ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΛΛΗ ΠΝΟΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΛΑΖΑΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΞΕ ΛΙΓΟ, ΠΑΤΙΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΤΡΙΜΠΛΑ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΣΑ Ο ΑΝΤΑΡΕΒΙΤΣ, ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟΣ ΜΟΡΑΙΣ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ
Ο προπομητης
Ζοσε Μοραις 0
Δηλαδη τι χειροτερο μπορουσε να κανει, περα απο τον να βαλει τον Μπαρκα σεντερ φορ και τον Μανταλο τερμα?
Καλά το site στον κόσμο του. Ακου 6 και 7. Πλην Μπάρκα το ταβάνι είναι το 5.
Όλοι ένα κάτω για να είναι σωστά
Ο Μπάρκας φαίνεται σταθερός τουλάχιστον μπορεί να βρήκαμε τέρμα που α μην μας κρεμάει