Με τον Νίκο Κεχαγιά να βρίσκεται πλέον στον πάγκο η Ξάνθη θα υποδεχθεί σήμερα τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια. Ο νεαρός τεχνικός καλείται να βρει άμεσα λύσεις για την απόκτηση βαθμών, αφού η ομάδα κινδυνεύει άμεσα. Αγωνιστικά, οι Γκσπούρννιγκ, Κωστούλας και Έλινγκτον είναι στην αποστολή, με την συμμετοχή του Άγγλου να κρίνεται την τελευταία στιγμή.
Νικητής θα επιδιώξει να φύγει ο ΠΑΟΚ από τα Πηγάδια, προκειμένου να φορτώσει με άγχος τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που αγωνίζονται αύριο, με Πανιώνιο (εκτός) και Ατρόμητο (εντός), αντίστοιχα. Ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Αραμπατζή, Σαβίνι και Φιλομένο, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με το κλασικό πλέον 4-2-3-1.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
