Quantcast
NEWS
41 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Βλέπει» ξανά ενδεκάδα ο Πέκχαρτ

Ο Τσέχος φορ παρουσιάζεται ανεβασμένος και ο Μοράις σκέφτεται να τον διατηρήσει στο αρχικό σχήμα

Η παρουσία του στην ενδεκάδα του αγώνα με τον Λεβαδειακό ήταν έκπληξη, όμως ο Τόμας Πέκχαρτ κατάφερε να γίνει εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα, κερδίζοντας την αποβολή, πετυχαίνοντας γκολ και έχοντας συνολικά μια θετική εμφάνιση. Ο Τσέχος φορ παρουσιάζεται... ανεβασμένος τις τελευταίες μέρες, στις προπονήσεις και όλα δείχνουν ότι ο Ζοσέ Μοράις σκέφτεται το ενδεχόμενο να τον διατηρήσει στο αρχικό σχήμα στο ματς με τον ΠΑΣ. Κάτι που φάνηκε και σήμερα, σε ασκήσεις τακτικής, στις οποίες ο Πέκχαρτ ήταν μαζί με τους Αραβίδη και Πατίτο στο ίδιο γκρουπ.

Σίγουρα ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν ακόμη, καθώς ολοκληρωμένη δοκιμή ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει κάνει ακόμη. Όμως, ο Πέκχαρτ φαίνεται να έχει πιθανότητες... παραμονής στην κορυφή, με τους Αραβίδη, Πατίτο δίπλα του, ενώ όσον αφορά στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές. Ο Μπάρκας θα είναι στο τέρμα, οι Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ στην άμυνα, ο Σιμόες κόφτης και ο Μάνταλος (που εξέτισε) θα πάρει μια θέση στους εσωτερικούς χαφ, πιθανότατα μαζί με τον Γιόχανσον (θέση διεκδικεί και ο Γαλανόπουλος).




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ