Χαρούμενος για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για απόλυτη δικαίωση και ευχαρίστηση.
Ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ από εκεί και πέρα δεν έδειξε διάθεση να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες για... συναίνεση, ενώ τόνισε πως θα συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει τόσα χρόνια η ομάδα του.
«Είναι νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα, είμαστε ακόμα στην αρχή. Δύο πράγματα έχουν σημασία για τα εκατομμύρια των οπαδών μας είναι και λίγο περισσότερο για εμάς που ήμασταν μέσα σήμερα.
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι νιώσαμε δύο ωραία συναισθήματα, αυτό της απόλυτης δικαίωσης σε όλα τα επίπεδα και της απόλυτης ευχαρίστησης για να μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη. Πιστεύω ότι όλοι είμαστε χαρούμενοι και ευχαριστημένοι από το πρώτο ημίχρονο κιόλας. Δεν έπιασε κάποια ιδιαίτερη απόδοση ο Ολυμπιακός. Χαρήκαμε ιδιαίτερα. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο και προχωράμε».
Ερωτηθείς για τη διαιτησία και το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του ΠΑΟ: «Θα το κρίνετε, είστε οι καλύτεροι κριτές. Εσείς έχετε τον λόγο».
Για το αν υπάρχει διάθεση για συναίνεση με τους άλλους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Η διάθεση είναι χαρούμε τη νίκη μας και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Να χτίζουμε μια πολύ καλή ομάδα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Κάνει και δηλώσεις ο κατηγορούμενος?
Για τι γελίο του θέματος, επειδή είναι αδύνατον να σχολιαστουν σοβαρά δηλώσεις γαβρων, θέλω να τονίσω, ότι είμαι σχεδόν σίγουρος, πως αυτό το ΠΟΥΚΆΜΙΣΟ πρέπει να φαίνεται με γυμνό μάτι από το... διάστημα
Να διευθύνετε εγκληματικές οργανώσεις;
Αν σ αφησουν να τα κανεις αυτα που κανεις εσυ κι ο κοκκαλης 20 χρονια καλα θα κανεις να τα κανεις αλλα δεν νομιζω να σ αφησουν ,καπου θα σταματησει αυτο που γινεται ηδη φετος εχεις παρει με φωτιαδη,λαμπροπουλο,αρετοπουλο και βοσκακη 12 βαθμους που επρεπε να ειχες παρει 2 η το πολυ τρεις.
στην πούδρα άρχοντα ,θα σου δώσω συμβουλή να μην αρκεστείς σε όσα έκανες μόνο ... και χειρότερα ...αντέχουν οι λακάμες της μπανανίας ...δώσε ...