Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής για Θεσσαλονίκη, ώστε να αντιμετωπίσει τον Αίαντα Ευόσμου το Σάββατο (18:00). Ο Χάρης Σκουτελάκος που θα βρίσκεται στον πάγκο της Ένωσης και σε αυτό το παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών, έχει να αντιμετωπίσει δυο προβλήματα. Συγκεκριμένα, την αποστολή των «κιτρινόμαυρων» δεν ακολούθησε η Βάθη, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή της Καλαφατάκη.
Παρόλα αυτά η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να παίξει ανταγωνιστικό για να διεκδικήσει τον πρώτο της ή τους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση.
ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ο Αίαντας Ευοσμού με 10 βαθμούς στην όγδοη θέση και με νίκη επί της Α.Ε.Κ πατάει με το ένα πόδι στην Α1 . Πολύ δύσκολο το έργο των κοριτσιών μας , με μηδέν βαθμούς και μηδέν σετ , το σκορ δεν θα είναι άλλο από το καθιερωμένο ( 3- 0 ) σετ.