ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3-0
ΓΗΠΕΔΟ: Περιβόλια
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτριος Στυλιαράς (Αιτ/νίας)
Ήταν 17 Σεπτεμβρίου όταν ο Πλατανιάς κέρδισε τον Λεβαδειακό με 3-2. Από τότε η ομάδα του Γιώργου Παράσχου αγνοούσε τη νίκη και πέρασαν ακριβώς τρεις μήνες έως ότου οι Κρητικοί επικράτησαν με 3-0 του Ατρόμητου και επέστρεψαν στις επιτυχίες.
Τρία γκολ, ένα για κάθε... μήνα αναμονής της νίκης για τους Χανιώτες.
Μέσα σε δύο λεπτά η ομάδα των Χανίων πέτυχε τα γκολ και πήρε το τρίποντο και θα κάνει... καλά Χριστούγεννα.
Κακό πρώτο 45λεπτο χωρίς τη μεγάλη φάση και τον Ατρόμητο να πατάει ελαφρώς καλύτερα. Στο 52% υπέρ του Πλατανιά η κατοχή στο α' ημίχρονο χωρίς όμως να το μετατρέψει σε κάποια τελική.
Άλλες ομάδες στην επανάληψη.
Ο Πλατανιάς έπιασε από... το λαιμό τους Περιστεριώτες και αφού απείλησαν δις σε ένα λεπτό (50' με τον Γουνδουλάκη και στις δύο περιπτώσεις), βρήκε δύο γκολ μέσα σε 2 λεπτά.
Στο 68' ο Καρυπίδης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε τον Γκορμπούνοφ και ας προσπάθησε ο Μπρίτο να την διώξει πριν αυτή περάσει τη γραμμή.
Πριν... κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε και το 2-0. Ο Λαζαρίδης αντί να διώξει σε ένα γέμισμα στο 70', έστρωσε στον Γιακουμάκη που με πλασέ έκανε το 2-0 και κλείδωσε το τρίποντο.
Ο Ατρόμητος δεν μπήκε ποτέ στο ματς. Οι αλλαγές του Κορακάκη δεν βοήθησαν και ο Γιακουμάκης στο 84' έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του ανεβάζοντας στο 3-0 το δείκτη του σκορ.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Καρυπίδης, Κάργας, Βάντερσον, Γκνιάτιτς(22' Μενδρινός), Μουνάφο, Αποστολόπουλος(67' Ντίνας), Γουνδουλάκης, Μανούσος, Γιακουμάκης(84' Γκρκόβιακ)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κορακάκης:) Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Μπάγκα, Κεϊτά(59' Ζησόπουλος), Λημνιός(82' Mπαστακός), Τόνσο, Μπρίτο(71' Βασιλείου), Παπαδόπουλος
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!