Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τη Δευτέρα στη Νιόν της Ελβετίας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τους “32” του Europa League, στην οποία θα συμμετάσχουν οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Οι δυο ελληνικές ομάδες τερμάτισαν δεύτερες στους ομίλους τους και αυτό σημαίνει πως θα αντιμετωπίσουν ή κάποια ομάδα που κατέκτησε την πρώτη θέση σε κάποιον από τους 12 ομίλους του Europa League ή κάποια από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκκρεμεί ακόμα ένας αντίπαλος, αφού η αναβολή του αγώνα Σασουόλο - Γκενκ λόγω ομίχλης (ο αγώνας θα επιχειρηθεί να γίνει αύριο Παρασκευή) αφήνει ένα κενό σε ότι αφορά τον πρώτο του 6ου ομίλου που θα είναι είτε η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε είτε η Γκενκ (σε περίπτωση που δεν χάσει στην Ιταλία).

Εννοείται πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κληρωθεί με την ομάδα που πήρε την πρώτη θέση στον δικό του όμιλο (Φιορεντίνα), κάτι που ισχύει και με τον Ολυμπιακό με τον ΑΠΟΕΛ. 

Αναλυτικά οι 15 πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ: Φενερμπαχτσέ, ΑΠΟΕΛ, Σεντ Ετιέν, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Ρόμα, Αθλέτικ Μπιλμπάο (ή Γκενκ), Άγιαξ, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σάλκε, Σπάρτα Πράγας, Οσμάνλισπορ, Κοπεγχάγη, Λιόν, Τότεναμ, Μπεσικτάς.

Οι 15 πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού: Φενερμπαχτσέ, Σεντ Ετιέν, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Ρόμα, Αθλέτικ Μπιλμπάο (ή Γκενκ), Άγιαξ, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σάλκε, Φιορεντίνα, Σπάρτα Πράγας, Οσμάνλισπορ, Κοπεγχάγη, Λιόν, Τότεναμ, Μπεσικτάς.






Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ