Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης πατώντας ΕΔΩ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Χρειαζόμαστε αξιόπιστο πεντάρι και παίκτη τύπου Λουκά! Υπάρχει βελτίωση από πέρισυ αλλά όπως λέει κι ο φίλος yellostone21, με τόσα λάθη, τόσα χαμένα ριμπάουντ δεν κερδίζεις μεγάλους αντιπάλους... Χρειαζόμαστε καλύτερη διαχείριση τέτοιων συνθηκών, δεν μπορεί να επιστρέφεις απο διψήφιες διαφορές, να προηγείσαι και μετά να τρώς πάλι 10-0! Χρειάζεται ψυχραιμία, όχι εκβιαστικές επιλογές, υπομονή και μεγαλύτερη συγκέντρωση. Αυτά είναι δουλειά του προπονητή, όπως και οτι ο Φάλκερ είναι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεν φιλότιμος, αλλά έχει μειονέκτημα με ψηλότερους αντιπάλους οι οποίοι έχουν μεγαλύτερο εκτόπισμα και αυτό φάνηκε σήμερα!
Οι Τούρκοι στην τακτική μου φάνηκαν πολύ πιο διαβασμένοι από εμάς. Από την άλλη ρε Ζντοβτς ξεκινάει το τέταρτο δεκάλεπτο με τη διαφορά στους τρεις και παίρνεις ταιμ αουτ πέντε λεπτά πριν τη λήξη με τη διαφορά στους έντεκα και το ματς σχεδόν χαμένο, και σε κρίσιμα ματς δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις και δυστυχώς δεν θα είναι ούτε η τελευταία. Απλά φοβάμαι ότι τα κρίσιμα ματς ο άνθρωπος δεν μπορεί να τα διαχειριστεί. Δεν γίνεται από πέρυσι να έχουμε παίξει δέκα ματς που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κρίθηκαν σε λίγους πόντους και να έχουμε χάσει τα εννέα.
Παιδια υπαρχουν νευρα αναμεσα σε Ντιξον και Ζντοβτς???
αν υπαρχουν, τοτε ο γιουρι πρεπει να το κοιταξει! περυσι τσακωνονταν ακομη και με τα καθισματα του παγκου!
Επειδη του φώναξε σε ένα ταιμ-αουτ? Μπάσκετ είναι λογικό να φωνάζει ο προπονητής.. Κακή εικόνα ιδιαίτερα στην άμυνα, αλλά και επίθεση δεν ακουμπούσαμε μπάλα μέσα! Μια ήττα είναι, καλό να έρχεται νωρίς για να βελτιωθούμε!!! Μπράβο στον κόσμο μας σήμερα!!!!
Πάνω στην ένταση του αγώνα είναι. Τίποτα ασυνήθιστο.
Τρομερή άμυνα οι Τούρκοι στο 4ο δεκάλεπτο. Καλύτερη ομάδα από εμάς κι αυτό δεν είναι ντροπή. Η χρονιά στο μπάσκετ δε χάνεται με μία ήττα. Έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι βέβαιος ότι ο Φολκερ δεν είχε συ έρθει από την ίωση. Μπορεί βέβαια να κάνω λάθος. Τέλος πάντων, επιθετικά πληρώσαμε την αδυναμία μας κοντά στο καλάθι, μιας και η Μπεσίκτας επικεντρώθηκε πια εντελώς στην περιφερειακή άμυνα και μας κέρδισε δίκαια. Αγαπώ πολύ το μπάσκετ και την ΑΕΚ για να απογοητευτώ από μια ήττα
ηττα μαθημα-προσγειωση! ξεραμε οτι οι τουρκοι εχουν πολυ καλη ομαδα! το κενο στους ψηλους βγαζει ματια! μεσα στο ...παιχνιδι ειναι και η ηττα, αλλα παιζει ρολο και πώς χανεις! περιμενα να το παλεψουμε περισσοτερο, αλλα δε μου φανηκε ο προπονητης να βοηθησε οσο επρεπε!
Η ομάδα εχει μεγαλο κενο στην θεση 5... Ο Strawberry εμπαινε ανενοχλητος στην ρακετα. Η Μπεσικτας έκανε διπλασιες επιθεσεις απο τα επιθετικα που πηρε. Ο Μαυροειδης ειναι μονο για να δινει ανάσες και για να παιζει κανενα παιχνιδι εναντια σε μικροτερης δυναμικοτητας ομαδες. Κατα την αποψη μου ο Φαλκερ δεν ειναι το 5αρι που θελει η Βασιλισσα ( ο Θεος να τον κανει 5ρι βεβαια).
Ψυχραιμία θελει και οχι βιασύνες. Η ομαδα ειναι πολυ καλη. Εχουμε ομως χτυπητή αδυναμία στην θεση 5. Ο Μαυροειδής μπορει να ειναι αναπληρωματικός. Ένας παίκτης σαν τον Γιάνγκ του οσφπ θα ηταν οτι πρεπει. Αλλα το ΤΟΝΙΖΩ ο Γιάνγκ πριν το τραυματισμό που ηταν απο τα καλυτερα 5ρια στην ευρωπη. Παμε ΑΕΚ μην φοβασαι κανεναν.
Μαυροειδης καλος για μπακ απ...επειγοντος καλο ψηλο....αυτοι ειχαν και κλαρκ εμεις ρον φαλκερ πουναι νατο ανεβασει σε κλαρκ να καθαριζει τα τζαμια στις εταιριες του αγγελοπουλου...παντως μπορει να ανεβει επιπεδο....εντυπωση μου κανει ο ζντοβτς ποσο το χανει καμια σχεση σαν παιχτης
2-3 λογια.
1) μαυροειδης μονο για παιχνιδια μεχρι αρη μπορει να παιξει,με καλυτερους αντιπαλους δεν κανει απολυτος τπτ
2)θελουμε οποσδηποτε αθλητικο 5 γτ σμρ ο κλαρκ μας γα..... στην κυριολεξια.
3)το παιχνιδι δεν ηταν τοσο δυσκολο οσο φαινεται και απο το αποτελεσμα,η ατυχια μας να μπαινει και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ να βγαινει η ταναπου στο καλαθι,η κ@λ@φ@ρδια των τουρκων να βαζουν κατι περιεργα καλαθια τα 'ευκολα΄ καλαθια που χασαμε που ηταν τουλαχιστον 6-8 ποντοι συνολο αλλα και το οτι ειχαμε προβλημα στο 5 ηρθε η ηττα.αυτο που βλεπω ειναι πως και με την σαρλερουα που ειχε αθλητικα 4-5ρια μας δυσκολεψε αλλο που μετα το καθαρισαμε απο τα τριποντα.
4)με μαυροκεφαλιδη θα το περναμε το ματσακι,απο την μια ηταν σωστο να φυγει μιας και υπηρχε το θεμα με τον τραυματισμο και η ΑΕΚ δεν θα ειχε τοσο μεγαλο συμβολαιο για παιχτη που ειναι εκτος αλλα απο την αλλη επρεπε να καλυψη το κενο του λουκα οπου και ΔΕΝ εγινε με βασικο μαυροειδη που ουτε περσι δεν ηταν βασικος δεν παμε πουθενα,ο Ζντοβτς ξερει τι κανει και πιστευω θα βρουμε λυση.
Όταν ο βασικός σου ψηλός (Φαλκερ) τελειώνει με 0 πόντους και 3 λεπτά συμμετοχή, οι Σάκοτα, Ντίξον, Μιλόσεβιτς σε ρηχά νερά, σε τέσσερις αιφνιδιασμούς δε βάζεις καλάθι και έχεις απέναντί σου Κλάρκ και Στρόμπερι τότε πάλι καλά πήγες για το επίπεδο της Μπεσίκτας που είναι ομάδα επιπέδου Euroleague. Και στο σημείο αυτό υπάρχουν ευθύνες για το σχεδιασμό της ομάδας ...................
Εχουν πολύ καλή ομάδα οι Τούρκοι. Μπράβο στην ΑΕΚάρα μας πάντως όποιο και εάν είναι το αποτέλεσμα σήμερα. Νομίζω ένα κορυφαίο ψηλό θέλουμε να τους χτυπάμε όλους στα ίσια.
Ναι και ένα ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ σχόλιο.... Ανάσταση!
Αυτά τα παιχνίδια χρειάζεσαι και εμπειρία για να τα κερδίσεις.Η ομάδα είναι καλή αλλά για το κάτι παραπάνω θέλει ψηλό καλύτερο του μαυροειδή.Δεν γίνεται να κυνηγάς σχεδόν σε όλο το ματς λόγω της αδυναμίας σου στο 5.
με ταλαντουχους δεν πας πουθενα ρηχτε λεφτα για να εχης τρανταχτη ομαδα δεν κατηγοραο αγγελοπουλο αυτες της δηνατοτητες εχη ο ανθροπος
Δεν μπορω να καταλάβω. Ποιο αθθλητικο 5αρι εχουμε. ΚΑΝΕΝΑ. Αν σημερα ειχαμε, γιατι ο Μαυροειδης ειναι μονο για αλλαγη, ισως να κερδιζαμε. Απορω με αυτα που κανουν εκει στην ομαδα. Παντως με ενα 5αρι θα παμε πολυ ψηλα. Ισως και με αλλο προπονητη.
Τρομερός ο Κλαρκ! Σταματήστε να κράζετε Ζντοβτς και παίκτες, κάποια στιγμή θα χάναμε τι να κάνουμε! Μόλις χάνουμε δηλαδή ξαφνικά δεν κάνει ο Ζντοβτς ή δεν κάνουν οι παίκτες? Ναι ήταν το πρώτο απαιτητικό παιχνίδι όπως λέτε, άρα σε ένα απαιτητικό παιχνίδι μπορείς και να κερδίσεις και να χάσεις! ήταν διαβασμένη η Μπεσίκτας, κλείδωσε τον Ντίξον και γενικά το σύστημά μας και αυτό ήταν! Δεν τελείωσε τίποτα, έλεος με τους αφορισμούς! Και μπράβο σε όσους πήγαν σήμερα, ήταν πάρα πολύ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καλή η κερκίδα και πήγε πολύς κόσμος (6500-7000 κόσμος είναι πολύς για αγώνα μπάσκετ μην ξεγελιέστε από το τεράστιο ΟΑΚΑ)! Σας ζηλεύω όσους πήγατε εγώ σπουδάζω εκτός και δεν μπορούσα να έρθω!! Μόνο προς τα πάνω μπορεί να πάει αυτή η ομάδα, ψηλά το κεφάλι, κι ύστερα το κατεβάζουμε και μόνο δουλειά δουλειά δουλειά!! Όχι γκρίνια για αυτήν την ομάδα, μόνο ΑΕΚ!!!
Ωραια ειναι να χαιδευουμε την ομαδα του μπασκετ ειδικα μετα τις εμφανισεις τστο ποδοσφαιρο και να λεμε μεγαλα λογια
Αλλα σημερα ηταν τραγικα κακη δεν μπηκε ποτε στο γηπεδο με εξαιρεση το 3ο δεκαλεπτο που θυμισε ομαδα
Αρχη και τελος πουθενα και επιθεσεις του ποδιου καθολου καθαρο μυαλό... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τεραστια έλειψη κατω απο το καλαθη
Ειμαστε καλυτεροι απο περσι ειδικα στην περιφέρεια αλλα απεχουμε ετη φωτος απο το να νικησουμε καποια σοβαρη και μεγαλη ομαδα του ευρωπαικου χαρτη (οπως και τους αιωνιους που εννοείται συγκαταλέγονται και με το παραπάνω στην κατηγορια αυτη)
Το κακο ειναι πως σε ολα τα μεγαλα ματς που μαζευεται κοσμος στο γηπεδο η ομαδα ξεχνα να κατέβει στο παρκε πως να κερδισει τον κοσμο ετσι??
Με οδηγο το 3ο δεκαλεπτο και με μεταγραφη ενος 5ριου ανταξιου των παιχτων στην περιφέρεια παμε να διεκδίκησουμε το κατι παραπανω γιατι ετσι οπως ημασταν σημερα δεν παμε πουθενα
βελτιωμενη η ομαδα σε σχεση με περσι δεν λεω. ωστοσο απεχουμε ετη φωτος ακομα απο το να κερδισουμε πραγματικα καλες ομαδες του ευρωπαϊκου μπασκετ. χτυπητες αδυναμιες στη ρακετα και στο 3...πολλα επιθετικα ριμπαουντ αυτοι, λιγοτερα λαθη αυτοι, πιο ευστοχοι αυτοι και καπως ετσι κρινονται τα μεγαλα ματς. ωστοσο η ομαδα ειναι σε καλο δρομο. ανοιχτα τα ματια στην αγορα για να παρουμε εναν αξιοπρεπη ψηλο στη θεση του Φαλκερ.
Συμφωνώ εκτός για αυτό που λες για το 3. Ο Λαρετζάκης και ο Βασιλειάδης πήγαν να σου γυρίσουν το ματς..δεν φταίνε αυτοί αν στην έναρξη του 4ου δεκαλέπτου ο Ζντοβτσ κάνει αχταρμά την ομάδα και δεν έχει φέρει είναι πεντάρι της προκοπής ..
δεν υπαρχει το υλικο ουτε ο προπονητης για κατι παραπανω απο την τριτη θεση στην Ελλαδα και μια αξιοπρεπη πορεια στην Ευρωπη.μεχρι εκει-τελος..
φιλε μου συμφωνω απολυτα . Τα ειπες ολα. Το μονο που διαφωνω ειναι οτι στην επιλογη παικτων πασχουμε. Πολυ καιρο ψαχνουν για πενταρι killer και αντι για αυτον οσοι ερχονται ειναι σκετη απογοητευση.
Περιμένω σχόλια του στυλ:
'Ο Ζντόβιτς δεν κάνει, θέλουμε κανονικό προπονητή'
'Ομάδα loser'
'Ο Φάλκερ παλτό'
'Ο Σάκοτα παίζει με μέσον'... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
'Δεν μπορούμε να κοντράρουμε ούτε την Τάρτου με τέτοιες εμφανίσεις'
κλπ κλπ
Γραφικοί...
Εντάξει έχουμε έλλειψη στο πενταρι ,δε γιναμε ομαδαρα αλλα στηριζουμε τη βασίλισσα, καθε χρόνο κ καλύτεροι με σωστη οργάνωση!
Επιθετικα η ομαδα τπτ αυτος τον γουιλιαμ που το βρηκαν ??
αντε τρολαρετε και τον αγγελοπουλο εσης εισαστε εικανη για ολα
Αυτόν τον Πέκχαρντ γιατί δεν τον βάζει ?
Στο πρωτο πραγματικα δυσκολο παιχνιδι της χρονιας η ΑΕΚ φανηκε οτι εχει ελλειψη προσωπικοτητων οπως και περυσι. Δεν μπορει η Μπεσικτας να εχει 4 παιχταραδες που μπορουν να κουβαλησουν την ομαδα και εμεις να περιμενουμε μονο απο τον Ντιξον και κανενα σουτ του Βασιλειαδη. Ειμαστε πολυ μετρια ομαδα για Ευρωπη και σε αυτο φταιει και ο Αγγελοπουλος. Σπαταλαει πολλα λεφτα αλογιστα χωρις στρατηγικη και πλανο.
Με τη φιλοσοφία του κόουτς, που με τις επιλογές του δεν βοηθά αυτό που πάει να χτίσει..η ομάδα ποτέ δεν θα κάνει πραγματικό πρωταθλητισμό..δεν είναι δυνατόν να στηρίζεται μόνο σε 3ποντα.. δεν είναι δυνατόν να παίρνει για ψηλό διμετρο ελάχιστα αθλητικό..να αφηνει ετσι να μας κανουν πάρτυ αμυντικα (αλήθεια ο μέτρ των επιθετικών που διάλεξε..πόσα πήρε απόψε? ) και επιθετικά ..10 πόντοι διαφορά με 15 επιθετικά τους ριμπάουντ...για εμψύχωση ομάδας..τι να πούμε.. ΕΛΕΟΣ!!
παιδια με τον ζντοβς προπονητη μην περιμενουμε πολλα πραγματα, εχει φτιαξει ομαδα με 8 περιφερειακους και 1,5 ψηλους, χωρις τουλαχιστον 1 δυνατο ψηλο, δεν κανουμε τιποτα,
Έχουμε μεγάλο κενό στη ρακέτα ο φάκερ καλός για Α1 χρειαζόμαστε στην θέση του ένα πολύ καλύτερο αμερικάνο,μας γλέντησαν στα ριμπάουντ.
Πρώτο σημαντικό και σχετικά δύσκολο ματς της σεζόν και ο Ζντόβτς τα κάνει θάλασσα..Στο τακτικό κομμάτι μας κατατρόπωσε η Μπεσίκτας..Αλήθεια το επιθετικό μας πλάνο ήταν τρίποντο και άγιος ο Θεός??
Εντάξει να λέμε για τα λάθη του κόσμου αλλά να λέμε και τα άλλα..Όποτε υπάρχει μαζική προσέλευση έχουμε απογοητευτικές εμφανίσεις..ΡΕ ΜΑΚΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΥΠΑΣΑΙ??ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΖΝΤΟΒΤΣ ΔΕΝ ΤΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ??
ΤΟ ΜΑΤΣ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΟΥ ΠΕΝΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ!ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΟ!!!
το μονο ανησυχητικο ειναι η ηττα με κατω τα χερια στα τελευταια λεπτα...τετοια ματς με κλεφτοπολεμο τα πας τουλαχιστο στον ποντο στο τελευταιο 3λεπτο και ο,τι βγει...περιμενα πιο πολυ Ουκιτς στο τελος, λιγοτερο Σακοτα...πιο πολλα σκριν στους κοντους...γενικα ειμαστε λιγο αργοι στα ποδια και σε αμυνα και επιθεση...το μεγαλο οπλο της ΑΕΚ η τριαδα Ουκιτς, Ντιξον και Ιβανοβιτς. αν δεν το διαλυσει ο Ζνοβτς με τα νευρα του δεν εχουμε προωρες αποχωρησεις θα παμε καλυτερα.
ΤΠΤ.Μανταλος μοναχα.Αη σιχτηρ.Του ανοιξε αυοτου του Κλαρκ..απ οπου ηθελε τα εβαζε...οποτε παει κοσμος στο γηπεδο χανονται...τι να πω...
den kanei gia kati parapanw apo trith 8esh sto ptwta8lima kai prokrish sthn epomeni fasi sthn europi,mikromesaia omada kai valte kamia ekatostara dislike sto telos 8a doume
ετσι αυτοι δεν προκειται να ξαναπαιξουν κανανε το παιχνιδι της ζωης τους ελεος
ας το γυρίσουμε στην ΜΠΑΛΑ πάλι τώρα ΠΑΜΕ τίγρη γερά
Δεν πειράζει παιδιά. Η ομάδα έκανε προσπάθεια, αλλά έλειπε αυτό το κάτι παραπάνω. Η ομάδα θέλει στήριξη διότι χτίζεται κάτι καλό. Φυσικά υπάρχουν και προβλήματα τα οποία πρέπει να λυθούν, για αυτό άλλωστε είναι οι ήττες για να τα καταδυκνείουν.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
δεν κερδιζεται αυτη η ομαδα μονο σουταροντας για 3ποντα......
ΑΕΚ γερά με τσαμπουκά, θα γίνεις πάλι πρώτη, μοναδική βασιλισα σε όλη την Ευρώπη!!!
Ενταξει παιδια λιγικο δεν θα μπορουμε να νικαμε παντα παντως εχουμ πολυ καλη ομαδα και και με ενα καλυτερο ψυλο και θλητικο πενταρι θα ειμαι καλλυμενοι απο παντου
Εχει ξοδεψει υα μαλια του ο Αγγελοπουλος για να παιζει με βασικο τον Μαυροειδη.Ας προσεχε.δεν γινεται να εχει περιφερεια του 8-9 και στη ρακετα να εισαι κατω απτο 5.
Πρώτα ας βρει κανονικό προπονητή..Πρώτο σοβαρό ματς της σεζόν και η Α.Ε.Κ. παρουσιάζει αυτό το χάλι??Στο τακτικό κομμάτι ανεξάρτητα τι θα γίνει έχει επικρατήσει στο 100% η Μπεσίκτας..
συμφωνω 100%
Me Mavroeidh den pas pouthena..
Τι κανουν?? Αυτοκτονούν???
Οποτε μαζευεται κοσμος στο κλειστό να δει μεγαλο ματς η ομαδα τρεμει απο τον φοβο της μηπως και κερδίσει. .
TA "ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ" ΕΠΙΛΟΓΩΝ..Ο ΦΑΡΜΕΡ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ !! ΑΝΤΙ ΕΝΟΣ ΨΗΛΟΥ 5αριου..KANOYN OTI ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΝΤΡΑΙΒ...
ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ Ο ΑΓΕΡΩΧΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΙΔΙΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ "ΕΜΨΥΧΩΝΕΙ" ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΑΥΡΩΤΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΞΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ..ΤΟ "ΨΑΛΤΗΡΙ" ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ...ΑΧ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ..
Ο Κλαρκ μας τελειωσε...
Ποσα χαμενα λευ απ???
Ποσο κακος Μαυροειδης?Γενικα αδυναμη ρακετα..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η ομαδα ειναι καλη και θα παει καλα στη χρονια...
ΤΟΝ CLARK ΜΟΝΟ Ο MILOSEVIC ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ
Τα ριμπαουντ ρεεε.Μπροστά θα ήμασταν τώρα
Πολύ καλός ο Λαρεντζάκης και ο Βασιλειάδης είναι μέχρι να βάλει το πρώτο σουτ! 11 πόντους είχε στη τρίτη περίοδο πάμε γερά στη τέταρτη να το πάρουμε!!!
Βασειλειαδη παιχταρα μουυυυυυυυυυυ!!
Πάμε μωρή αρρώστια!! Τα χάσανε οι Τούρκοι!!
Βασιλιαδης και Φολκερ τραγικα κακοι. . .
Κι όμως το βρωμοσουτο του Βασιλειάδη μας έβαλε παλι στο παιχνιδι για τα καλά!
Στο 3ο δεκαλεπτο παιζει πολυ καλα!!!
Ζηλευω οσους ειναι στο γηπεδο
Φωναζουν και μου σηκωνεται η τρίχα
Με αγαπη απο Γιαννενα αδερφια συνεχίστε
Αυτος ο Βασιλειαδης 3 επιθεσεις εκαψε.
Παλι καλα το παλήκαρι έβαλε αυτα τα δυο τριποντα!!! Χαλαλι του!!!
Γουίλιαμς Παιχταράαα...
AEK
ρε την ρουφιανα την μπαλα δεν μπαινει...
Eλεος ρε Μαυροειδή!!!!!!!
ενα ριμπαουντ δεν εχουμε παρει ρε παιδια...λιγο νευρο θελει και το παιρνουμε
Δεν ειναι για αυτα τα ματς ο Μαυροειδής. Θελουμε εναν αθλητικό 2.10
Πολυ χαλια αμυνα, αλλα μπορουμε
Παιδια κανουν λαθη αλλα το παλεουν και ειναι κοντα στο σκορ....λιγο τα λαθη ,πιο γερα στα ριμπαουντ και περισοτερα τριποντα και μπορει να νικησουμε ....στηριξη ρεεεε
Προβλημα κατω απο το καλαθι!!! Ποιον ψηλο λετε να βαλει μπας και το σωσουμε το ματς;
Τόμας Πέκχαρτ...
Χαχα δεν ειναι κακη λυση
ετσι οπως ειναι ο φαλκερ σημερα βαλε μεσα τσαλμπουρη .....2.16 ειναι κατι καλυτερο θα κανει
Νομίζω, ότι σε αυτό το πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον,φοβηθήκαμε το παιχνίδι λίγο παραπάνω από ότι έπρεπε.Υπήρχε νευρικότητα και έλλειψη συγκέντρωσης κυρίως στην άμυνα.Περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση στη ζώνη και στην άμυνα στο πικ εν ρολ.Γυρνάει χαλαρά πάντως το ματσάκι με δυνατή άμυνα και λίγο πιο εύστοχες επιθέσεις.
ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ!
Ηλθε η ωρα του Τσαλμπουρη !
Δεν μπορώ να τους βλέπω
Μην τους βλέπεις
Πες αλήθεια φίλε.Δεν το κατέχεις το άθλημα έτσι;
Οι άλλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και πως να το κάνουν και εμείς δυσκολεύομαστε να αλλάξουμε δύο πάσες έλεω του κακού επιθετικού πλάνου,τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο..Ελπίζω στο δεύτερο να βελτιωθούμε..
Με εκνευρίζει η νευρικότητα και το άγχος που βγάζει ο Ζντόβτς είτε τρίβοντας τα φρύδια του είτε μην ξέροντας τι να πει στα τάιμ άουτ γιατί το μεταφέρει αυτό και στους παίχτες..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Πρώτο δύσκολο ματς της χρονιάς και οι παθογένειες του προπονητή μας εμφανίστηκαν ξανά...Συνεχίζω να μην τον εμπιστεύομαι,αλλά αφού ήταν επιλογή του Μάκη Αγγελόπουλου να μείνει πάω πάσο..Ελπίζω να δικαιωθεί...
Νευρικοι στην επιθεση, τραγικοι στην αμυνα ειδικα στα box out απαραδεκτοι.....γυριζει το ματσακι αν βελτιωθουμε στο δευτερο μερος
Οπως ειπαν και οι υπολοιποι συνοπαδοι θελουμε ψηλο φοβητρο χτες πολυ μεγαλο προβλημα στα ριμπαουντ ελπιζω να παρουμε επειγοντως
πρωτη φορα φετος παιζουμε με μια σοβαρη ομαδα ισαξια ισως και καλυτερη απο την δικη μας ευκαιρια να βγαλουμε σωστα συμπερασματα!! επρος δικεφαλε!!!
Σήμερα γιορτάζουμε ... δεν γκρινιάζουμε!!!
Χαλαρά παιδιά!
Με Ντιξον μέχρι τώρα σε μέτρια βραδιά, Φάλκερ σαν να μην υπάρχει και κακό ποσοστό στα 3ποντα, σε συνδυασμό με την ασφυκτική άμυνα που μας παίζουν προβλέπω δύσκολη βραδιά
Κλασσικά αρχίσατε τις καταστροφολογίες.. Αναμενόμενο...
Υ.Γ. Ο αγώνας γύρίζει. Απλά χρειαζόμαστε μεγαλύτερη ευστοχία στα μακρινά, και 'λίγο' πιο σφιχτή άμυνα, και θα το πάρουμε 83-79! :)
Η αμυνα μας σημερα ειναι τραγικη θελει μεγαλυτερη προσπαθεια στο Β ημιχρονο
Η επίθεση μας καλή, η αμυνά μας χάλια. Δεν μπορεί να τρώς 47 πόντους σε ένα ημίχρονο αν θες να κάνεις κάτι καλό
Αμυνάρα πριν το ημίχρονο...
Παρτε την τρελα μου ψηλο της προκοπης τοσα χρονια το ιδιο θεμα.. Επρεπε να παιζαμε το πρωτο σοβαρο ματς για να το δειτε? Η ομαδα ειναι πολυ καλη στις αλλες θεσεις
Πράγματι και σύντομα!
Που ειστε???? Την βολεψατε στους καναπεδες σας. Παλι αδειο το κλειστο του οακα για την ΑΕΚ μας........
Ρε παιδια μην ξεχναμε οτι το κλειστο του ΟΑΚΑ εχει χωρητικοτητα περιπου αν δεν κανω λαθος 20χιλιαδες δυσκολο να γεμισει και αν εχει 6 με 7 χιλιαδες φαινεται αδειο λογικο αν επαιζε πχ σε ενα κλειστο σαν το Παλε θα ταν γεματο. Δεν λεω να φυγει η ομαδα απο το ΟΑΚΑ αλλα ετσι ειναι η κατασταση.
Ξύπνα ρε Βασιλειάδη! 3 επιθέσεις συνεχόμενες έχεις χαλάσει....και εύκολες..
Τραγικο το πενταρι μας ο φολκερ (ο θεος να το κανει)
Του φευγουν ολοι και δεν μπορει να σταυρωσει ενα καλαθι
Κριμα κατω απο το καλαθι εχουμε τεραστιο θεμα
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 91-87 και αυτοί οι 87 πόντοι θα είναι η χειρότερη επίδοση για την άμυνα μας φέτος!!!!!!
Κατεβηκα απο βεροια και ειμαι στο γηπεδο. Πιστευβ θα κερδίσουμε σημερα δεν μας θελει απλα η τύχη. Βεβαια πιστευω χρειαζόμαστε ενα αθλητικό πεντάρι
Δεν μας θέλει η ρημαδα η μπάλα. Κάναμε 5 κλεψίματα και στα 5 η μπάλα έκανε τα δικά της και ξαναγύρισε στους Τούρκους (βρήκαν και ελεύθερα σουτ με αυτό τον τροπο) είναι και εξαιρετικά ευστοχοι και φτάσαμε στο -10 που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή.
Ο Φάλκερ κοιμάται ρε παιδιά...Είναι καλύτερος του Όουενς αυτός ???...
Αυτο το κρεας τον φολκερ τι τον πηραμε?
Αυτός ο Φάλκερ ΤΡΑΓΙΚΟΣ
Βγαλτε τον ρε coach. Καλυτερα τον πιτσιρικα
Το κλειστο αυτη την στιγμη εχει 6-7000 κοσμο
Μια χαρα δηλαδη αν σκεφτειτε οτι ειναι εργασιμη μερα ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ
Τι περιμενατε σολντ αουτ σημερα;;... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η ΑΕΚ σιγα σιγα ξαναφερνει στο γηπεδο τον χαμένο της μπασκετικο κοσμο και αυτο ειναι εμφανεστατο
Παιδια χαλαρωστε.4.500 κόσμος γιΑ τριτη ειναι μια χαρα.εγω τωρα μολις σχολασα κ μπηκα στο ααμάξι.ο περισσότερος κοσμος στην αθηνα δεν εχει ωράριο.ας πουμε εγω δεν ήξερα τι ώρα θ σχολασω
Λινκ
Σα να λες...
"Γυναικα,τις παντοφλες..."
Δηλωσε Τρικαλα εδρα προεδρε και θα δεις τι σημαινει καταμεστη εδρα...ελεος!
Καλά εκεί κάτω δεν ντρέπεσται λίγο;Είναι εικόνα αυτή στο γήπεδο;;;Που να μην πήγαινε και καλά η ομάδα...κάποιοι μόνο να κάνουν κριτική και να σχολιάζουν σε όλα τα σάιτ ξέρουν,στο γήπεδο κανείς δεν πάει..Ντροπή...Μόνο αυτό...Αχ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ...
Ειχα χρονια να μετρω τα λεπτα περιμενοντας με αγωνια να ξανα-δω την ομαδα μπασκετ.
Κατι μεγαλο γεννιεται εχω την αισθηση.
Ρε παιδια στην Αθηνα τι κάνετε?? Που ειναι ο Λαος της ΑΕΚ ???
Πείτε ένα σύνθημα και για εμάς που δουλεύουμε ρε αδέρφια!!!!!! FORCA ΑΕΚΑΡΑ!!!!!!!!!
PS: 365 Σε εσένα βασίζομαι!
Πάμε ΑΕΚΑΡΑ !