LA LIGA- 14 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΑΛΑΓΑ: 2-2
Γήπεδο: Μεστάγια
Σοκ στις καθυστερήσεις για τη Βαλένθια που κόλλησε στο 2-2 με τη Μάλαγα και κινδυνεύει.
Μόλις στο 3ο λεπτό η Μάλαγα άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ του Φορνάλς έξω από την περιοχή, αλλά στο 7’ ο Ροδρίγο με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 15’ το σουτ του Παρέχο πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 27’ ο Μουνί έκανε όμορφη ενέργεια αλλά αστόχησε. Και στο 34’ ο Μεδράν με σουτ μέσα από την περιοχή, έκανε το 2-1 για τη Βαλένθια.
Στο 50ο λεπτό το σουτ του Καμάτσο πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 72’ το σουτ του Γκαράι σταμάτησε στο δοκάρι. Και στο 90+3’ ο Φορνάλς με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-2.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Γκαράι, Σικέιρα (58’ Γκαγιά), Κανσέλο, Αμπντενούρ, Μανγκαλά, Μάριο Σουάρες, Παρέχο (69’ Καρτάμπια), Μεδράν, Ροδρίγο, Μουνίρ (84’ Μίνα)
ΜΑΛΑΓΑ: Μπόικο, Τόρες, Ρίτσα, Κάστρο (63’ Ντούντα), Ροσάλες, Βιλανουέβα, Φορνάλς, Χουάνπι (69’ Τζόνι), Καμάτσο, Οντιβέρος, Σάντος (76’ Νεσίρι).
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΕΪΜΠΑΡ: 3-1
Γήπεδο: Σαν Μαμές
Στην πεντάδα η Μπιλμπάο που κέρδισε την Εϊμπάρ με 3-1.
Στο 5ο μόλις λεπτό ο Μερίνο έχασε απίστευτη ευκαιρία ενώ στο 24’ η Εϊμπάρ είχε δοκάρι με τον Αντριάν. Και στο 41’ ο Μπενιάτ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 για την Μπιλμπάο.
Στο 49’ ο Ουίλιαμς βγήκε απέναντι στον Ριέσγο αλλά σούταρε άουτ, ενώ στο 54’ ο Ουίλιαμς έκανε όμορη ενέργεια από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έγραψε το 2-0. Η Εϊμπάρ μείωσε στο 70ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά του Ενρίχ, ενώ στο 90+1’ από κοντά ο Μουνιαΐν με πλασέ έκανε το 3-1.
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Κέπα, Χεράι, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Μπόβεδα, Σαν Χοσέ, Μπενιάτ, Σουσαέτα (64’ Εράθο), Μερίνο (75’ Σαμπορίτ), Μουνιαΐν, Ουίλιαμς (84’ Βιγιαλίμπρε) ΕΪΜΠΑΡ: Ριέσγο, Ρίκο (86’ Πελετέιρο), Γκαρθία, Λούνα, Λεζένε, Γκάλβες, Αρμπίγια, Λεον, Αντριάν (60’ Πένια), Ινούι (85’ Γκαρθία), Ενρίχ.
ΜΠΕΤΙΣ-ΘΕΛΤΑ 3-3
ΓΗΠΕΔΟ: BENITO VILLAMARIN
Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε υπο καταρρακτώδη βροχή, στο “BenitoVillamarin” με τη Μπέτις και τη Θέλτα να έρχονται ισόπαλες 3-3.
Η Θέλτα προηγήθηκε στο 15ο λεπτό όταν ο Βας από τα δεξιά έβγαλε με τη μία στον Ιάγκο Άσπας, που δεν είχε πρόβλημα να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου, η Μπέτις έφερε το ματς στα ίσια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρούμπεν Κάστρο.
Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ολική ανατροπή στο 53ο λεπτό όταν ο Κάστρο βρήκε τον Σανάμπρια, εκείνος πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε για το 2-1. Όμως η Θέλτα και ο Ιάγκο Άσπας δεν το έβαλαν κάτω με τον Ισπανό να ισοφαρίζει στο 61’ αξιοποιώντας μπαλιά του Μπογκοντά.
Το παιχνίδι είχε άλλα δυο γκολ με τον Πετσέλα να δίνει προβάδισμα 3-2 στη Μπέτις με δυνατή κεφαλιά στο 73’, αλλά στο 85ο λεπτό και με τον ίδιο τρόπο ο Ρονκάλια διαμόρφωσε το τελικό 3-3.
Η Μπέτις ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Πέτρος Ντος Σάντος στις καθυστερήσεις.
ΜΠΕΤΙΣ: Αντάν, Πετσέλα, Χοσέ Κάρλος, Ντουρμίσι, Μπρούνο (46' Ναβάρο), Σεγούδο, Πέτρος, Ντονκ (70' Γκουτιέρες), Σεμπάλος, Ρουμπέν Κάστρο, Σανάμπρια (62' Χοακίν)
ΘΕΛΤΑ: Μπλάνκο, Καμπράλ, Γιόνι, Φοντάς, Ρονκάλια, Μαρσέλο Ντίας (77' Σίστο), Βας, Μπονγκοντά (84' Ρόσι), Ραντόγια (52' Ορεγιάνα), Πάμπλο Ερνάντεθ, Ιάγκο Άσπας
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
