Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η θέση του Ολυμπιακού για Βλαχοδήμο

Η υπόθεση συνεχίζεται, σύμφωνα με την πειραϊκή ΠΑΕ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με προσφυγή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός διεκδικούσε 350.000 ευρώ για τη μεταγραφή του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στον Παναθηναϊκό, η προσφυγή απορρίφθηκε  και στη πειραϊκή ομάδα υποστηρίζουν πως η FIFA δήλωσε αναρμόδια και πως η υπόθεση συνεχίζεται στο CAS.

Η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η FIFA επέστρεψε την υπόθεση Βλαχοδήμου στα ελληνικά αρμόδια δικαστήρια και στο CAS. Η απόφαση που βγήκε δεν ήταν “κατά του Ολυμπιακού”, όπως λένε κάποιοι τεχνηέντως.

Η FIFA δήλωσε αναρμοδιότητα. Στη FIFA η συγκεκριμένη υπόθεση πήγε επειδή αυτό είχε ζητήσει στο συμβόλαιό του ο Βλαχοδήμος. Η υπόθεση συνεχίζεται στα αρμόδια όργανα και στο CAS».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ