Άμεσα αναμένονται τα ευχάριστα για την ανανέωση του συμβολαίου του Λάζαρου Ρότα με την ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Ίσως και αμέσως μετά την επιστροφή από την Εθνική να έχουμε εξελίξεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν δεν έχουμε θα έχει στραβώσει το πράγμα. Υπάρχει σχεδόν συμφωνία σε όλες τις παραμέτρους», τόνισε, ενώ ανέφερε και τα δεδομένα για την απόκτηση κι άλλου δεξιού μπακ.
Μιλώντας για τους τραυματίες, είπε: «Υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Ζίνι θα είναι έτοιμος. Βοήθησε που δεν πήγε στην Ανγκόλα. Πέμπτη ή Παρασκευή θα γνωρίζουμε, αλλά είναι αισιόδοξα τα μηνύματα. Ο Ελίασον αργεί, θα επιστρέψει τον Δεκέμβριο, ο Κουτέσα μάλλον θα επιστρέψει νωρίτερα».
Τέλος, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του γιατρού της ομάδας, Χάρη Λάλου. «Δεν είναι κάτι ξαφνικό. Η ΑΕΚ έχει κάνει προεργασία και πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να κάνει ανακοινώσεις για την αναβάθμιση σε αυτό το κομμάτι, που είναι πολύ σημαντικό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο».
Ακούστε το ηχητικό:
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Αυτό τώρα, θεωρείται αναβαθμιση ?
Μας φτιάξατε πρωινιάτικα! Ακούγεται για Jonsson στον ΠΟΑ. Αν συμβεί αυτό ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, είναι μεγάλη ξεφτίλα. Γιατί πρέπει να ενισχύουμε αντιπάλους; Πάνω από 10 τους δώσαμε 3 χρόνια τώρα. Στα συμβόλαια των παικτών μας παντού όρος να μην πάει παίκτης σε σύλλογο των τριών. Τέλος. Έχουμε φτάσει να δουλεύει ένα ολόκληρο τμήμα scouting για να ενισχύεται διαρκώς η ζέλα. Μας αδειάζουν παντού σε κάθε ενέργεια απέναντι στους δύο γαύρους την ίδια στιγμή που αυτοί καταγγέλουν το καθεστώς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλλά παράλληλα ευνοούνται από αυτό. Διπλό το ταμπλό ο ψευτέμπορας. Ο πρόεδρος τους μιλάει για δίκαιη ΕΠΟ τώρα και για κλέψιμο το 2023 τότε τη στιγμή που πήρε τόσα πέναλτυ στο 90+, για να μετρήσει 1 έπρεπε να βάλουμε 4 και μας υποχρέωσαν να παίζουμε με άρρωστη ομάδα για το οποίο μετά πάλι εμείς φταίμε που δεν πήραν παραπάνω ημέρες όπως κι εμείς. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Η ΑΕΚ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ 1 ΔΗΛΑΔΗ. Κι εμείς εκεί δημοσιογραφικά, να μιλάμε για διαιτητικά λάθη ενώ είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ότι οι διαιτητές δεν κάνουν λάθη κι ότι είναι εντεταλμένοι. ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΖΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟ ΓΗΠΕΔΟΥ γιατί ο από πίσω τους, έδωσε το πράσινο φως. Εμάς δεν μας άφησαν να χαρούμε το δικό μας ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ. Μέχρι δολοφονικές επιθέσεις προκάλεσαν από την 16ετή πείνα τους. ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 100 ΧΡΌΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ Η ΖΕΛΑ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΤΕΕΕΕΕ. Η ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ. Είναι αρκετός. Με τα πολλά και με τα λίγα χάσαμε τα 3 συνεχόμενα και πάμε ήδη για τρίτο χρόνο χωρίς πρωτάθλημα. Αλλιώς να πρωταθλούμαστε στην μιζέρια και στην θυματοποίηση και δεν θα φταίει ο λαός μας γι αυτό. Και μην πει κανένας ότι δεν γίνεται να πάρουμε πρωτάθλημα, με τόσο στήσιμο, με χάλια μαύρα, με όλα εναντίον μας, με καίριες ελλείψεις και είμαστε εντός όλων των στόχων και τα χάνουμε στο νήμα. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. Είναι πολύ απλό αρκεί να θες να υπάρχεις και όχι να συνυπάρχεις. ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.
demianbo Η μεγαλυτερη ξεφτιλα ηταν οτι περυσι μια χαρα τους κραζατε Σιμανσκι και Γιονσον οτι δεν κανουν στην ΑΕΚ και φετος ειστε το ακριβως αντιθετο δεν ξερετε τι θελετε , μην πεφτεις στην παγιδα τους αυτο θελουν να νομιζετε μερικοι οτι επειδη ειχαν ιωση οι περισσοτεροι παιχτες μας τοτε 2023 αυτοι θεωρησαν οτι ειχαμε κορονοιο και τους κολλησαμε , το πιο περιεργο μετα απο δυο μερες απο τον αγων Παο - ΑΕΚ θυμηθηκαν οτι κολλησαν κορονοιο ταχα κορονοιο απλα ηθελαν ξεκουραση , εμεις δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ζητησαμε για το γεγονος οτι θα λεγανε γιατι για να ξεκουραστειτε ; θυμησου και το 2018 μετα την οριστικη αναβολη ντερμπι Παοκ - Ολυμπιακος που ειπαμε να σταματησει το πρωταθλημα να τελειωσουν οι δικαστικες υποθεσεις και μας ειπαν οχι γιατι για να ξεκουραστειτε ; , μια χαρα ηταν οι ποδοσφαιριστες του Παναθηναικου απλα παιζανε το κλασσικο καταθλυπτικο ποδοσφαιρο . Θελω και εγω να μην παρει το πρωταθλημα ο Παοκ οχι επειδη μας χαλασαν τα δικα μας γενεθλια των 100 χρονων μας , αλλα επειδη εχουν σηκωσει και κεφαλι , δευτερη φορα που ο Ολυμπιακος αν νικουσε θα επερνε ποδι ο Κλαψεσκου κατσανε και χασανε ταχα οτι ηταν καλυτερος ο Παοκ απλα εκατσε και εχασε ο γαυρος επιτηδες για να μεινει ακομα ο Κλαψεσκου και αυτο για εμας την ΑΕΚ , οσο για τους Παναθηναικους ειδες ο καιρος εχει γυρισματα εκει που μας κοροιδευαν οτι εχουμε 24 χρονια να παρουμε πρωταθλημα τωρα το βιωνουν και αυτοι , για μενα που δεν ειμαι εκδικητικος πιστευω οτι πηραν το μαθημα τους και αν φετος δεν το παρουμε εμεις το πρωταθλημα προτιμω τον Παναθηναικο παρα τους δυο γαυρους και ιδιαιτερα τον γαυρο του βορρα , κοιτα οταν ο κοκκαλης πηρε αποο τα χερια του μαρινακη την επο και την μοιρασε στον Μελισσανιδη και στον Σαββιδη πολλοι απο πλευρας Αεκτζηδων περιμεναν να κανουμε κατι παρομοιο οτι τωρα θα τα περνουμε χρονο με τον χρονο , αυτοι σκυλιαζουν δηθεν οτι θα φτιαξουμε κιτρινη παραγκα και τωρα θα λενε γι'αυτο φωναζαμε , η ουσια ειναι ομως οτι ο Μελισσανιδης τους εδειξε το πως πρεπει να λειτουργει η ΕΠΟ και γενικα το συστημα βεβαια οι αλλοι ειναι και κρατικουλες ομαδες εχουν στο πλευρο τους το οποιο κομμα που κυβερναει την χωρα , ΝΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΠΟΛΛΑ , αλλα το ζητουμενο ειναι να μην το κανουμε κι εμεις , εγω ειμαι ευχαριστημενος αυτο που θελω αυτη την στιγμη ειναι να φτιαξουμε και το πρεστιζ στην ευρωπη πιο πολυ να κυνηγησουμε την ευρωπη , δεν λεω να μην πολεμαμε για πρωταθλημα και κυπελλο αλλα καιγομαστε τωρα στην ευρωπη , οσο γι'αυτα που ειπε ο Αλαφουζος μην τα πιστευεις καν , εδω μερικοι Παναθηναικοι δεν τα πιστεψαν , δες απλα την μια μετανιωσε οτι εδιωξε τον Γιοβανοβιτς και μετα του τα χρεωσε ολα μονο αυτο λεω , θα ερθει η χαρα φιλε μου ο Ηλιοπουλος μαθαινει και εχει ακομη πολλα να μαθει πρεπει και εμεις ο κοσμος να εχουμε γερει υπομονη , το ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ που λενε .
Για Νεκτάριο Τριάντη έχουμε κάτι; 22 χρονών και 6αρι όπως το θέλουμε.
Εξαιρετικός επιστήμονας και καταπληκτικός άνθρωπος ο κύριος Λάλος. Όσοι είχαμε την χαρά να τον γνωρίσουμε μέσα από την ατυχή περίσταση της ιατρικής ανάγκης μπορούμε να το πούμε από πρώτο χέρι και με βεβαιότητα. Το σχόλιο Κέτσε περί "αναβάθμισης" σε αυτή την περίσταση είναι φάουλ. Εδώ και δέκα χρόνια η ΠΑΕ, σε σχέση με ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ, είναι πολύ πίσω σε ζητήματα αμοιβών staff ιατρικού, γυμναστών, φροντιστών όσο και στο επίπεδο του σχετικό εξοπλισμού. Κάτι πήγε να αλλάξει προς το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καλύτερο πέρυσι αλλά το καλοκαίρι γυρίσαμε σε λογική διοίκησης Μελισσανίδη. Αυτή είναι η αλήθεια και αν κάποιος τα ξέρει αλλιώς ας με διαψεύσει. Δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα ως προς την οργάνωση και διοίκηση της ομάδας και είναι λάθος να φορτώνουμε όλα τα δεινά απλά στην δήθεν ανεπάρκεια προσώπων.
Αντε να φερει και τον πεθερο του την ανοιξη μπας και δουμε λιγη μπαλα