Η βρετανική εφημερίδα SUN σε δημοσίευμά της εμφανίζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να θέλει να φέρει τον Απόστολο Βέλλιο στον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα, σημειώνεται πως “το ενδεχόμενο επιστροφής του Βέλλιου στην Ελλάδα είναι αρκετά πιθανό με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τον θέλει στον Ολυμπιακό”.
Το καλοκαίρι, ο Βέλλιος πήρε μεταγραφη στη Νότιγχαμ Φόρεστ, από τον Ηρακλή, την περίοδο που ο Μαρινάκης βρισκόταν σε συζητήσεις για την εξαγορά της αγγλικής ομάδας, με το deal τελικά να μην προχωράει.
Σε 18 εμφανίσεις, τις 11 ως βασικός, στη Τσάμπιονσιπ, ο Βέλλιος έχει σκοράρει έξι φορές, για λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά, όπως σημειώνεται στον αγγλικό Τύπο, το μέλλον του στην ομάδα είναι αμφίβολο λόγω της παρουσίας του Ασομπαλόνγκα και του Μπέντνερ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
