Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ερωτηματικό οι Λέοβατς και Σάκχοφ για ΑΕΚ


Παίζει ο Τζαβέλλας


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δύο είναι οι «πονοκέφαλοι» που απασχολούν τον Βλάνταν Ίβιτς ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ την ερχόμενη αγωνιστική.

Ο λόγος γίνεται για τους Εβγέν Σακχόφ και Μάριν Λέοβατς, οι οποίοι αποχώρησαν με προβλήματα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Εβγέν Σάκχοφ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική εξαιτίας χτυπήματος, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε μια μικρή κάκωση συνδέσμων. Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής θ’ ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες και ανάλογα με το πως θα αντιδράσει στην θεραπεία θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

O Μάριν Λέοβατς που κατά τη διάρκεια του αγώνα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό δεξιά, ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα.

Αντίθετα, προλαβαίνει το ντέρμπι ο Τζαβέλλας. Ο Έλληνας αμυντικός την Δευτέρα μετείχε και πάλι στο κανονικό πρόγραμμα και την Τρίτη (25/10) θα κάνει αποφόρτιση, ούτως ώστε να επιστρέψει την Τετάρτη (26/10) σε φουλ ρυθμούς.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ